Chmura Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Cześć:-) Moja przygoda z tworzeniem przynęt jest dość krótka. Wszystko zaczęło się wiosną zeszłego roku, kiedy to pierwszy raz zobaczyłem wobki obecnego na forum Jaceena. Zainspirowały mnie one do prób stworzenia swoich własnych [emoji4] Początki kolorowe nie były, takich kwadraciaków świat nie widział ale na pierwszą moją osę po kilku rzutach skusił się kleń. Miał całe 27 cm, a cieszył jakby miał 50[emoji1] no i wciągnęło mnie[emoji6] Siedziałem ostatnio trochę nad szerszeniami i wyszło mi coś takiego[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Witam Kolege, wejscie masz zaj.......te , kurde jak żywy moge sie zapytac z czego robisz nóżki ? Jeszcze raz gratuluję !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dzieki[emoji4] Z gumki do bransoletek[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Nie mam doswiadczeniea w robalch , ale czy dobrze mi sie wydaje, że stery malulesz i maskujesz ( malowanie - ryjka osy/ szerszenia ) po prostu wbudowany i zamaskowany w glowę ? Pewnie koledzy entomolodzy już to dostrzegli . Jeszcze raz gratuluje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Normalnie jakbym na biurku zobaczyl to bym walil z karaty co by ubic Pieknosci! PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Petarda panie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Nie mam doswiadczeniea w robalch , ale czy dobrze mi sie wydaje, że stery malulesz i maskujesz ( malowanie - ryjka osy/ szerszenia ) po prostu wbudowany i zamaskowany w glowę ? Pewnie koledzy entomolodzy już to dostrzegli . Jeszcze raz gratuluje !!!!Ten jeden to prototyp do splawiania, reszta ma klasyczne stery[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Pięknie... Czekamy na więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Wow jak na rok pracy to Kolega zrobił niesamowite postępy,gratuluję talentu szerszeń wyszedł kapitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Szerszeń mega. Realizm w każdymt calu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Przyznaj się... ile prawdziwych poległo? (żart) Realizm naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Kurna taka sam co mnie ugryzła w CPN mało się nie oblałem benzyną .Jak żywa a jak wyniki z rybkami?Pływający czy pomału tonie? Edytowane 21 Stycznia 2017 przez woblerek48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 mega !!! napisz coś więcej o tych cacuszkach waga długość praca ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ryba, która da się nabrać na takiego owada, pewnie bedzie sama mocno zdziwiona, że to tylko imitacja. Piękne wykonanie, szczególnie trzeba docenić to, że kolega tak krótko ma do czynienia z wyrobem wabików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Pomoże ktoś szczękę zebrać z podłogi ??? Petarda Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Piękne wejście.Jeśli po roku strugania masz taki warsztat (umiejętności), to ciekaw jestem, co pokażesz za dwa-trzy lata I by tradycji stało się za dość - witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Wyglądają pięknie i naturalnie . Jeśli praca woblera jest odpowiednia , to ryby drżyjcie , bo zawisła nad wami czarna chmura . Edytowane 21 Stycznia 2017 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Szacun, teściową można straszyć ni cholery się nie pozna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Szerszen , jak z kuriera wycięty! ! Na grubości i na bogatosci!!!Owady na forum zyskały kolejnego silnego zawodnika!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 No, na bogato wjazd. Srogi szerszeń, z wrażenia sięgnąłem po klapka Brawo, dawaj więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Siedziałem trochę i wyszło coś takiego, to co może wyjść jak posiedzieć dłużej. Realizm Poprostu poraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Kolejny "owadoskrobacz" ,który poprawił naturę!!!Gratuluję zdolności i cierpliwości i oczywiście czekam na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Niesamowite odwzorowanie rzucił takiego robala koleżance na stół to by wiała szybciej niż nie jeden sprinter Mam nadzieję, że ten temat zaleje fala "żywych" mrówek, chrabąszczy, szerszeni i innych owadów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Bartek pokaż reszte swoich owadów , tych mrówek , pajaków i innych stworzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dzięki Panowie za tak serdeczne przyjęcie[emoji4] Szerszenie mają do 35mm, latają tak 10- 15 m ( rzucalem kijem 2m, żyłka 0.18) A tak pracują, przepraszam za jakość, ale nie mam lepszego sprzętu.https://vimeo.com/200544255 Prace nad kolejnymi trwają, poprawione wycięcia na stery i malowanie[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi