P487 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jak w temacie czy są jacyś chętnie na wsp?łlne spinningowanie?Jeśli ktoś będzie się wybierał niech da znać gdzie co i jak się dogadamy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sowos Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam Ja ostatnio troche pochodziłem po Wisełce, ale niebyło szczeg?łlnych efekt?łw wiec niewiem kiedy sie teraz wybiore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 P487 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 To mo?źe nad ZZ skoczymy i ł?łdkę wynajmiemy. Czy gdzieś w okolice Warszawy. Po sesji będę dysponował samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ja się mogę zapisać tylko dokładnie musiałbym wiedzieć kiedy bo nie jestem z warszawy. Najlepiej dla mnie w weekend. A jeśli chodzi o ZZ to fajnie by było się spotkać tylko potrzeba kogoś kto zna zbiornik. Nie trzeba by było pływać po omacku a z echem chyba ł?łdek nie wynajmują za rozsądną cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 P487 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mo?źe ktoś z okolic ZZ się odezwie i nam pomo?źe Jeśłi nie to tragedii te?ź nie będzie kilka razy wyskoczymy na rybki i sami Zalew poznamy. Ł?łdka na cały dzień 20 - 30 zł. To nie są wielkie pieniądze jak za cały dzień Łowienia. Ja od 28 czerwca po sesji mogę codziennie więc jak coś to piszcie. gg 292878Jestem chętny na wszystkie wsp?łlne wypady na Wisłę czy ZZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 P487 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wstępnie Planujemy coś w dniach 24-26 czerwca - bo?źe ciało - długi weekend i 3 lipca. Czy jest ktoś jeszcze chętny?Jak zbierze się więcej os?łb to taki mini zlocik się zrobi. Ognisko Piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włodas Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam! Na wiśle to teraz cię?źkie czasy (niska woda) Jak dam radę to wpadnę na ZZ tylko ustawić się trzeba konkretnie... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 P487 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No to ju?ź by były 3 osoby na 3go lipca. Ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
P487
Jak w temacie czy są jacyś chętnie na wsp?łlne spinningowanie?
Jeśli ktoś będzie się wybierał niech da znać gdzie co i jak się dogadamy.
pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi