bencur Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Złota rybka a właściwie uklejeczka praca raczej delikatna z drobniutkim lustereczkiem. Również neutral, dł. 4-4,5cm. Waga hmmmm myślę ze ok 2,5g może ciut więcej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Pękaty cięższy do dalszych rzutów wolno tonie, dł.3,5cm , waga ok 3,5g może więcej, praca dobrze wyczuwalna ale kija z reki nie wyrywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 A z tego wariata jestem najmniej zadowolony ponieważ praca dość agresywna ale jeszcze nie trociowa-czasami i taki potrzebny Pękaty, 3,5cm, waga ok 3,5g. wolno tonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Piotrek pięknie, a w sobotę testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Bardziej nie mogę się doczekać nowej wędki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Nie dziwie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 W moim typie te wobki....Mysle ze rybki je tez polubia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Cieszę się Marcinie że się podobaja zobaczymy czy polubią je rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Pojechałem dziś na małą rzeczkę poustawiać i potestować woblerki i w 2 rzucie skusił się na złotą uklejkę taki okonek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Kolorystycznie zbliżone - okoń i wobler. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 hehe faktycznie nawet tego nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Czas uzupełnić swój piórnik na wiosnę Trochę malowania i trochę alu Nazwałem je zwyczajnie krąpiki chyba że ktoś ma lepszy pomysł Praca bardzo subtelna-delikatna z lusterkiem. Woblerki bardzo delikatnie czuć na wędce nie stawiają oporu przez co mogą okazać się dobre w większym nurcie. Ten model będzie już na dobre w produkcji.Rybki już go polubiły-czekam na cieplejsze dni i większe żarcie Mam tylko dylemat z alu czy aby nie za bardzo błyska ? Taki oto kolorowy piórniczek A tu już wykończone 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Dziś mikro bąbelek rządził. Zjadały go małe okonki, w zasięgu wzroku spadł mi nawet całkiem fajny jasio ok.40cm, i niewielki szczupaczek nim nie pogardził zdjęcie zrobiłem tylko okonkowi szczupaczka z racji okresu ochronnego nie męczyłem Edytowane 10 Marca 2017 przez bencur 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Te oklejane alu bardzo fajne, mogą się w pewnych sytuacjach okazać dużym atutem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Może i masz racje Tomek ale chyba będę próbował wycieniować te boczki szarym kolorkim lub delikatne złoto lub miedź gdyby jednak to srebro odstraszało ryby Edytowane 11 Marca 2017 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Krąpiki są super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Dzięki kształt znany od dawna więc przetestowany przez wędkarzy i ryby łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Taki Jasio ugryzł sobie dziś micro bąbelka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Piękne kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Rybki czy mojego wieśniackiego polaru w kolorze liści haha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Brawo za rybke.Odn.polarka to jest ok.Zobaczysz w ll polowie maja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Rybki czy mojego wieśniackiego polaru w kolorze liści haha ?Rybki oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Fajny Jasio. Czyżby ta rzeczka po powodzi sprzed kilku lat, odradzała się nareszcie ? Czy to odosobniony strzał i dominuje raczej drobnica ? Edytowane 18 Marca 2017 przez asafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Nie wiem jaką rzeczkę masz na myśli i nie będę zdradzał tu na forum nic więcej hehe Ciężko mówić o odrodzeniu ja raczej mam wrażenie że z roku na rok jest jeszcze większa lipa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Dlatego też nie podałem nazwy Szkoda, że dalej lipa, żywioł i człowiek zrobili swoje niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi