Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maicke82 Opublikowano 12 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Był coś w krótkim to teraz coś w długim ogumieniu. Rotacja w obuwiu widać równie ważna co w przynętach. Aż strach zakładać spodniobuty Piaszczysta burta, jedno branie,jedna ryba i tyle dobrego.To wszystko co udało się uzyskać z 2 Mpix w mojej lustrzance : Edytowane 12 Maja 2017 przez maicke82 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Xls+TP Hg + drewniany kolega (nazwa handlowa Agregat 7cm) Edytowane 12 Maja 2017 przez maicke82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dzisiejszy 72 cm warunki do zdjęć ciężkie i tylko dwie ręce, więc słaba prezentacja, oczywiście C&R był jeszcze mniejszy, 60 cm ale ze względu na regulamin nie wstawiam zdjęć sprzętowo Blaas SLF 8'6 20lb, Stradic Fk4000, TCB8 i wobek własnej produkcji 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mike Opublikowano 12 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Szybki wieczorny wypad. sprzętowo XST1144F, Tp HG, wobek by Szpiegu. 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebo0707 Opublikowano 14 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Taki oto Boleń na Żyletę 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 A na fejsie gwarzą żeś go na gumę RH przyhaczyl... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Jedna z moich przynęt to Żyleta, no ale ją ma tylko Krisu i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Seba pokaż fotę tej "Żylety" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Slavobeer Opublikowano 15 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Wczorajszy bolenik z Odry.Pięknie posmakował Spirita 9. Rośnie sobie dalej Slavo Edytowane 15 Maja 2017 przez Slavobeer 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian92 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Odra 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mike Opublikowano 15 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Popołudniowy, były jeszcze cztery mniejsze oraz dwa spadły. XST1144F, Tp HG i wobek od Szpiega. 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawidziak Opublikowano 15 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Panowie, dzisiaj spotkała mnie jedna z tych wspaniałych chwil, które pamięta się pewnie do końca życia. Zacząłem sobie dzisiaj krótki majowy urlop, piękna pogoda, więc wybrałem się z żoną i synkiem nad Wisłę na biwak - ognicho, kiełbasy itp. Oczywiście przezornie wybrałem atrakcyjne wędkarsko miejsce i przezornie spakowałem do bagażnika wędkę Kiedy sobie już podjedliśmy, zaproponowałem synkowi, ze pokażę mu jak tatuś łowi rybki. W tym miejscu muszę zaznaczyć, że młody ma prawie trzy lata i jest właśnie na etapie "wyrastania" z pampersów. Ustawiłem ziomala kilka metrów od brzegu i zaczynam: pierwszy rzut, drugi rzut i trzeci, daleki rzut; kątem oka patrzę na szkraba, a ten przyjął pozycję skoczka narciarskiego na rozbiegu i miał dziwnie skrzywianą minkę Jak nic zaczyna "walić" w gacie!!! (pieluszek już w dzień nie nosi). Krzyczę do niego, żeby chwilę poczekał i zaczynam ekspresowo zwijać wobka, żeby Bartusia "posadzić" No i oczywiście w tym momencie przywalił bolo! Znowu krzyczę, tym razem do żony, że młody robi kupkę a ja walczę z boleniem. Radochy było co nie miara, no i mam niezapomniana pamiątkę - pierwsza wspólna fotka z synem i złowioną rybą! Mam wielką nadzieję, że Bartek chwyci bakcyla i tych wspólnych fotek będziemy mieć jeszcze wiele Boleń miał 66 cm, został złowiony na ukleję TAPS a następnie wypuszczony NOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" Edytowane 17 Maja 2017 przez bartsiedlce 76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 No ale co z tą kupą? Zrobił w majty czy mama zdążyła? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimijons Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Właśnie popłakałem się ze śmiechu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Gdyby nie ta kupka to byś nic nie złowił, podziękuj młodemu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) U mnie obyło się bez takiego dramatyzmu. Kupy i pieluchy udało się zostawić w domu i rozpocząć w końcu sezon pontonowy. Nie lubię wysokiej Wisły, za to Bug jak najbardziej Edytowane 15 Maja 2017 przez Traq 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dzisiejszy z Bzury. Zagryzł złotego panica od Adama. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Popołudniowy, były jeszcze cztery mniejsze oraz dwa spadły. XST1144F, Tp HG i wobek od Szpiega.Ile miał? Wygląda na osiemdziesionę Edytowane 16 Maja 2017 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Ja po dłoniach stawiam na mniej. Co oczywiście nie zmienia faktu, że bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) 76cm Edytowane 16 Maja 2017 przez mike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Ile miał? Wygląda na osiemdziesionę Ręce długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidziak Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 No ale co z tą kupą? Zrobił w majty czy mama zdążyła? Z tych emocji rozmyślił się i zrobił pół godziny później Mama zdążyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dwie rapy z dzisiejszego wieczoru. 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Mike, okazujesz czasem emocje?dobre ryby 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Zdarza się, choć rzadko. Nie jestem w tym dobry. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi