KokoN Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Po dzisiejszej zmianie ceny sprzedaży - obniżce przepadły gdzieś moje dwa odgłszenia sprzedaży: woblery boleniowe i salmo tiny - nie widzę ich.Co mogło sie stać?czy to normalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Przeczytaj regulamin działu sprzedam - może załapałeś się na któryś punkt i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kamil ma rację, za chwilę 'znikną' również Twoje ogłoszenia dot. sprzedaży wędek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KokoN Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 A na co się załapałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Przeczytaj uważnie regulamin, to się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Akutalizacja ogloszen (zmiana ceny), przez umieszczenie nowego wpisu w watku sprzedazowym jest dozwolona nie czesciej niz co 14 dni.Czestsze podbijanie ogloszen ta metoda skutkuje usunieciem calego ogloszenia w dziale sprzedam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KokoN Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ok, dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KokoN
Po dzisiejszej zmianie ceny sprzedaży - obniżce przepadły gdzieś moje dwa odgłszenia sprzedaży: woblery boleniowe i salmo tiny - nie widzę ich.
Co mogło sie stać?
czy to normalne??
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi