Kuballa44 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Trzmiele, bąki, też będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Długość od 30 do 35 mm tych nie ważyłem, ale zazwyczaj waga tak od 1.7 do 2.3 g Jak się kiedyś wygrzebie z tych szerszeni to całkiem możliwe[emoji6] .Lekkomyślnie obiecałem ich dość duzo i teraz nie mam czasu na nic innego [emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Lekkomyślnie obiecałem ich dość duzo i teraz nie mam czasu na nic innegoDobrze Ci tak:)Łatwiej będzie Cię ograć w LDB:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Dobrze Ci tak:)Łatwiej będzie Cię ograć w LDB:)))W tym roku nie dam sobie tak łatwo takiego "lania" spuścić[emoji14] będę bronił honoru młodych wilków do ostatniej kropli krwi, nawet jeśli będę miał ciągnąć za sobą wózek z dzieckiem przez bystrzycką dżunglę [emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 hej dzięki za info wziąłbym 2 szt tylko jestem spłukany odłożysz i poczekasz do 09.04 ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 hej dzięki za info wziąłbym 2 szt tylko jestem spłukany odłożysz i poczekasz do 09.04 ? pozdrawiamBędą czekać [emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Zobaczymy, czy stery będą się trzymać[emoji14] I inne barwy[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Ekstraklasa. I tyle na temat ...Złoto-czarna z białymi skrzydłami da radę polecieć daleko???... -np. do Świnoujścia? Edytowane 30 Marca 2017 przez Remicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Ekstraklasa. I tyle na temat ...Złoto-czarna z białymi skrzydłami da radę polecieć daleko???... -np. do Świnoujścia? Dziękuję[emoji1] Wstyd go wysłać, robiłem tak na szybko dla siebie i pomalowany trochę byle jak[emoji14] zrobię niedługo kilka sztuk w tych barwach[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Potrzebna pomoc dla kolegi po kijuhttp://jerkbait.pl/t...amputacji-nogi/ Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zaliczylem dzisiaj krótki wypad na Bystrzyce, trzy rybki skusiły się na szerszenie[emoji1] Jeden bardzo żarłoczny[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Kilka bezsterowców udało się skończyć???? Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wczoraj wybrałem się na Bystrzyce z szerszeniami. Pomimo wiatru i przelotnego deszczu udało się sprowokować kilka kleni, ładnie unosiły się do bezsterowych i pieknie zasysały, rozmiarowo bez szału 30-35 cm, trochę większy niestety spadł w trakcie holu[emoji14] na klasycznego trafił się dość ładny klusek[emoji3] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Maj blisko, takie nieśmiałe próby z majowym, 3 cm[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Ostatnio czasu niewiele na struganie, ale coś udało się skończyć [emoji4] Takie "imigranty" praca bardzo ładnaJutro biorę się do roboty i kończę kilka sztuk w nowym odcieniu, taki trochę bardziej szerszeniowy[emoji16] I jeszcze taki klusek pachnący świętami wielkanocnym Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Boluś 60Świadomie nęcone szerszeniem. Trzy w 40min, z tego samego miejsca . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Piękny widok[emoji16] cieszę się, że sprawdzają się nie tylko u mnie[emoji4] Dziękuję za fotkę[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Niezła fotka. Bolenie miały obywatelstwo polskie czy niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Bolek zlowiony przez Pana Darka[emoji1] A miały być na klenia[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Niezła fotka. Bolenie miały obywatelstwo polskie czy niemieckie? Niemieckie, ale przeklinają po polsku. Chyba je usynowię, to będą miały podwójne . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Majowiec [emoji4] 3 cm Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Kolejna porcja, pracują max do 10 cm pod powierzchnią[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Ładnie zdjęcie,daje po wyobraźni Konkretna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Dzięki[emoji4] Trafiłem dobre światło, to od razu inaczej się prezentują [emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Taka mała herezja[emoji14] Naszło mnie na coś z innej beczki, Jak na pierwsze takie wobki chyba ujdzie???? Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi