Skocz do zawartości

Gumy Hand Made in Piotr - bikrod

biker1

Rekomendowane odpowiedzi

Piotr, sprawdź czy oleje są już zalane do pompy.  U mnie instrukcja  była tak sformułowana, że wprowadziła mnie w błąd i prawie zatarłem pompę.  Po zjeb....niu sprzedawcy napisali nową instrukcje.     Moja instrukcja mówiła aby, cytuje   ,,stan oleju wynosił co najmniej minimum''   u mnie wynosił nawet ponad minimum, ale w instrukcji nic na napisano, że pompa jest sprawdzana przed wysyłką, zalewają olej  do sprawdzenia, a później go zlewają.

Także chodziła praktycznie bez oleju, chociaż na wzierniku było minimum.

• Like 1

Gumy Hand Made by Piotr :)
Nowy wzór.
Nazwa: ???
Długość 8cm
Waga 8g
Praca przynęty bardzo ciekawa, możliwość regulacji pracy przynęty.
Przy haku 5/0 przynęta zamiata ogonkiem i lekko lusterkuje im krótszy hak tym lusterkowanie coraz większe. :P
Zastosowanie wszechstronne, okoń, szczupak, sandacz przy krótkim haku i szybkim zwijaniu boleń też nie powinien pogardzić.
Forma zamknięta silikon odgazowany :) forma w środku wygląda zupełnie inaczej :P

post-61736-0-51080600-1489159682_thumb.jpg

post-61736-0-48541500-1489159693_thumb.jpg

post-61736-0-96057000-1489159706_thumb.jpg

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Jedziesz na "grubo" z wzorami i kolorystyką Piotrze, ale to chyba jedyny sposób,by poznać i "rozszyfrować" możliwości plastisolu...Trzeba po prostu lać ,lać i jeszcze raz lać.

Świetna robota muszę przyznać-TAK TRZYMAJ.

Dzięki :) Dobrze piszesz trzeba lać i lać. Szukać odpowiedniej mieszanki plastisolu do danej gumy.

Już się nie mogę doczekać maja aby konkretnie i w boju po testować przynęty.

• 2 tygodnie później...

mętnookim , żeby lepiej widziały akurat....tylko , żeby sie nie bały... ;)

Jak to naukowcy i wędkarze mówią zielony i odcienie zielonego działają na sandacze jak płachta na byka :P

A ja sądze że po prostu ten kolor ich w k....wia i dlatego tak go atakują :D

Przerabiałem to Piotrze i wierz mi,że działa nie tylko na sandacze,a wbrew pozorom działa w bardzo słoneczne dni,natomiast w pochmurne nie za bardzo...

potrzebują słoneczka żeby bateryjki naładować :P

na pewno będą dobrze się sprawować

Ale w słoneczny dzień pod wodą jest jaśniej,niż w pochmurny...a mimo to lepiej działają w słoneczny i jasny dzień.

Ładują się też w pochmurny,bo do świecenia nie potrzebują słońca, tylko światła ,a to jest różnica,natomiast nigdy nie próbowałem w nocy na nie łowić,a to może błąd....?

• Like 1