Skocz do zawartości

Bolenie 2017

Rheinangler

Rekomendowane odpowiedzi

A to mój dzisiejszy :) na własnego wobka 6 cm ze sterem.  Minę na zdjęciu mam jakąś niewydarzoną, choć wydawało mi się że się uśmiecham...

2ewcsoj.jpg

Na filmiku pokazałem jak go wypuszczam - jest trochę w zwonionym tempie, przez co uzyskałem efekt godzilli :lol:

Po trawkach przyklejonych na boku można poznać że to ten sam co na zdjęciu.

• Like 34

A mansik fotografuje dziewice :)

W dzisiejszych czasach wymaga to wytrwałości, a praca godna jest mitologicznego Syzyfa. Co nie zmienia faktu, ze poszukiwana mogą być starannie lecz z reguły nadaremne. I jest z Nimi(dziewice) jak z jednorożcami, każdy słyszał, a nikt nie widział ;) .

Co do bolków to dziś zrobiłem  mały rekonesans. Ciekawe ryby można było zaobserwować na śród rzecznych przykosach, a przy brzegu dominował jedynie drobiazg. Ze względu na jeszcze wysoką wodę, w ciekawe miejsca z  brzegu nie ma się jak dostać. Trzeba czekać.

Edytowane przez vako
  • Like 1

Dziś znowu wybrałem się na bolki. Tym razem na końcu zestawu wobler 6,5 cm oczywiście mojej produkcji. Pierwszy rzut i siedzi. Holowałem, holowałem aż na brzeg wyjechało nowe PB 72 cm  :D

Musiałem go na kolanko wziąć bo nie utrzymałem w jednej ręce  :P  :D

8258588_IMG_20170518_174700.jpg

Woblerek wyleciał mu w podbieraku żeby nie by,ło że zapięty za bok  :)

8258586_IMG_20170518_174500.jpg

• Like 19

Nie wiem czy zauwazyliscie ale na drugim z ostatnich zdjec kolega @mike ma lekko podniesiony kacik ust po prawej stronie☺. Wiec nie jest tak ze wogole nie okazuje emocji. On po prostu robi to w czym jak widac jest dobry czyli systematycznie lowi konkretne ryby. Pogratulowac formy mike:)

• Like 8