Kuba Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jak w temacie. Zauwazylem wczoraj takie oto zjawisko:Krecilismy sie po Narwi, 12 godzin, od ujscia az prawie pod zapore, kotwiczac i biczujac, bo trolowac nielzia. Na gumy nikt nic nie chcial. Na woblery - wszystkie brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kuba, to nawet jednego pobicia na gumy nie mieliście??? Co Wam wyszło do woblerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Szczupaki i sumik. 15 minut gumowania, potem w tym samym miejscu zmiana przynety i siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dzięki. To chyba i ja nic nie zdziałam w sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 To prawda z tymi woblerami na Narwi:) Mnie to pasuje, bo nie lubię łowić na gumki:) Slidery SALMO gwarantują zabawę ze szczupłymi, przynajmniej w moim wypadku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kiedys narzekalem ze tam malo ryb i presja. Teraz jest tam MEGA presja i ryb prawie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Potwierdzam, łowię na odcinku od plaży w Modlinie do ujścia Narwii, brzeg wzdłuż Twierdzy Modlin. Presja jest wprost tragiczna, wczoraj w dwie godzinki spotkałem 8 spinningistów, a gruntowców to nawet nie liczyłem, ale każde ciekawsze miejsce odstawione jest lasem wędek. Wędkuje tu od dziecka i z roku na rok jest coraz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Szczupaki i sumik. 15 minut gumowania, potem w tym samym miejscu zmiana przynety i siedzi. Pewnie jestem z tych wolniej myslacych lub bojazliwych, ale nie mialbym odwagi wyciagnac wnioskow jak w tytule wczesniej niz po intensywnie spedzonym sezonie na danym lowisku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Pewnie jestem z tych wolniej myslacych lub bojazliwych, ale nie mialbym odwagi wyciagnac wnioskow jak w tytule wczesniej niz po intensywnie spedzonym sezonie na danym lowisku... Kto wie...Stąd pytajnik w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Kiedys narzekalem ze tam malo ryb i presja. Teraz jest tam MEGA presja i ryb prawie nie ma. Kuba często łowisz na tym odcinku? Skąd wypływacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Z Modlina. Ale cos czuje ze niedlugo zakonczymy tam dzialalnosc, przepychanie sie miedzy lódkami to nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi