bencur Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Raczej człowiek....sieci tez nie brakuje....do tego chemia z pól i co jakiś czas koparki które robią z tej rzeki kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dawno nic nie dodawałem w swoim wątku z powodu braku czasu na tworzenie nowych wobków ale postanowiłem pokazać część tego co mam w piórniku i kilka które udało mi się ostatnio wykończyć Mikro bąbelki w wersji slim i fat. Dł. ok 20-25mm. Wykonałem je na ,,oko" bez szablonu ponieważ chciałem żeby każdy był inny i niepowtarzalny-lubię takie urozmaicenie w piórniku Postanowiłem zrobić je pływające i z tego powodu zmuszony byłem użyć balsy najbardziej łowne okazały się ciemne kolory a właściwie czarne z brokatem i pomarańczowym akcentem startują natychmiast po wpadnięciu do wody. Akcje mają dość szybką i drobną-bardzo dobrze wyczuwalna na kiju. Idealne na małe rzeczki, spokojną wodę i zastoiska gdzie wiosną czają się jazie i klenie Zdecydowanie najbardziej micro bąbelki polubiły jazie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 I jeszcze takie coś... Nazwy nie mają W 2 rozmiarach poniżej 3cm i ok 3,5-4cm. Mniejsze z balsy pływające i większe z lipy wolno tonące Większe: Mniejsze: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 I takie 2 pływające dziwaki z balsy wymyślone na poczekaniu od niechcenia a okazało się że prace mają całkiem ciekawą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Poczyniłem jeszcze takie boleniówki ubrane w alu i czekają na dalsze wykończenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Czasu na ryby kompletnie nie mam a gdy go wreszcie znalazłem z racji weekendu majowego pogoda jest jaka jest...leje leje i leje przez co rzeki będą dla mnie zamknięte woda przybiera niemiłosiernie. Na pocieszenie znalazłem chwilkę żeby wykończyć bolenióweczki które miały być na majówkę i jeszcze takie przecinaczki nie stawiające dużego oporu w wodzie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Będą bolki gęby boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Oby może się nimi zainteresują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 A tak spisała się nowa bolenióweczka nad wodą strasznie cieszy gdy łapie się na własne przynęty kto je wykonuje ten wie o czym piszę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 I dobrze Paweł mówił że będą Bolki pyski boleć :-) Teraz zrób kilka klonów tych wobów hehe :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Zrobię zrobię jak tylko dorwę chwile czasu którego mam jak na lekarstwo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Mission come back... Czas wracać do zimowego warsztatu ☺ Po sezonie boleniowym i testach prototypu z całą pewnością mogę stwierdzić że łowi ☺ i to łowi doskonale ☺ czasami po przerzuceniu całego pudełka rybka skusiła się właśnie na mój wobler a to motywuje ???? Nowe plany i nowe pomysły czas wcielić w życie ☺ i oczywiście zrobić jakąś sensowną partię sprawdzonych prototypów 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Kilka różnych boleniówek które ostatnio ledwo udało mi się wykończyć ☺ A to miały być jerki boleniowe...pięknie lusterkuja w opadzie lecz nie do końca byłem zadowolony więc postanowiłem je usterowić ☺pokombinuje z wielkością i kształtem sterów i może wyjdzie coś ciekawego ☺ Edytowane 3 Grudnia 2017 przez woblery z Bielska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Po testach wodnych jestem miło zaskoczony jerkami do których dodałem stery powstały dalekosieżne torpedy do zadań specjalnych. Mimo dużej wagi pięknie migotają przy nawet wolnym prowadzeniu A co do reszty boleniowek to się nie rozczarowałem Teraz tylko czekać na maj i strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Jaka dł. i waga tych mniejszych boleniówek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Nie wiem o które dokładnie chodzi ale jeśli o te najmniejsze to coś ok 7,5cm. Ile ważą hmmm...nie posiadam wagi bo w sumie mi to zbędne ale na oko z 10g mają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Nie ma to jak nuda w pracy ???? Dla zabicia czasu takie klasyczne kształty na wszystko ☺ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Korpusy się skończyły...listewek brak...I co tu teraz robić w pracy hmmm hehe ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Korpusy się skończyły...listewek brak...I co tu teraz robić w pracy hmmm hehe ☺ Pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Taka praca że nawet jak nic nie robię to pracuje haha Może inaczej moja praca polega na ciągłym czekaniu na pracę więc w wolnej chwili żeby się nie zanudzic robię wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Aha. Rozumiem. Żołnierz czekający od 08.00 do 16.00 na wojnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Od 7 do 19 ???? Edytowane 18 Grudnia 2017 przez bencur 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Gwiazdka na Święta ☺ ubrane już w amelinium ???? teraz tylko lakier malowanko lakier ☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Prawie skończone... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 to juz z tych listewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi