Krisu23 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 eeee tam, wczoraj na fejsie widzialem bolka (nie z PL) wiekszego na zdjeciu niz lowca. Wiec jerk ma jeszcze troche do nadrobienia Też to widziałem Mansik mi podsyłał. Jeśli o to samo chodzi. Taki gościu co ma głowę do tyłu zadartą ze szczęścia? Bolek z gabarytu wygląda jak okoń nilowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Też to widziałem Mansik mi podsyłał. Jeśli o to samo chodzi. Taki gościu co ma głowę do tyłu zadartą ze szczęścia? Bolek z gabarytu wygląda jak okoń nilowy:) Pewnie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 eeee tam, wczoraj na fejsie widzialem bolka (nie z PL) wiekszego na zdjeciu niz lowca. Wiec jerk ma jeszcze troche do nadrobienia Nie w temacie jesteś. Jest tu zdjęcie bolka większego od łowcy.A co do metrowych bolków to znalazłem rzekę za granicą gdzie oficjalnym reokordem jest rapa pow. 1 m. Nie podam gdzie bo się tam wybiorę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Według mnie lepiej zrobić zdjęcie z większego dystansu a potem ciaśniej skadrować. Scena będzie wtedy blisko i wyraźnie, ryby to nie powiększy ale przynajmniej palce nie bądą przypominać parówek na wagę z czasów, które pamiętam za dzieciaka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Zajebiste parówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Według mnie lepiej zrobić zdjęcie z większego dystansu a potem ciaśniej skadrować. Scena będzie wtedy blisko i wyraźnie, ryby to nie powiększy ale przynajmniej palce nie bądą przypominać parówek na wagę z czasów, które pamiętam za dzieciaka.Przynajmniej nie trzeba było po nich wypijać 2 l wody dla ugaszenia pragnienia jak po dzisiejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Też to widziałem Mansik mi podsyłał. Jeśli o to samo chodzi. Taki gościu co ma głowę do tyłu zadartą ze szczęścia? Bolek z gabarytu wygląda jak okoń nilowy:)Wiecej zdjec od tego pana - https://www.facebook.com/mirco.moll Dla osób nie mających fb >http://tnij.at/133001http://tnij.at/133002 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dokladnie o te zdjecia mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasza_Szp Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Wiecej zdjec od tego pana - https://www.facebook.com/mirco.moll Dla osób nie mających fb >http://tnij.at/133001http://tnij.at/133002Masakra Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Nie mam pojęcia jak wielki może być ten bolek, ale nie wygląda aby było coś przy zdjęciu majstrowane...kolos... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Nie mam pojęcia jak wielki może być ten bolek, ale nie wygląda aby było coś przy zdjęciu majstrowane...kolos...O cm nigdzie wzmianki nie ma, wiec pewnie 90tka nie pękła. Co nie zmienia faktu, ze zdjecia ciekawe Edytowane 25 Maja 2017 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ciekawe jak go trzyma. Chyba ma uchwyty na boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Nie mam pojęcia jak wielki może być ten bolek, ale nie wygląda aby było coś przy zdjęciu majstrowane...kolos...Głównym problemem tego zdjęcia jest, że zdobycz ta, nie jest zdobyczą tych, którzy to zdjęcie krytykują. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Ciekawe jak go trzyma. Chyba ma uchwyty na boku Gruba rozlewająca sie ryba + opowiednia perspektywa w tym przypadku "boczno-górna". Edytowane 25 Maja 2017 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Glownym problemem tego zdjecia jest to ze bolek ma dwa metry wazy 80kg i moglby zjesc tego pacjenta razem z wedka:) Musi byc wielki skoro cale rece sie w cielsku utopily. Ale foty mnie sie osobiscie nie podobaja. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Może go nadział na palce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Glownym problemem tego zdjecia jest to ze bolek ma dwa metry wazy 80kg i moglby zjesc tego pacjenta razem z wedka:) Musi byc wielki skoro cale rece sie w cielsku utopily. Ale foty mnie sie osobiscie nie podobaja. Pewne zdjecia (ryby) bronia sie same i dla tych ktorzy to lubia, pozostaje spekulowac ile dana ryba w rzeczywistosci miala /wazyla.Znamy przypadki z zeszlego roku z forum tutejszego, ze inne znow zdjecia wrecz sie nie bronia, a raczej obnazaja pewnego rodzaju...mistyfikacje ? blad ? Jak tam bysmy tego nie nazwali, to wszyscy zainteresowani wiedza o co chodzi. Wracajac do autentycznie duzych RYB, to mam nadzieje, ze Robertowi uda sie zrealizowac wyprawe na metrowe bolenie i bedziemy mogli zobaczyc kombinacje jego dwoch niewatpliwych kunsztow.Czyli duzych boleni na pieknych zdjeciach.I prosze jasno mnie zrozumiec : pisze to bez cienia zlosliwosci czy ironii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Po tresurze jaką mi funduje ostatnio JT zadowolę się 60+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 na tej fotce http://tnij.at/133001 widać palce pod płetwa piersiową. Dłoń jest dużo mniejsza nią płetwa wiec rybka duuuu..ża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 na tej fotce http://tnij.at/133001 widać palce pod płetwa piersiową. Dłoń jest dużo mniejsza nią płetwa wiec rybka duuuu..ża. Ale nikt nie mowil ze mala ryba, widac ze duza. Kwestia taka ze nie wszyscy przepadaja za takimi nienaturalnymi zdjeciami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Błotno/Mulisty z zalanych traw kilku centymetrowy Bolek. Mam nadzieję że następne będą na muchę Sprzętowo Paladinka Kongera TP SW4000XG , żyłka 0,23 i na końcu seledynowa "Pamela Anderson". 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Kiedy Ja takiego złowię ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Błotno/Mulisty z zalanych traw kilku centymetrowy Bolek. Mam nadzieję że następne będą na muchę Sprzętowo Paladinka Kongera TP SW4000XG , żyłka 0,23 i na końcu seledynowa "Pamela Anderson". Jaka Paladinka? Ja latam obecnie z Hard Blade'em... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Nie ma nic złego w ciekawym/artystycznym/dramatycznym/zaskakującym zdjęciu z rybą - wręcz przeciwnie, przyjemnie się je ogląda. Takie jak np. Krisa czy Mansika. Inne - czysto dokumentalne też są ok. Rażą natomiast te, na których łowca próbuje "oszukać" widza. To zdjęcie poniżej było dyskutowane na forach z podejrzeniem o photoshop, ale to po prostu duża ryba w ciekawym ujęciu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 A ja bardzo nie lubię tego typu zdjęć.Ryba i tak ładna, nie widzę sensu, aby zniekształcać proporcje.Tak samo drażni mnie ukrywanie palców przy jednoczesnym wypychaniu ryby przed obiektyw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi