lenny Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Haha... mała armia????Dwa ule byś zapełnił???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Wow to się kolega troszkę napracował ,znany mi temat i wiem ile to pracy musiało kosztować,tak że szacun wielki Alek efekt jest niesamowity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Z tą piosenką mi się ta armia skojarzyła... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ogrom pracy, ale i satysfakcja ogromna[emoji3] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Fajny rój na pewno będzie kosił, aż miło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Fajny rój na pewno będzie kosił, aż miło Dzięki [emoji4] o ich skuteczność jestem spokojny[emoji4] Jadę tą zgraje ustawić, może do wieczora się wyrobie jak mnie burza nie przegoni [emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Jeden znalazł już nowy dom[emoji16] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Mam jedno skojarzenie... centuria rzymska w szyku bojowym... pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ameliniowe ewolucje[emoji4] Dostałem od znajomego wobka z pekniętą okleiną, wymieniłem na nową i pomalowałem, wyszło coś takiego Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Kilka poprawek i będzie spoko[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Gratuluję zmiany statusu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Dziękuję[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ostatnio strasznie mnie ciągnie do aluminium[emoji14] Ciężki będzie miał ponad 3g i 27mm, pracuje bardzo wąsko (A przynajmniej tak wypadł w basenowych testach) Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Dzieki???? Mają daleko latać, więc tym razem takie kalekie trochę [emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu TapatalkaZaskoczyła mnie zmiana kątów natarcia steru i budowa łba, w nowym modelu. Starszy model pływa rewelacyjnie!!!Coś się zmieniło w pracy nowych szerszeni?Czy właśnie, aby praca pozostała taka sama, musiałeś tak to ustawić w tym nowym(cięższym i dłuższym) modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ten pierwszy model to o ile dobrze pamiętam z tych, które miały być wyważone kotwicą. Niestety większości z nich nie udało się W ogóle ustawić, z kilku sztuk tylko ten jeden pracował poprawnie.Dlatego zrezygnowałem z tego rozwiązania. Jeżeli chodzi o kształt głowy, zmieniłem go bo bardziej mi się podobał i miał być bardziej realistyczny ( na większości zdjęć szerszeni jakie oglądałem przy struganiu głowę miały właśnie w podobnym połozeniu) Przerzucilem już trochę tych szerszeni i z tego co zauważyłem największy wpływ na pracę ma przy tej konstrukcji położenie oczka, sam kąt położenia steru nie wnosił jakiejś szczególnej zmiany ( oczywiście po za głebokościa pracy) Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Lakier jeszcze niestety miękki, ale już coś widać [emoji4] Żuki 3.5 cm w kilku wersjach[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Ładne kształty i ubarwienie,no i widzę że Kolega nie żałuje lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Lepiej dać trochę więcej niż za mało [emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Więcej przydaje się jak są przyłowy ,a u mnie bardzo często bywają nimi szczupaki.Po kilku takich przyłowyach woblery z małą ilością lakieru ,sporo tracą na wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zębate to zuo[emoji14] Trochę sieczki w alu[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Wsiąkłeś na dobre. Tej zajawki, już nic nie zatrzyma;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Masz jakiś filmik poglądowy jak te dropsy chodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Wsiąkłeś na dobre. Tej zajawki, już nic nie zatrzyma;)Przygadał kocioł garnkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Wsiąkłeś na dobre. Tej zajawki, już nic nie zatrzyma;)Naoglądałem się tych Pana robali i już nie ma ratunku[emoji14] "Dropsy " a zastanawiałem się jak to nazwać[emoji1] Niedługo postaram się o filmik[emoji6] A tymczasem jeszcze taką boleniówke popełniłem[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Bardzo ładnie się prezentuje i do tego jeszcze w moich ulubionych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi