Marcin Ostróda Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam, doszły mnie słuchy że w marcu ma być premiera nowego typu silników spalinowych firmy Yamacha.Mają być lżejsze o ok 25% od dotychczasowych.Czy może któryś z kolegów wie coś więcej? Bo na Stonie Yamahy informację są cząstkowe. Mnie osobiście będzie interesował model 25 km lub 30 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 a ja swój odbieram w piątek 14.04.2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jaki koszt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Przy mojej konfiguracji 18.400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 nieźle Zastanawiam się tylko jak wypadnie taki silnik w porównaniu z 3 cylindrowym Mercury czy Tohatsu które mają większą pojemność o 100ccm. Niby inna technologia ale jestem szczerze ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dam znać, ale nie wiem kiedy, bo czekam na Sempera (niestety się spóźnia) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dam znać, ale nie wiem kiedy, bo czekam na Sempera (niestety się spóźnia)Jaki model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Semper 440 xt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Przy mojej konfiguracji 18.400Co było kluczowym argumentem który zadecydował o wyborze Yamahy ? Waga, Cena czy nowość ? Tak patrzę sobie i pojemność "mała" mniejsza jak u konkurencji, mniej cylindrów - Tohatsu/Mercyry 3 garnki i 540 ccm, no i waga z 15 kilo mniej, ale przecież nie będziesz go nosić Ja osobiście nowości się boję Pytam z ciekawości bo sam szukam silnika 20-25 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nowość - lubię nowościciężar - każde 15 kilo na łodzi to dużoponoć mniejsze spalanie (silnik na wtrysku)rozruch elektryczny i ręczny - to było istotnemiałem już dwie yamahy i nienałażeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z.Milewski Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 miałem już dwie yamahy i nienałażeniem Nie.......co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 4 KM i stoi w garażu (rezerwowy) i 15 KM z 2016 sprzedałem bo za słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JACOB01 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie.......co?Nienałażeniem -czyli : jedna stoi , a druga sprzedana bo za słaba . (Krótko i zwiężle - jednym słowem ) I wszystko już wiemy Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez JACOB01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Marcin nie wiem czy juz masz silnik ? Nową 25 Bo ja chciałem kupic i niestety nikt na ta chwile nie ma tego silnika i nie mogą podać mi dokładnej daty dostawy, miałem Yamę 15 teraz mam 20 i byłem zadowolony z obu, i dlatego nie wchodzę w nic oprócz Yamahy nowej, miałem kupic poprzedni model ale przy wadze 77kg (25 w stopie S ) postanowiłem poczekać na nowe modele lżejsze i w nowszej konstrukcji. Pytanie tylko kiedy bedą ?? ps.dodam ze rozmowy prowadziłem z kilkoma dealerami duzo przed targami Wiatr i woda Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez PiernikTorunski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ja swoją mam. Leży i czeka u Dilera aż przyprowadzę łódkę, wtedy go założą i ustawią. Do tego zamontują mi filtracje paliwa. Przyszła w piątek.Z tego co wiem, to tych silników przyszło na Polskę i całą Europę bardzo mało (słyszałem o kilku sztukach, dostali je tylko ci dilerzy którzy zamówili jako pierwsi). Ponoć Japońce pomylili zamówienia i przysłali do głównego magazynu silniki ze stopą L a nie S.Ale jak bardzo chcesz, to diler z Iławy (Bis), ma jeszcze jeden do sprzedania. Bo zamówił dwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Rumpel wzioles czy manetkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Rumpel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uups Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 jaka cena w kraju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 18,4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szemo Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Panowie Yamaszki już dotarte? Jeśli tak to jakie wrażenia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 jeszcze leży w kartonie opóźnienia z łodzią, ale może na weekend będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 18,4Z power tiltem czy sprężyna gazowa? Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 nie mam pojęcia Wywaliłeś prawie 20 K na motor i nie wiesz czy ma power trim?Ja też chce takie tabletki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Też poproszę jedna dawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Chętnych znajdzie się więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam, doszły mnie słuchy że w marcu ma być premiera nowego typu silników spalinowych firmy Yamacha.
Mają być lżejsze o ok 25% od dotychczasowych.
Czy może któryś z kolegów wie coś więcej? Bo na Stonie Yamahy informację są cząstkowe.
Mnie osobiście będzie interesował model 25 km lub 30 km.
Top użytkownicy dla tego pytania
33
31
18
18
Popularne dni
22 Sty
14
24 Wrz
12
12 Kwi
12
22 Lut
11
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 33 odpowiedzi
Marcin Ostróda 31 odpowiedzi
PiernikTorunski 18 odpowiedzi
Antek0158 18 odpowiedzi
Popularne dni
22 Sty 2021
14 odpowiedzi
24 Wrz 2017
12 odpowiedzi
12 Kwi 2017
12 odpowiedzi
22 Lut 2018
11 odpowiedzi
Popularne posty
PiernikTorunski
Yamaha 25 GWHS 2019 Silnik w porównaniu do poprzedniego 20KM chodzi jakby ciut ciszej ale wiadomo nowy, niestety z racji 2 cylindrów telepanie na wolnych obrotach czy to na luzie czy podczas jazdy
piernik
Proponuję popatrzeć na ten filmik :[media] [/media]
psulek
Ciekawe czy wierzą też w czary i zabobony? Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
257 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi