biker1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dojechał plastisol z Belgi i parę dodatków oraz komora próżniowa w środę pierwsze odlewy z nowego lepszego plastisolu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 na szybko przed snem motor oil brokat srebny 2,5mm i zielony stripers 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 od poniedziałku testy nad wodą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 te ostatnie dwa zdjęcia mi się podobają a szczególnie główki gum to są te co na wyższych zdj ? alla szczupak ? Witam Piotrze jestem tutaj nowy hehe :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 te ostatnie dwa zdjęcia mi się podobają a szczególnie główki gum to są te co na wyższych zdj ? alla szczupak ? Witam Piotrze jestem tutaj nowy hehe :)Dzięki że zawitałeś na mój wątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Co do tej gumy były już różne przystawiane rybki jesiotr , ala szczupak , według mnie miał być sandacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dzisiejszy dzionek Niedługo na giełdzie znajdzie się kilkanaście sztuk trzeba zbierać na pompę próżniową 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Nadwyżka gum na giełdzie twórców Zapraszam http://jerkbait.pl/topic/87557-gumy-hand-made-in-piotr-bikrod/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Gumy duchy Przezroczyste z brokatem na zewnątrz. czy będą łownymi kolorami? Niebieski fluo i przezroczysty z grubym brokatem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Sprzęt już prawie skompletowany, będzie można brać się za real fish 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Piotr, sprawdź czy oleje są już zalane do pompy. U mnie instrukcja była tak sformułowana, że wprowadziła mnie w błąd i prawie zatarłem pompę. Po zjeb....niu sprzedawcy napisali nową instrukcje. Moja instrukcja mówiła aby, cytuje ,,stan oleju wynosił co najmniej minimum'' u mnie wynosił nawet ponad minimum, ale w instrukcji nic na napisano, że pompa jest sprawdzana przed wysyłką, zalewają olej do sprawdzenia, a później go zlewają. Także chodziła praktycznie bez oleju, chociaż na wzierniku było minimum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Pompa była sucha, olej był w zestawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Gumy Hand Made by Piotr Nowy wzór.Nazwa: ???Długość 8cmWaga 8gPraca przynęty bardzo ciekawa, możliwość regulacji pracy przynęty.Przy haku 5/0 przynęta zamiata ogonkiem i lekko lusterkuje im krótszy hak tym lusterkowanie coraz większe. Zastosowanie wszechstronne, okoń, szczupak, sandacz przy krótkim haku i szybkim zwijaniu boleń też nie powinien pogardzić.Forma zamknięta silikon odgazowany forma w środku wygląda zupełnie inaczej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfik.77 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No Piotrek widzę że rozkręciłeś się na dobre........naprawdę nieźle to wygląda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Jeszcze parę kolorków na zamówienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Jedziesz na "grubo" z wzorami i kolorystyką Piotrze, ale to chyba jedyny sposób,by poznać i "rozszyfrować" możliwości plastisolu...Trzeba po prostu lać ,lać i jeszcze raz lać.Świetna robota muszę przyznać-TAK TRZYMAJ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Jedziesz na "grubo" z wzorami i kolorystyką Piotrze, ale to chyba jedyny sposób,by poznać i "rozszyfrować" możliwości plastisolu...Trzeba po prostu lać ,lać i jeszcze raz lać.Świetna robota muszę przyznać-TAK TRZYMAJ.Dzięki Dobrze piszesz trzeba lać i lać. Szukać odpowiedniej mieszanki plastisolu do danej gumy.Już się nie mogę doczekać maja aby konkretnie i w boju po testować przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Model na sandacza 16,50cm coś na grubo dedykowany główkom wkręcanym plus kotwica Już niedługo w silikon i pierwsze odlewy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dziś po kolejnych testach gumek Jest bardzo dobrze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Szykuję gumy na sandacza na czerwiec Kolor biała perła z dark green efekt zadowalający jeszcze malowanko i oczyBędzie super 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 mętnookim , żeby lepiej widziały akurat....tylko , żeby sie nie bały... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 mętnookim , żeby lepiej widziały akurat....tylko , żeby sie nie bały... Jak to naukowcy i wędkarze mówią zielony i odcienie zielonego działają na sandacze jak płachta na byka A ja sądze że po prostu ten kolor ich w k....wia i dlatego tak go atakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Przerabiałem to Piotrze i wierz mi,że działa nie tylko na sandacze,a wbrew pozorom działa w bardzo słoneczne dni,natomiast w pochmurne nie za bardzo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Przerabiałem to Piotrze i wierz mi,że działa nie tylko na sandacze,a wbrew pozorom działa w bardzo słoneczne dni,natomiast w pochmurne nie za bardzo...potrzebują słoneczka żeby bateryjki naładować na pewno będą dobrze się sprawować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ale w słoneczny dzień pod wodą jest jaśniej,niż w pochmurny...a mimo to lepiej działają w słoneczny i jasny dzień.Ładują się też w pochmurny,bo do świecenia nie potrzebują słońca, tylko światła ,a to jest różnica,natomiast nigdy nie próbowałem w nocy na nie łowić,a to może błąd....? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi