guciolucky Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Krisu zdjęć nie wstawia, weź tu Mansikowe zdjęcia przebij, ale dobrze, że czasem telefon odbiera... 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Ostatnie dni nie są łatwe. Mało ataków, dużo szukania na pamięć.Dziś dwa. Ten poniżej pięknie zdradził swoją obecność wyganiając stadko ponad powierzchnię. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Odnośnie powyższej dyskusji ,taki przeciętnie zaprezentowany nocny bużański szprot. Sorki za okular ale źle się czuję w błysku flesza: Edytowane 17 Czerwca 2017 przez maicke82 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Rybka bardzo cieszy bo pierwsza w życiu 67 cm 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Silny bolas, dał sporo emocji wziął daleko w nurcie na Rapala Flat Rap 8 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Bolo na strimera. 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Jeden z dzisiejszych warto było zapierdzielać 50 parę kilosów . Jak go jeszcze kiedyś złowię to na pewno go poznam. Sporo już w życiu przeszedł. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Traq Opublikowano 19 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Mam lat 7, a oto moje pierwsze bolenie Na razie jeszcze wyjęte z asystą taty, ale bakcyla złapał chłopak chyba na dobre "Tato, rzucamy teraz na zmianę, Ty pięć rzutów, a ja siedem rzutów. Dlaczego Ty siedem? Bo mam tyle lat." Sprzętowo to jeszcze nie wiem jak będzie, na koniec padło "Tato, a kiedy kupisz mi mój własny spining?". Będzie trzeba o tym pomyśleć, muszę znaleźć jakiś lekki kij z możliwie krótkim dolnikiem. NOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" Edytowane 30 Czerwca 2017 przez bartsiedlce 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Namierzony i wymęczony... ciężko u mnie z tymi boleniami w tym sezonieSprzętowo:5sc90mhf2-gShimano Rarenium 4000 fbVarivas Avani Sea Bass Premium PE 1.2Panic 7 albo 8 cm Edytowane 19 Czerwca 2017 przez Artech 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Taki tam fartowny z pierwszego rzutu.Później było już tylko gorzej: pzdr Edytowane 20 Czerwca 2017 przez maicke82 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ostatni dzień wiosny zakończony miłym akcentem, bo póki co w tym sezonie najfajniejszy bolek , oby to zapowiadało obfite lato Co ciekawe branie na raty, kilka prób na długości z 10 metrów. W końcu trafił 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Opaskowy, miały być sandacze skończyło się na jednym bolku, zdjęcie mało artystyczne nie odważyłem się robić sobie selfi na kamienistej opasce upadek ryby mógłby się dla niej źle skończyć. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez MajKar 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniaś Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dzisiaj trzy bolki w tym dwa 70+????w samo gorące południe????zapowiadało się kiepsko na stojącej wodzie..przejechałem kawałek nad rzeczkę i bum..sportowy i dwa odpasione???? Wysłane z mojego LG-H840 przy użyciu Tapatalka 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Dzisiejszy narwianski 75+ Edytowane 21 Czerwca 2017 przez beton007 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 a to mój dzisiejszy wyścigowiec 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dokładnie mowa o tym burzowym poniżej 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Pierwszy w tym sezonie jeziorny nocnik, zatrzymał E1 wolno prowadzoną wzdłuż trzcin... to też pierwsza ciepła noc jaką zarejestrowałem w tym roku, pogoda przed frontem burzowym, teoretycznie ryby powinny stawać w kolejce za woblerem a jednak nic z tego, jeden strzał i jedna ryba 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Etam, front wcale tak im nie przeszkadza. Jeden z dwóch szybkich, ładnie odpasiony:Musiałem trochę powycinać. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez korol 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Selfie time..Z początku sezonu. Dwa na swojaka - ASProutaKolejne na wobler od maicke82 Edytowane 23 Czerwca 2017 przez mansik 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Taki średniak z miejsca gdzie nawet komar potrafi się zgubić 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Wolę te nowe zdjęcia Mansiak od starych. Jak by to jeszcze obrobić ... A do wykazywania długości jest mata z miarką. Właśnie sobie taką przygotowuje do druku na plandece 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Taki tam grubasek. Edytowane 26 Czerwca 2017 przez korol 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Nie w temacie jesteś. Woda wodzie nierówna. Znajdź sposób na regularne łowienie w mętnej stojącej wodzie to dostaniesz wędkarskiego Nobla. Te z czystą wodą też się różnią znacznie. Są łatwiejsze i trudniejsze. Najtrudniejsze jakie znam to z Jezioro Tarnobrzeskie. Trudność w Chańczy polega na tym, że tam nie ma uklei i bolki rzadko widać. Jak nie widać to nie wiesz czy nie biorą czy im przynęta nie opasuje czy ich nie ma tu. Z dużym prawdopodobieństwem można przyjąć, że ich głównym pokarmem są leszcze. Ale leszcze mogą być na każdej głębokości. Łowiłem tam duże okonie podążające za stadami drobnych leszczy to znam temat. Ale zaporowe bolki mają pewne wspólne zwyczaje i liczę na to, że będzie to punktem zaczepienia. Po za tym wpuszczę tam ukleje. Trzeba sobie radzić A co do sandaczy to tak jak wszędzie, dużo drobnego a i takie robią łaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Bolek z plaży swoje waży...nie zwracajcie uwagi na zdjęcia robiła mi jedna miła Pani z Ukrainy srajfonem więc nie ma co oglądać. Ale ryba już fajna i gruba. Uderzyła na baardzo płytkiej łaszce w 90mm drewniany wobler ze sterem 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi