KubaWoblerek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 SUPERowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Konkretna robota w amelinium zawsze mi się podobała.Wobek pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Dzięki [emoji4] Zobaczymy jak z pracą będzie, w planach jeszcze taki bezsterowiec, ale to będzie długa droga [emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Kolejna porcja, pracują max do 10 cm pod powierzchnią[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu TapatalkaNo masakra w pozytywnym znaczeniu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Agresywna banda[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Agresywna banda[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu TapatalkaPrzeżył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Wobec takiej przewagi liczebnej był bez szans[emoji14] Kawał byka z tego żuka, chyba sobie kilka takich machne [emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Kozioróg dębosz - w Polsce pod ochroną ale akurat w naszej okolicy trochę ich jest. Piękny chrząszcz. No a szerszenie... robią wrażenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Dzieki[emoji4] Mój szwagier gdzieś przy drodze znalazł już nieżyjącego i przyniósł mi na wzór [emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 No niezłe stadko-robi wrażenie a ten w środku też godny uwagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 No niezłe stadko-robi wrażenie a ten w środku też godny uwagi Dzięki[emoji4] To taki jegomość na grube sztuki ma spokojnie ponad 5 cm nie licząc czułek[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Prototyp kowala bezskrzydłego,Ok. 35mm Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Kowale 35 i 45 mmMajowe 35 mm I na koniec szerszeń po koksach 45 mmTrochę zmieniłem im oczy[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Niezła dłubanina ,graty ???????? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Niezła dłubanina ,graty ???????? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaDziękuję [emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Kowale 35 i 45 mmA gdzie nogi? klenie już zdążyły poobryzać? Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Dzieki???? Mają daleko latać, więc tym razem takie kalekie trochę [emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Szerszenie "miazga",ciągle tu zaglądam i nie mogę wyjść z podziwu...Gratuluję talentu i cierpliwości do wykonywania tych mikrusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ten majowy bez steru i z oczkiem do góry to sprawdzona konstrukcja? Chyba tylko do spływania z nurtem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Szerszenie "miazga",ciągle tu zaglądam i nie mogę wyjść z podziwu...Gratuluję talentu i cierpliwości do wykonywania tych mikrusów.Dzięki, dłubania przy tym naprawdę sporo i czasem cierpliwości trzeba mieć pod dostatkiem, zwłaszcza jak coś chce się poprawić, a potem okazuje się po zmianie domaluxa na hartzlack cała partia ma "wysypke" i wszystkie trzeba szlifować [emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ten majowy bez steru i z oczkiem do góry to sprawdzona konstrukcja? Chyba tylko do spływania z nurtem co?Tak tylko do spławiania, mam takiego szerszenia i na wiosnę jak trafiłem w dzień to bardzo ładnie klenie go zbierały[emoji4] o takim rozwiązaniu z podniesionym oczkiem gdzieś na forum przeczytałem i postanowiłem spróbować, pozwala to trochę łatwiej żyłkę nad wodą utrzymać???? Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 W końcu znalazłem czas na jakieś rybki[emoji4] za namową znajomego wyskoczyliśmy na bolki z Bystrzycy , nowy rekord wpadł i jeszcze całkiem ładny na szerszenia się trafił na deser[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Moja mała armia w końcu gotowa [emoji3] Już mi się po nocach śnią te paski[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Szacun za pracę i mega efekt. Będą w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Szacun za pracę i mega efekt. Będą w sprzedaży?Dziękuję [emoji4] będą ale prawdopodobnie od sierpnia, musze ogarnąć kilka rzeczy[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi