Chmura Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Mrówki da się załatwić Nadają się tylko do splawiania ale może posmakują kleniom[emoji6] Żuk też się znajdzie[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Klenie mają przechlapane:)Brawo!!! Owady pierwsza klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Niezła chodowla. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wątek nabiera tempa, wraz z nowymi robakami. Mrówki i żuk pierwsza liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Woblerki super, bardzo realistyczne, ale mam pytanie. Jaka jest praca owadów ze sterami, oczka /do wpięcia agrafki/ nie robaczków, są umieszczone dość wysoko w stosunku do osi owada. Gratuluje talentu, byle tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ten jeden bez steru celowo ma oczko tak wysoko aby podczas splawiania żyłka nie kładła się na wodzie. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 A powiedz proszę jak wyglądają wagowo? Szczególnie szerzenie i mrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Szerszenie pierwsza klasa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Postaram się o jakąś wagę, może w kuchni coś znajdę [emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witaj Bartek.Cieszę się że zdecydowałeś się w końcu pokazać te robaczki na JB .Pozdrawiam i obserwuję z zapartym tchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Cześć:-), myślę, że to niezbędny krok i pozwoli mi na dalszy rozwój:) Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Kiedyś wydłubalem jeszcze coś takiego;)Nad larwami jeszcze muszę popracować, ale "pająki" wyszły znośnie, dość lotne o drobnej szybkiej akcji[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Pająki ładne są.W ciemnych kolorach , podejrzewam że zjadliwe będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 A larwy to chyba za duży ster mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Trochę, tak i za mało ołowiu, następne poprawię [emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 WOW. Szacum. Piękne!!! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Super robale , gratuluję takiego ,,początku" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Dziękuję [emoji4] Kolejna partia już w drodze[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Rozumiem, że to drewniane pudełko to ich ul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 No można tak powiedziec[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Gdybym to ja tworzył tego szerszenia, przednie oczko zaprojektowałbym w pyszczku, między żuwaczkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Gdybym to ja tworzył tego szerszenia, przednie oczko zaprojektowałbym w pyszczku, między żuwaczkami Rozumiem Januszu,że chodzi o pracę-a jak znacząca będzie różnica w pracy ?Pytam jako mało doświadczony strugacz ... i myślę,że wielu początkujących też to zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Strugam już kolejne, wstawię oczko niżej i zobaczymy jak to wpłynie na pracę[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Oczko wyżej - praca delikatniejsza.A bywa, że ciężko jakąkolwiek uzyskać.Trudniej ustawić.Można by eksperymentalnie podnieść jeszcze wyżej na grzbiet,max obciążenia na przód i mamy cykadę...Niżej - odwrotnie - praca bardziej agresywna i łatwiejszy w ustawieniu. Co prawda ja nie Janusz, lecz pozwoliłem sobie udzielić odpowiedzi... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Romek wyjaśnił dość szczegółowo, dodam jeszcze, że konsekwencją różnego ustawienia przedniego oczka jest ster, a raczej jego wielkość i w pewnym zakresie kąt jego wklejenia. Oczko niżej to mniejszy ster i w efekcie większa lotność przynęty. Długi ster to też problem ze stabilnością przynęty, choć to czasem bywa jej największą zaletą. O ile można zapanować nad powstałymi "mykami" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi