biker1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Następny rok będzie bardzo pracowity, przygotowania strony internetowej do prezentacji gum i małej sprzedaży oraz katalog przynęt w formacie PDF Jeszcze dużo pracy, tym bardziej że robię wszystko sam ale będzie tak jak powinno. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Brawo dobra robota Katalog na pewno wrzystko ułatwi powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Dobry pomysł z tym katalogiem Piotrze. Trzymam kciuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Dobry pomysł z tym katalogiem Piotrze. Trzymam kciuki.Jak to mówią koniec zabawy i czarowania gumami trzeba brać się ostro do pracy. Trzeba wybrać najlepsze modele najlepsze kolory i z katalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Następny rok będzie bardzo pracowity, przygotowania strony internetowej do prezentacji gum i małej sprzedaży oraz katalog przynęt w formacie PDF Screenshot-2017-11-8 Beznazwy-1 - Beznazwy-1 pdf(1).pngScreenshot-2017-11-8 Beznazwy-1 - Beznazwy-1 pdf.pngScreenshot-2017-11-8 Beznazwy-1 - Beznazwy-1 pdf(2).png Jeszcze dużo pracy, tym bardziej że robię wszystko sam ale będzie tak jak powinno.to żeś zaszalał a reszta gdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 to żeś zaszalał a reszta gdzie?Katalog będzie gotowy pod koniec stycznia i znajdzie się na stronie www.bikrod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 No no Piotrze widzę, że wskakujesz na wyższy Level. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 No no Piotrze widzę, że wskakujesz na wyższy Level. Myślę że spokojnie z tej gromadki przynęt co się zgromadziło spokojnie 10 modeli nadaje się by wyruszyć w świat. Czas grudniowy będzie ciężką pracą by wszystko skompletować w jedną całość. Organizacyjnie dla jednej osoby to duże wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 W katalogu oprócz przynęt gumowych pojawią się też główki jigowe malowane proszkowo. Główka po testach sprawdzana wytrzymałość powłoki malarskiej - młotek 1kg 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Pomalowane Turkusowa zieleń sam brokat z proszkiem Glow in the Dark Green. Główki dla Piotra Dziadury Edytowane 25 Listopada 2017 przez biker1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 No chłopie gdzie ty sie z tym wszystkim pomiescisz:) gratuluje samozaparcia. Odpocznij trochę i za ryby się weź, czas ucieka:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Wszystkiego Najlepszego Dla Was 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Już dawno nic nie wstawiałem w swoim wątku ale troszkę zaganiany i na walizkach.Katalog przynęt jednak zajmuje wiele więcej czasu niż myślałem ale jednak się nie poddaje możliwe że będzie wyglądał zupełnie inaczej niż zakładałem, można powiedzieć norma przy takiej realizacji. Trzeba opracować swoje kolorki porobić odlewy gum i zrobić fajne zdjęcia a zajmuje to czasu od groma. Więc krótko do katalogu będzie wprowadzone około 12 modeli gum z czego każda w pięciu kolorach. Jest nad czym pracować Fiolet kolor nr: 001/0000Miodowy kolor nr: 002/0000Miodowy z pieprzem kolor nr: 002/2900 W miarę czasu będę dorzucał nowe kolorki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Następne kolory do katalogu kolor BLUE nr. 003/0512 kolor SILVER nr 004/0000 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 I lecimy dalej: Fluo UV Orange nr: 005/0000 Black nr: 009/2000 Black Transparent nr: 007/2000 Red nr: 010/0000 Motor Oil Green nr: 008/2410 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Malowane Jazie w barwy okoniowe oraz krótki filmik z malowania przynęt: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Fajny filmik a gumy kapitalne Pan robi A tak z ciekawości się zapytam czym to się zabezpiecza / lakieruje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Fajny filmik a gumy kapitalne Pan robi A tak z ciekawości się zapytam czym to się zabezpiecza / lakieruje ?Tak trzeba zabezpieczyć pigmenty tego wymagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 BR14 jak malowana 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Co to za wielkość i waga ?Czyżby 14cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Co to za wielkość i waga ?Czyżby 14cm... Ta ma 14cm Waga 20g Edytowane 4 Czerwca 2018 przez biker1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zamówienie dla kolegi z forum na testy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Dziękuję, wszystko pięknie wczoraj dojechało. Te okonie i jazio-okoń .. wymiatają na żywo oraz są mięciutkie i pięknie pracują. Świetna robota i tyle. Wczoraj już testowałem na mojej Wisełce. Dzięki Piotrze, że mogłem u ciebie zamówić. Edytowane 7 Czerwca 2018 przez Zyga102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Dziękuję, wszystko pięknie wczoraj dojechało. Te okonie i jazio-okoń .. wymiatają na żywo oraz są mięciutkie i pięknie pracują. Świetna robota i tyle. Wczoraj już testowałem na mojej Wisełce. Dzięki Piotrze, że mogłem u ciebie zamówić.Dzięki wielkie za miłe słowa niech łowią życióweczki P.S. Jak coś złowisz fotka i wstawiać śmiało Edytowane 7 Czerwca 2018 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dzisiaj założyłem hak 6/0 - 10 g do okonia i muszę jeszcze raz przyznać - pracował rewelacyjnie. Leciał pyszczkiem idealnie.Nawet uciekaliśmy raz z okoniem , bo ścigał nas szczupak... . trochę poszarpał bok okonia i się spiął ( zdjęcie ) . Pewnie za słabo zaciąłem.Postanowiłem pokazać filmik wszystkim oglądającym , jak okoń pracuje wzorowo w naszej warszawskiej Wiśle. " Rewelacja " i tyle jednym słowem.Mam nadzieję , że Piotr ( Twórca tych gumek ) nie ma mi za złe. Uważam, że jak coś super , to warto się pochwalić ludziom. Niech wiedzą i widzą , co kupować.Link do mojego filmiku z telefonu; https://drive.google.com/file/d/1SIaT-56Rc8LR9LPYrI6zSl_IoOPV_3gV/view?usp=sharing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi