Skocz do zawartości

Gumy Hand Made in Piotr - bikrod

biker1

Rekomendowane odpowiedzi

Następny rok będzie bardzo pracowity, przygotowania strony internetowej do prezentacji gum i małej sprzedaży oraz katalog przynęt w formacie PDF :D

post-61736-0-45287100-1510165589_thumb.png

post-61736-0-87836500-1510165603_thumb.png

post-61736-0-77778400-1510165620_thumb.png

Jeszcze dużo pracy, tym bardziej że robię wszystko sam :D ale będzie tak jak powinno.

• Like 7

Następny rok będzie bardzo pracowity, przygotowania strony internetowej do prezentacji gum i małej sprzedaży oraz katalog przynęt w formacie PDF :D

attachicon.gifScreenshot-2017-11-8 Beznazwy-1 - Beznazwy-1 pdf(1).png

attachicon.gifScreenshot-2017-11-8 Beznazwy-1 - Beznazwy-1 pdf.png

attachicon.gifScreenshot-2017-11-8 Beznazwy-1 - Beznazwy-1 pdf(2).png

Jeszcze dużo pracy, tym bardziej że robię wszystko sam :D ale będzie tak jak powinno.

to żeś zaszalał:)  a reszta gdzie?

• Like 1

No no Piotrze widzę, że wskakujesz na wyższy Level. :clappinghands:

Myślę że spokojnie z tej gromadki przynęt co się zgromadziło spokojnie 10 modeli nadaje się by wyruszyć w świat. Czas grudniowy będzie ciężką pracą by wszystko skompletować w jedną całość. Organizacyjnie dla jednej osoby to duże wyzwanie :D

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 2 miesiące temu...

Już dawno nic nie wstawiałem w swoim wątku ale troszkę zaganiany i na walizkach.

Katalog przynęt jednak zajmuje wiele więcej czasu niż myślałem ale jednak się nie poddaje możliwe że będzie wyglądał zupełnie inaczej niż zakładałem, można powiedzieć norma przy takiej realizacji. Trzeba opracować swoje kolorki porobić odlewy gum i zrobić fajne zdjęcia a zajmuje to czasu od groma.

Więc krótko do katalogu będzie wprowadzone około 12 modeli gum z czego każda w pięciu kolorach. Jest nad czym pracować :D

post-61736-0-13366800-1521147824_thumb.jpg

Fiolet kolor nr: 001/0000

post-61736-0-58033500-1521147914_thumb.jpg

Miodowy kolor nr: 002/0000

Miodowy z pieprzem kolor nr: 002/2900

W miarę czasu będę dorzucał nowe kolorki :D

• Like 7

• 2 miesiące temu...

Dziękuję, wszystko pięknie wczoraj dojechało. 

Te okonie i jazio-okoń .. :) wymiatają na żywo oraz są mięciutkie i pięknie pracują. Świetna robota i tyle. Wczoraj już testowałem na mojej Wisełce. Dzięki Piotrze, że mogłem u ciebie zamówić.

Edytowane przez Zyga102
  • Like 1

Dziękuję, wszystko pięknie wczoraj dojechało. 

Te okonie i jazio-okoń .. :) wymiatają na żywo oraz są mięciutkie i pięknie pracują. Świetna robota i tyle. Wczoraj już testowałem na mojej Wisełce. Dzięki Piotrze, że mogłem u ciebie zamówić.

Dzięki wielkie za miłe słowa :D niech łowią życióweczki

P.S. Jak coś złowisz fotka i wstawiać śmiało :D

Edytowane przez biker1

Dzisiaj założyłem hak 6/0 - 10 g do okonia i muszę jeszcze raz przyznać - pracował  rewelacyjnie. Leciał pyszczkiem idealnie.

Nawet uciekaliśmy raz z okoniem , bo ścigał nas szczupak... :) . trochę poszarpał bok okonia i się spiął ( zdjęcie ) . Pewnie za słabo zaciąłem.

Postanowiłem pokazać filmik  wszystkim oglądającym , jak okoń pracuje wzorowo w naszej warszawskiej Wiśle. " Rewelacja " i tyle jednym słowem.

Mam nadzieję , że Piotr ( Twórca tych gumek ) nie ma mi za złe. Uważam, że jak coś super , to warto się pochwalić ludziom. Niech wiedzą i widzą , co kupować.

Link do mojego filmiku z telefonu; https://drive.google.com/file/d/1SIaT-56Rc8LR9LPYrI6zSl_IoOPV_3gV/view?usp=sharing 

post-51478-0-68467700-1528405973_thumb.jpg

• Like 1