peekol Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Kiełbiki super! Fajne wrażenie głębi uzyskałeś. Jaka wielkość? Jak można coś podpowiedzieć, to ja bym robił mniejsze oczka z drutu i mocniej schował bym w korpus - szczególnie brzuszne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dziękuję[emoji4] mają około 5 cm, tonace. Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana[emoji6] w kolejnych postaram się zrobić stelaż i poprawić ten element. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Boleniówki z rozłozonymi skrzelami[emoji4] koło 5 cm od 4,8 do 5,3 g. materiał lipa, łuska robiona ręcznie[emoji6] i nieco lepsze ujęcie kiełbi[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 jedziemy dalej, uklejki o drobnej akcji, w zamyśle uniwersalne typu " małą rybę wszystko zeżre"[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ostatnie na razie, pasiaste zbóje [emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Konkretne stadko widzę że kolega ostro jedzie z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 a tak mnie ostatnio coś naszło[emoji6] korpusy się prawie skończyły więc będzie przestój[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Projektu "rapa" ciąg dalszy[emoji6] zobaczymy co mi z tego wyjdzie[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Drugie podejście do strzelby[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jakoś poszło, 10 cm, 10g, stelaż, łuska i oczy robione ręcznie. Możliwe, że dostaną stery, ale to zależy jak będą pracowały bez[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Wyglądają super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 dziękuję[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Prezentuje się świetnie????Super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 WOW konkretne dzieło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 dziękuję[emoji4] oby rapy też tak sądziły[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Poprostu mega dobra robota daj jeszcze film z pracy pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Dawno nic nie było, bo czasu trochę brakuje, ale coś staram się dłubać.Trochę potrenowalem alu i chyba jest nieco lepiej[emoji4] Długo po głowie chodziły mi trochę bardziej dopracowane szerszenie, za drugim podejściem wyszło zadowalajaco[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Szerszeń pierwsza klasa aż chciałoby się przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Niestety w najbliższym czasie nie dam rady nic wolnego zorganizowaćtaki Szkrab skutecznie absorbuje mój wolny czas[emoji6] i sprzęt z resztą też[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Coś wiem na ten temat Niestety w najbliższym czasie nie dam rady nic wolnego zorganizowaćtaki Szkrab skutecznie absorbuje mój wolny czas[emoji6] i sprzęt z resztą też[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu TapatalkaCoś niecoś wiem na ten temat ,a tak poza tym rybki i szerszeń pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Z alu jest bardzo dobrze A szerszeń świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 dziekuje[emoji4] niedługo wrzucę już gotowe i postaram się o jakiś filmik z praca[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Po minie widać, że dziecku marzy się lepszy kołowrotek. ..a boleniówki pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 (edytowane) na razie na lepszy starego nie stać[emoji14] dzięki[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Maja 2018 przez Chmura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Tak mi wyszły finalnie[emoji16]Mam nadzieję, że nie zostawię ich na pierwszym krzaku[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi