Night_Walker Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Cześć,Szukam kogoś chętnego do zrobienia 'paru' sterów wklęsłych. Estetycznych, przejrzystych i wytrzymałych. Ktoś coś wie o osobie mogącej w tej kwestii podziałać? pozdrawiam,Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 łyżeczkowy,wklęsły, siodłowy , paru sterów może ktoś zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Paweł kup sobie opalarkę za 2-3 dychy i sam zrobisz bez problemu jakie będziesz chciał. Ja robiłem takie stery ale się nie podejmę bo często wychodzą pęcherzyki powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nie próbowałem opalarką jeszcze....do tej pory używałem 2 łyżek stalowych pomiedzy które wsuwałem płytkę PC, nagrzewałem toto nad gazem ściskając kombinerkami i powiedzmy że stery z tego jakieś były. Opalarką idzie sprawnie? Bo potrzeba mi na początek ze 200 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tak, chwila i ster gotowy. Po kilku, kilkunastu sztukach załapiesz temat. Dobrze zrobić sobie kopyto, żeby były powtarzalne. Ja kupiłem kilka lat temu najtańszą opalarkę z allegro i hula bez kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zrób sobie aluminiową formę. Inaczej będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi