Chmura Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dziękuję Panowie[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 A powiedz proszę jak wyglądają wagowo? Szczególnie szerzenie i mrówki Doczekałem się wagi[emoji1] Szerszenie około 3 cm ważą 1,6g bez kotwic, te koło 35mm 1,8 do 2g. Mniejsze uniosą jeszcze 0,4g większe 0,6[emoji4] Udało mi się skończyć kilka sztuk[emoji4] Kolejne, z obniżonym oczkiem i odpowiednio dociążone jutro idą do malowania[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dołożyłeś wszelkich starań do tego aby je dopracować i warto było .Tylko okna nie otwieraj bo wylecą na wolność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Mega robota ! Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jak widzę takie szerszenie to od razu Kubota idzie w ruch Piękna robota A zastanawiałeś się żeby jednemu wystrugać dłuższy pyszczek pełniący rolę steru? Może się udać...a nazwę mógłbyś dać np. "Gmochy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dzieki[emoji1] Ten korpus nie pozwala na nudę, ciągle wyskakuje coś co trzeba dopracowac, ale robię co mogę [emoji14] staram się też wprowadzać porady, które otrzymałem[emoji4] "Gmochy " ciekawy pomysł[emoji1] taki "os" do splawiania, może się fajnie "kolebać"Zrobię takiego prototypa[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Aż żal byłoby do wody wrzucać. Gratulacje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Takie dwie bezsterowe sztuki do spławiania mi się wyklułyOczko wysoko, żyłka nie powinna się kłaść na wodzie. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Szerszenie w różnych stadiach rozwoju[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zakupiłem farby do aero i trenuje[emoji4] Wzory pędzlem malowane. Kombinuje trochę ze sterem Testy w wannie wypadły nieźle, ster mniejszy od wcześniejszego, ale praca bardziej wyrazista[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Rozumiem, że to drewniane pudełko to ich ul Przykro mi, ale szerszenie robią gniazda, a ule raczej plądrują. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Szerszenie wygladaja klawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Rewela A kiedy będzie można zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dzięki [emoji4] Myślę, że tak do miesiąca nadrobie zaległości, ale najlepiej odezwij się na priv to coś ustalimy[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 U mnie dalej monotonne, rój coraz większy [emoji1] Kilka sztuk z obnizonym oczkiem udało się skończyć[emoji4] praca wąska i szybka, tylko jeden nieco mocniej zamiata odwłokiem Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Myślę że jak byś umiejscowil ster bliżej oczka przedniego to uzyskal bys agresywniejsza pracę, tylko czy taką potrzebujesz to juz inna sprawa. Wobki mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Osy wymiatają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Dzieki[emoji4] Taki prototyp ze sterem przy oczku już mam, niestety zapomniałem go nad wodę zabrać.Na wolniejsze fragmenty taki o mocniejszej pracy może być niezły, zobaczymy jak się będzie w wodzie zachowywał [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Oooo... gdzies je ostatni chyba widzialem Te Twoje szetszenie w sobote w metalowym pudelku zwiedzaly Poznan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Oooo... gdzies je ostatni chyba widzialem Te Twoje szetszenie w sobote w metalowym pudelku zwiedzaly Poznan?Zazwyczaj nie szaleją więc wystarcza plastik[emoji1] No szwędały się po hali[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Pudeleczko szeroko otwarte (naprzeciw stoiska Michala Osinskiega...)wifzialem, wiec moglo sie wydawac metalowr...Nawet do Ciebie zagadalem, czy przypadkiem Pawel z JB nie jestes (Pawel Latek kiedys jako upominek na zaody podobnego szerszenia mi przyslal) mimo ze przez chwile widzialem, wyglad swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Pudeleczko szeroko otwarte (naprzeciw stoiska Michala Osinskiega...)wifzialem, wiec moglo sie wydawac metalowr...Nawet do Ciebie zagadalem, czy przypadkiem Pawel z JB nie jestes (Pawel Latek kiedys jako upominek na zaody podobnego szerszenia mi przyslal) mimo ze przez chwile widzialem, wyglad swietny Pamiętam[emoji6] Dzięki[emoji4] to były jedne z pierwszych, staram się jeszcze dopracować szczegóły[emoji6] Znalazłem moją pierwszą ose, powstała chyba w maju, trochę się zastanawiałem czy pokazać tego brzydala.... [emoji14] Nawet aparat nie chce z tą poczwarą współpracować [emoji14] I porównanie z obecnym Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Rój już prawie gotowy[emoji3] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Nareszcie udało się skończyć chociaż część[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Jaka długość i waga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi