Marcin Ostróda Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam, doszły mnie słuchy że w marcu ma być premiera nowego typu silników spalinowych firmy Yamacha.Mają być lżejsze o ok 25% od dotychczasowych.Czy może któryś z kolegów wie coś więcej? Bo na Stonie Yamahy informację są cząstkowe. Mnie osobiście będzie interesował model 25 km lub 30 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 2. regulacja oporu skręcania po jakim czasie się wyciera i nie trzyma mocno, w pozycji max można silnikiem z oporem, bo z oporem ale ruszać Złap za rączkę od regulacji i kluczem dociągnij nakrętkę nr 9. Podkładki cierne się zużywają i co jakiś czas trzeba poprawiać docisk. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Złap za rączkę od regulacji i kluczem dociągnij nakrętkę nr 9. Podkładki cierne się zużywają i co jakiś czas trzeba poprawiać docisk. To nie działa - nawet serwis nie jest w stanie sobie z tym poradzić. Miałem już nawet wymieniane nakrętki i podkładki. To przypadłość tego modelu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Syriusz1982 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Takie drobne pytanie jaki akumulator rozruchowy dać do tego silnika F25GWHS? Aku tylko do rozruchu no i ładowany bezpośrednio z silnika, silnik ma 16 A ładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Najlepiej taki jak producent zaleca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacques Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 ja mam 44ah zwykły kwasiak i na razie trzy lata bez problemówdoładowuje tylko zimą, bo wtedy nie pływam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artur Z. Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 12V60AH 620A, 4 rok leci bez problemów , z tym że ja mam na manetkę ale ładowanie pewnie to samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Calkowicie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam, doszły mnie słuchy że w marcu ma być premiera nowego typu silników spalinowych firmy Yamacha.
Mają być lżejsze o ok 25% od dotychczasowych.
Czy może któryś z kolegów wie coś więcej? Bo na Stonie Yamahy informację są cząstkowe.
Mnie osobiście będzie interesował model 25 km lub 30 km.
Top użytkownicy dla tego pytania
33
31
18
18
Popularne dni
22 Sty
14
24 Wrz
12
12 Kwi
12
22 Lut
11
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 33 odpowiedzi
Marcin Ostróda 31 odpowiedzi
PiernikTorunski 18 odpowiedzi
Antek0158 18 odpowiedzi
Popularne dni
22 Sty 2021
14 odpowiedzi
24 Wrz 2017
12 odpowiedzi
12 Kwi 2017
12 odpowiedzi
22 Lut 2018
11 odpowiedzi
Popularne posty
PiernikTorunski
Yamaha 25 GWHS 2019 Silnik w porównaniu do poprzedniego 20KM chodzi jakby ciut ciszej ale wiadomo nowy, niestety z racji 2 cylindrów telepanie na wolnych obrotach czy to na luzie czy podczas jazdy
piernik
Proponuję popatrzeć na ten filmik :[media] [/media]
psulek
Ciekawe czy wierzą też w czary i zabobony? Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
257 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi