Pride Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Mam nadzieję, że nie zostawię ich na pierwszym krzaku[emoji14]Szkoda byłoby 20 minut roboty.... :D A tak poważnie to mega dopracowane szerszenie, musiałeś nad nimi chwilę przysiąść, szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 bo ja to mam jakieś takie kleniowe "zboczenie" przeważnie jak strugam wobka pod kluski to na koniec wychodzi mi szerzeń[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Konkretnie się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 dzięki[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 piękne woblerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Przy okazji ostatnich szerszeni zrobiłem jednego biegacza, tylko wyszedł mi jakiś taki " żółtobrzeżkowy" [emoji14] w planach ciężkie bezsterowcem, w najmniejszy korpus wsadzilem ołów i waga pokazała ponad 20g więc powinny ładnie latać[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Brak czasu zmusił mnie do przejścia na balsę. W sumie całkiem przyjemny materiał tylko wymaga trochę większej uwagi[emoji6] Zrobione metodą dwóch połówek. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Piękne woblerki Kolego mam takie pytanie na czym wyciskasz łuskę tą drobniutką ? Jak to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Wow ameliniowe,bardzo ładnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 2 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Dziękuję[emoji4]Piękne woblerki Kolego mam takie pytanie na czym wyciskasz łuskę tą drobniutką ? Jak to nie tajemnica Oczywiście, że nie[emoji6] generalnie mój zestaw prezentuje się tak: Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 2 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Jeszcze takie "cóś" zrobiłem do testów, lusterkuje, na bok też odjedzie, może coś z tego będzie [emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Dziękuje bardzo za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 3 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Dziękuje bardzo za podpowiedz Nie ma za co[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Uklejki 6 cm wyszły po uzbrojeniu 3,1 g. Boleniowka 5g. Cieniutkie, praca obiecująca z lekkim lusterkowaniem, może pokombinuje jeszcze z kształtem steru. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Bardzo ładna i estetyczna robota Świetnie się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Wątek mi na prawdę trawą chyba lekko zarósł.... no ale pora trochę odświeżyć.Sezon kleniowy blisko to tradycyjnie czas na szerszenia. dość lekki, trochę do spławiania, a i klasycznie można poprowadzić, taki wielozadaniowy agent na małe i średnie ciórki. Konstrukcja nieco przerobiona, żeby nie stracił za dużo z pracy przy takim wykonaniu, dodałem też nowy kolorek. Zobaczymy jak się będzie sprawdzał w boju Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Piękna robota!Aż serce rośnie, że tak wysoki poziom przynęt prezentowany jest na naszym forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Naprawdę świetne????Wyobrażam sobie ile potrzeba cierpliwości przy takiej pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Ładna robota, malowanie super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Wow dopieszczone na maxa,nieźle dają po wyobraźni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Noo klasa Panie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dziękuję Panowie za miłe słowo[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Wyglądają jak żywe, brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Ten ładniejszy z myślą o boleniach z powierzchni, ten drugi.... trudno stwierdzić, ciężki lotny, przy podszarpywaniu szeroko odjeżdża na boki. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Ften drugi strasznie zdziwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi