patzaw26 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Strzebla wyszla super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 dzięki[emoji4] przyjdzie lakier to trochę kolor się jeszcze podbije, ale w kolejnych jeszcze może pedzlem coś podziałam. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Strzebla wyszła bardzo dobrze ,zdecydowanie najładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 dzieki[emoji4]niedługo wrzucę resztę i postaram się o lepsze zdjęcia, bo nie do końca widać cieniowanie[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 kolejne kolorki[emoji4] wszystkie miały być ze sterem, ale wczoraj wrzuciłem kilka do wanny i okazało się, że świetnie radzą sobie bez steru[emoji16] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Bardzo ładnie się prezentują w takich barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 dzięki[emoji4] czarno-złote wobki sprawdzały się u mnie na rejonie to pomyślałem, że sobie machne[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 No panie robota pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 dzięki[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 reszta ferajny[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Wow troszkę strugania było ale efekt końcowy jest superowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 przyjemna zabawa[emoji6] nowe pomysły już się po głowie chodzą tylko czasu mało niestety Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zdążyłem jeszcze coś zmajstrować w tym roku[emoji16] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Bardzo ładne woblerki , ciekawi mnie czym wyciskasz łuskę na tych bezsterowych woblerkach ,, taka okragla łuseczka ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 dziękuję[emoji4] uchwytem od skalpela[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 No No konkretnie się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zabawa z Alu skończona, powoli czas zacząć bawić się farbami[emoji16] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 nabierają wyrazu[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 tak mi po głowie chodziły.... Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Super!Nareszcie ktoś jeszcze podjął się własnoręcznie sprawdzić, jak też prezentują się woblerki z odstającymi skrzelami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 dziękuję, już od dawna kombinuje jak wyeksponować skrzela, do tej pory nie byłem zadowolony z efektów, roboty z tym co nie miara ale lubię wyzwania[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zobacz w mój wątek Teraz też będę takie robił z widocznymi skrzelami sprawa wymaga dość sporo pracy ale nie jest to trudne ale zajmuje dość czasu pozdrawiam efekt super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 trudne nie jest, ale żeby wyszło to estetycznie to trzeba sporo pracy w to włożyć[emoji6] Alu bawię się od czerwca myślę, że śmiało mogę powiedzieć, że zrobiłem spory postęp, ale oglądając pracę niektórych kolegów z forum uświadamiam sobie, że jeszcze długa droga mnie czeka żeby osiągnąć ich poziom[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Kolejny projekt w trakcie prac[emoji4]malonanie pędzel + aero, olkejone alu Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Kiełbiki gotowe do boju[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi