biker1 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Praca gumy z mojej stani "Pbędzie kusić https://www.facebook.com/piotr.wolski.7545/posts/856744694463258?pnref=story 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfik.77 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Mam nadzieję Piotrek że przez te święta ryby nie będą się tak obżerać jak my wszyscy i potem nie będą zbyt leniwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomspinn Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Piotrze zdrowych i spokojnych swiat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Mam nadzieję Piotrek że przez te święta ryby nie będą się tak obżerać jak my wszyscy i potem nie będą zbyt leniwe. Piotrze zdrowych i spokojnych swiatDzięki na wzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfik.77 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Piotrek widziałem że pytałeś Janusza o zapachy z Belgii .Ja używam jeden '' SHRIMP'' niczego sobie ale po skończonym dniu łapania warto dodać kilka kropel .Do gumek dodaję jeszcz WORM OIL też od nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dodajesz do plastisolu przed rozgrzaniem czy już na gotowe gumy? Zamówiłem po 1 szt z dostępnych chcę pomieszać z wywarem z czosnku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfik.77 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dodaję już do gotowych gum tak po czterech ,pięciu dniach razem z tą oliwką. Niewiem czy będzie sens mieszać z tym wywarem bo to naprawdę nieźle wania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Robiłem deepa z krewetk i czosnku i były wyrażne różnice w braniach ale ze względu lokatorów mieszkających ze mną nie robię wiadomo dlaczego.Dzięki za odpowiedź po testuję to dam znać jak to z czosnkiem działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Szykuję się na jutro Będzie na ostro i łagodnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Głodne mamunie czekają!!! Jedzonko super!!! Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Wody coraz więcej we Wrocławiu Dziś bez ryb i kolano nawaliło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfik.77 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Oszczędzaj się na Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Oszczędzaj się na Bydgoszcz Myslałem że coś potrenuje przed Bydgoszczą a tu nic, woda w Odrze wysoka.Ale nadrobię w piątek przed zawodami już będę w Bydgoszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 to namierz jakieś bankowe miejscówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 coś postaram się namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Nowa dostawa plastisolu i kolorki Oraz śmierdziuchy dają nieźle będą miały branie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfik.77 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Piotrek daj znać czy niektóre barwniki np. MOTOROIL po odlaniu puszczają delikatnie kolor bo u mnie tak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Ale na Belgijskich kolorkach? odlewałem motoroil UV i chyba nie miałem takiej akcji ale sprawdzę Edytowane 7 Maja 2017 przez biker1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfik.77 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Na Belgijskich kolorach i też ten UV I na ich silikonie ,zauważyłem to właśnie przy motoroil .Delikatnie przebarwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Dzień wolnego i trzeba coś po odlewać nowego okoniówki 5cm okoniówki kolegi Krystiana fajnie pracują Nowy model BR14 kopyto plus płetwy taki mały wypas jak dla przynęty gumowej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Parę sztuk dla kolegi BR14 w trzech odsłonach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Na Belgijskich kolorach i też ten UV I na ich silikonie ,zauważyłem to właśnie przy motoroil .Delikatnie przebarwia.Jest efekt krwawienia na motoroil i orange. Nie przenosi się na inne gumy ale w przypadku gum dwu kolorowych po 7 dniach zaczyna się reakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Testy, testy gonitwa za okoniem i szczupakiem kijek po reklamacji do 12g żyłka 18 na Revo LT czyli standartowy zestaw miejski a tu taka niespodzianka na własną gumę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseo Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Gratuluję Na własną cieszy najbardziej Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi