TomaszKKK Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 co się chłopaka czepiacie???!!!przecież jest w opisie skąd pochodzi ;)gratuluję pięknych Raperów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Byłem w Gniewie w tamtym roku. Kończyliśmy tam spływ kajakowy. Piękna Wierzyca i piękna Wisła.Gniew też piękny, choć brzmi to dziwnie. [emoji12] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Nawet miałem wędki ale obie się połamały. [emoji15] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ziom7 Opublikowano 17 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 locha z zeszłego tygodnia, z wysokiej, choć opadającej wody, wyszedł z warkocza do kręcącej wody przy zapływowej części główki. Pilnował małego jeszcze stada uklejek.rozmiarowo 1 liga, wagowo extraklasa, mimo luźnego hamulca i delikatnego holu, kotwice, kółka, agrafka spinwala - to wszystko pogięte, wyświstaneBlue Rapid, TP, spirit 9dzięki Nito za podebranie image upload no registration 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Mansik? Krisu? A co z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 A co ma byc. Ryby lowie jak co roku. Poki co zrezygnowalem z bycia celebryta. Znudzilo mi sie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidziak Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Wczorajszy stykacz, dzisiaj pięć godzin biczowania, kawał rzeki obłowionej i tylko jedno spudłowane wyjście. Boleń uczy pokory 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 A mansik fotografuje dziewice 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 No i co nam po tym, skoro nie wrzuca zdjęć na forum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Wczorajsza wieczorowa Dzisiejsza poranna Bolenie jeszcze nie chcą się rozkręcić, skubią i ciężki kaliber lubi się niestety spiąć ale na dniach muszą w końcu ruszyć do wielkiego żarcia... z niecierpliwością czekam na ten stan. 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 łooo, wybudziłeś się po komunii hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 A to mój dzisiejszy na własnego wobka 6 cm ze sterem. Minę na zdjęciu mam jakąś niewydarzoną, choć wydawało mi się że się uśmiecham... Na filmiku pokazałem jak go wypuszczam - jest trochę w zwonionym tempie, przez co uzyskałem efekt godzilli Po trawkach przyklejonych na boku można poznać że to ten sam co na zdjęciu. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) A mansik fotografuje dziewice W dzisiejszych czasach wymaga to wytrwałości, a praca godna jest mitologicznego Syzyfa. Co nie zmienia faktu, ze poszukiwana mogą być starannie lecz z reguły nadaremne. I jest z Nimi(dziewice) jak z jednorożcami, każdy słyszał, a nikt nie widział . Co do bolków to dziś zrobiłem mały rekonesans. Ciekawe ryby można było zaobserwować na śród rzecznych przykosach, a przy brzegu dominował jedynie drobiazg. Ze względu na jeszcze wysoką wodę, w ciekawe miejsca z brzegu nie ma się jak dostać. Trzeba czekać. Edytowane 18 Maja 2017 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dziś znowu wybrałem się na bolki. Tym razem na końcu zestawu wobler 6,5 cm oczywiście mojej produkcji. Pierwszy rzut i siedzi. Holowałem, holowałem aż na brzeg wyjechało nowe PB 72 cm Musiałem go na kolanko wziąć bo nie utrzymałem w jednej ręce Woblerek wyleciał mu w podbieraku żeby nie by,ło że zapięty za bok 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Kolejny wieczorny wypad. XST1144F, Tp HG, wobek by Szpiegu. 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Piękne bolki pasiesz ! ...Gniewne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Kolejny wieczorny wypad. Nie cytujemy zdjęć! XST1144F, Tp HG, wobek by Szpiegu.@mike, szpiegusek prowadzony w ekspresie? Edytowane 19 Maja 2017 przez mario 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniaś Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Opaskowy przyjemniaczek na ubota od forumowego Tomus???? Wysłane z mojego LG-H840 przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Nie wiem czy zauwazyliscie ale na drugim z ostatnich zdjec kolega @mike ma lekko podniesiony kacik ust po prawej stronie☺. Wiec nie jest tak ze wogole nie okazuje emocji. On po prostu robi to w czym jak widac jest dobry czyli systematycznie lowi konkretne ryby. Pogratulowac formy mike:) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Dajta mu spokój. Nie ma nic gorszego jak wymuszony uśmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Taki marketingowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Panowie ...na rybska patrzcie a nie na usta. To nie to forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Taka 80 na gumkę własnej roboty 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 @mike, szpiegusek prowadzony w ekspresie? Różnie. Średnio,szybko,ekspres. To łowisko determinuje sposób prowadzenia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi