Chmura Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Zdziwiony to ja będę bardziej jak coś na to złowie[emoji16] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 kiłbie....[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Zdziwiony to ja będę bardziej jak coś na to złowie[emoji16] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Każda potwora znajdzie swego amatora:)A wg mnie to ten drugi jest ładniejszy. Dlatego, że inny od ładniejszego który ma setki podobnych...A ten - jedyny w swoim rodzaju. Edytowane 20 Marca 2019 przez eRKa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 W tych czasach ciężko wymyślić coś czego wcześniej nie było[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zrobiłem sobie kilka bezsterów, niestety z powtarzalnością u mnie słabo więc każdy inny[emoji6] jedne do wolnego prowadzenia inne można pociągnąć szybszym tempem, a ten z góry prowadzony szybkim tempem, chlapie i blyska bokiem[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 No kolego , jest na czym oko zawiesić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 A gdzie kolega ? W chmurach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 24 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Cześć, trochę mnie tu nie było[emoji39] Doczekałem się swojej mini "pracowni" blat w wersji bardzo roboczej ale działa to nie ma co narzekać[emoji6] przy malowaniu pierwszych sztuk ręka się trzęsła jak osika na wietrze ale po kilku już jakoś poszło [emoji3] trochę zmieniona konstrukcja, ster mniejszy i przesunięty do przodu, odnóża w tej wersji zastąpiło bardziej rozbudowane malowanie odwłoka.Seria na rozgrzewkę ale wyszło całkiem nieźle[emoji3] w drodze tłuste królowe.....[emoji6] Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Za czysto...za ładnie...pierdolnik musi sie zrobić to wtedy nazwiesz pracownia...he a poważnie bajka...chciałbym tyle miejsca mieć. Robale miazga... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Tak to wyglądało pierwszego dnia, teraz już standardowo[emoji23] Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 "Tłuste królowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Tak dokładnie te[emoji6] kilka zatonęło ale jeszcze trochę pływających jest, została 1-2 warstwy lakieru, będą na skraju pływalności ale ciężkie[emoji846] Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 (edytowane) Jeszcze jeden z Twoich ostatnich wypustow mi został.Majstersztyk Edytowane 2 Marca 2024 przez szpieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 2 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 Jeszcze jeden z Twoich ostatnich wypustow mi został.MajstersztykDziękuję[emoji846] teraz już raczej będą częściej niż co 6 lat[emoji23] Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Trochę gorzej już z wolnym czasem ale coś tam się grzebnie od czasu do czasu [emoji846] amunicja uzupełniona można wieszać na krzakach[emoji23] Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Ojjojjojjjjjj.....ale cód miód i cycuszki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 1 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Zaczynam nowy etap, poniekąd za sprawą Szwagra... Dostałem w prezencie trochę silikonu, no może trochę więcej[emoji39] i tej żywicy co to wszyscy polecają a już nigdzie jej nie ma. W ruch poszła lipa i amelinium, trochę inspirowany łuski kolegi z forum zrobiłem takie dwa cudaki, 40 min odciskania dłutem do drewna i wychodzi całkiem ładnie[emoji846] cel tych wypocin to sandaczowa sterówka, kleniowy uniwersał, powierzchniwy bezster i to co mi spędza sen z powiek od dłuższego czasu... Cykady. Po miesiącu zabawy zebrałem całkiem dużo informacji, np. posmaruj wazelina( raz zapomniałem) bo jako inaczej jako rozdzielacza trzeba użyć skalpela[emoji23] odlałem około 50 różnych wersji, szybkość modyfikacji względem drewna dla mnie jest ogromnym plusem w tydzień osiągnąłem więcej niż przez ostatnie pół roku balastowania drewnianych korpusów. W ramach treningu pomalowałem te wszystkie prototypy i wyszło chyba dość przyzwoicie[emoji846]. Ten sezon będzie zdecydowanie inny zwłaszcza że samotne wędrówki zastąpione zostały przez męskie wypady.... Cdn.... Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Karaś, 6 cm 13-14,5g przy podszapywaniu ładnie lusterkuje, z dość wąska praca ogonowa, zatrzymany w nurcie pływa takim delikatnym wężykiem, na luźnej lince opada lusterkujac[emoji846] może będzie z tego jakiś pożytek [emoji51] Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Szerszeń po liftingu, 43mm 3,5g pływający, praca szybka wąska, schodzi z 10 cm pod powierzchnię[emoji846] Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi