woblerek48 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 witam Najbardziej cieszy jak ryba się uczepi na swojego wystruganego wobaska ....ładniutkie wobki...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Gratki Piotrek za otworzenie swojego wątku Miałem tą przyjemność, widzieć jedną z partii jak pracują w rzece, no i powiem, że pracują miodzio , będą kleniom pyski boleć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Te które widziałeś Pawle pracowały w sumie całkiem nieźle ale zmieniłem im troszkę prace według twoich wskazówek i wydaje mi się że jest dużo lepiej Ty byś się w końcu pochwalił swoimi dziełami bo jest czym.... Wiesz dobrze że Twoje boleniówki to moja podstawowa broń na rapy a o tych ostatnich uklejeczkach nawet nie wspomne bo mi się oczy na nie świecą Edytowane 25 Stycznia 2017 przez bencur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 To moze przygarne od przedmowcow po 2szt 1 -go maja do przetestowania na lll edycji Pucharu"Bolen Wisly".Do zobaczenia nad woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Nie ma problemu na zawodach zapewne się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Może kiedyś się odważę i odtworzę swój wątek z moimi wypocinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Nie bądź taki skromny chciałbym robić takie wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Kolejna partyjka jeszcze bez lakieru w trakcie oczkowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 A tu już po pierwszej warstwie lakieru i brokacik Nie do końca jestem zadowolony z tego zielonego koloru ponieważ miał być dużo jaśniejszy ale cóż....następnym razem może będzie lepiej w sumie może kleń się nabierze i pomyśli że to mała zielona żabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Taka partyjka w trakcie powstawania... Sorka za bajzel w piwnicy hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Może kolejna partia z lekkim akcentem fluo pomarańcz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Podbródek i podogonek jak najbardziej :-) Edytowane 26 Stycznia 2017 przez marcino91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Myślałem o całym brzuszku fluo. Taki cieniutki paseczek. Do tych zielonych fluo to juz chyba będzie za dużo. Musze chyba poszukać jaśniejszego zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Piotrek szukaj"czerwieni meksykanskiej", Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ooo siema Piotr wpadłeś na jerka - dobrze dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Cały brzuszek w czerwieni też się na pewno sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ooo siema Piotr wpadłeś na jerka - dobrze dobrze Marku ja tu bylem cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 To ja wiem, ale chodziło mi o "wpadnięcie na jerka" ze swoimi ping-pong'ami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Bardzo śmieszne nie nabijaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Super kleniówki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nowa partyjka zmodyfikowanych bąbelków. Delikatnie odchudzone i ciut cięższe. Praca troszeczkę delikatniejsza przez co nie straszny im silniejszy nurt Poniżej mój pierwszy filmik z pracą bąbelków Jakość trochę kiepska ponieważ kręcony telefonem-na żywo moim zdaniem praca ładniejsza 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) A tu grubsze bąbelki z mocniejszą pracą ale niewiele inne stery dobierane indywidualnie przystosowane do mniejszych płytkich rzek. Woblerki pracują płyciej i nie gasną zatrzymane w ledwo płynącej wodzie choć to nie oznacza że nie da się nimi łowić w większej rzece z konkretnym nurtem Edytowane 30 Stycznia 2017 przez bencur 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYSEUSZ Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) 2,4,6,8,10,12 z odchudzonych i cięższych proszę.Z drugiej partii 2,3,4 i 6.Dane do przelewu na priv Edytowane 30 Stycznia 2017 przez ODYSEUSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 2,4,6,8,10,12 z odchudzonych i cięższych proszę.Z drugiej partii 2,3,4 i 6.Dane do przelewu na privWątek to nie giełda, lepiej napisać na priva 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 To nie moja wina kolega pewnie nie wiedział albo chciał być szybki napisał już na priva 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi