pmiszk1 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Czy wymieniał ktoś tulejki z T-knoba w najnowszej Certate 2500 (ta czarna) rocznik 2016?Potrzebuje wymiary tych łożysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Czy wymieniał ktoś tulejki z T-knoba w najnowszej Certate 2500 (ta czarna) rocznik 2016?Potrzebuje wymiary tych łożysk A one (lozyska) roznia sie czyms od tych z innych knobow z daiwy badz shimano ? Dotychczas wszedzie dawalem takie same lozyska ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 A jakie wymiary dawales do poprzednich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 4x7x2,5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 4x7x2,5 Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 super, dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam.Czy ktoś kupował łożyska ceramiczne lub hybrydowe u tego producenta? Zakład ceramiki specjalnej Ceramit. Nosze się z zamiarem zakupu kilka hybrydowych łożysk do multików i szukam opinii. Może jest to jakaś alternatywa dla chińskich lub porównywalne do katobi ewent. boca. Kiedyś do nich zadzwoniłem bo chciałem kupić łożyska i po dłuższej rozmowie z miłą panią przyznała się że dużo łożysk importują wiadomo skąd.Przytakneła bo nie mieli modeli które potrzebowałem i zaoferowała że ściągną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Witam,pewnie gdzieś jest ale nie mogę znaleźć. Proszę podajcie mi wymiary łożysk do rolki w Shimano Stelli 4000 SFE.dziękuję,Tarłoś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 2 łożyska 4x7x2.5 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Witam. Czytałem parę tematów na temat wymiarów fabrycznych łożysk w kołowrotkach daiwa jak i shimano.Skoro shimano ma temat ogarnięty tak Daiwa nie ma poskładanego do kupy.Proszę użytkowników o pomoc aby każdy miał jak na talerzu podane wymiary i patenty tuningu konstrukcji daiwy.Ze swojej strony mam już pierwsze pytanie odnośnie wymiarów łożska rolki w rozmiarze 4000daiwy jak i łożyska pod szpulką.Jeśli ktoś pamięta proszę o podanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Skoro chcesz konkretów , to sam tez skonkretyzuj o jaka DAIWĘ chodzi tobie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Myślę iż większość obecnych modeli ma takie same wymiary łożysk tylko zależy od wielkosci kołowrotka.Mnie interesuje wymiary łożysk w modelu daiwa GB4000 i tu proszę nie mylić z BG choć można podać Wymiary w rolce jak i podparciu szpuli w BG 3500 bo jestem pewien że mój model ma to samo... Edytowane 15 Października 2017 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu7 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Witam.Potrzebuję wymiary łożysk piniona shimano twin power 4000fa,może któryś z kolegów pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Ma ktoś namiar gdzie idzie kupic łożysko 3x6x3? Albo może na sprzedaż takie ktoś posiada? Edytowane 5 Lipca 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) Ma ktoś namiar gdzie idzie kupic łożysko 3x6x3? Albo może na sprzedaż takie ktoś posiada? uuuu... to nietypowe rozmiarowo łożysko. szukaj 637/3 ZZ. może być problem z zakupem, daj znać jak znajdziesz <edit> nie mam czasu na szukanie ale SKF ma chyba takie:http://www.skf.com/pl/products/bearings-units-housings/ball-bearings/deep-groove-ball-bearings/deep-groove-ball-bearings/index.html?designation=W%20637/3-2Z Edytowane 6 Lipca 2018 przez Bander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 No tak, ale 1-2szt u nich nie kupię w detalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Nie mogę nigdzie znaleźć... potrzebuję rozmiar łożyska do peena baattle 2, rozmiar 3000.. pomoże ktoś????? Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Witam...podpowie ktoś rozmiar łożyska do rolki Shimano Stella 2014..mam rolkę i potrzebuję wprasować porządne łożysko. Może jakiś namiar na dobry sklep.. Z góry dzięki.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Witam Kolegów, Proszę o pomoc, jaki jest dokładnie wymiar łożyska pod szpulą do turka 2000? jak pamiętam są tam chyba dwa łożyska z góry dziękuję pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dwa łożyska 11x7x3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dziękuję za wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Chyba miałem ???? takie w domu.Poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) O serwisie zauberowatych jest nawet temat, ale albo za szybko go przeczytałem albo rozmiarów nie wyłapałem ...Może ktoś podać wymiary łożysk jakie się pakuje zamiast tulejek do applause i zaubera w rozmiarze 2000 ? Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucek97 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 witam jak w tytule potrzebuje wszystkie wymiary lozysk do shimano tp xtr 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi