bencur Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Super bardzo mnie to cieszy ☺ I dzięki za foto ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 W czasie sezonu ciężko zmusić się do wyskrobania choć kilku wobków-wiadomo że lepiej jechać na ryby ???? Zmobilizowałem się i dokończyłem kilka korpusiķów. Powstały takie dziwadła na letnie klenie ☺ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Podczas ustawiania wobków oks kanibal zjadł oksa ☺ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Wytrawnym łowcą okoni nie jestem ale łowiąc dziś babelkami w kilku różnych kolorach zdecydowanie ten na zdjęciu okazał się najłowniejszy ☺ Biły w niego jak szalone ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Piotrku a te "kleniowe dziwadła" trafią na giełdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Hmmm już ich nie wiele zostało ale coś jeszcze jest ☺ może za kilka dni zrobią się kolejne ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Kanibalizm tj.dziadek zajada się wnuczkami.Tak je pięknie na małe okonki zrobiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Ale widać że jednak kolor ma znaczenie a szczególnie przy okoniach bo na inne kolory nie brały tak chętnie ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Boleniówki też działają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Super gratulacje ! Piękny bolasek! Dziękuję za fotkę bo to bardzo cieszy ! ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Woblerki przeszły chrzest bojowy sprawdzają się na kluskach ale wczoraj przeszły wszelekie oczekiwania i dały przyłowie pięknego szczupaka. 80 wyjechało po 10 minutach w nurcie odry sprzętowo SG parabellum 0-7g team dragon 930iz i 0.14 Ownera 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Gratulacje na takim sprzęcie musiało być fajnie ???? dzięki za foto ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Nic nie dzieje się w moim ulubiolnym wątku więc czas troszke go podbić dzisiejszy klonek moje skromne PB 43 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Niestety trochę zaniedbałem wątek z braku czasu a jeśli już znajdę chwilę to jadę czym prędzej na rybki W końcu muszę się ruszyć i dokończyć kilka wobków bo nie wiele przy nich zostało do zrobienia a wiszą już sobie chyba z miesiąc Bardzo mnie cieszy że połowiłeś a zwłaszcza że pobiłeś swój rekord a to motywuje do dalszej dłubaniny Dziękuje Ci za fotkę która naprawdę cieszy a mógłbyś się przyznać na jakiego wobka złowiłeś tego całkiem fajnego klenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Niestety trochę zaniedbałem wątek z braku czasu a jeśli już znajdę chwilę to jadę czym prędzej na rybki W końcu muszę się ruszyć i dokończyć kilka wobków bo nie wiele przy nich zostało do zrobienia a wiszą już sobie chyba z miesiąc Bardzo mnie cieszy że połowiłeś a zwłaszcza że pobiłeś swój rekord a to motywuje do dalszej dłubaniny Dziękuje Ci za fotkę która naprawdę cieszy a mógłbyś się przyznać na jakiego wobka złowiłeś tego całkiem fajnego klenia ? Absolutnie w tym sezonie najlepszy wobek w arsenale na koncie kilka kleni jazie okonie a nawet szczupły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 no to mnie pozytywnie zaskoczyłeś tym nr 1 w pudełku hehe Gratulacje połowów bo przynęty same nie łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Żeby nie zaniedbywać wątku jak to w lecie zazwyczaj bywa zmobilizowałem się i dokończyłem partyjkę korpusów które wisiały już jakiś czas i dojrzewały Poszedłem na łatwiznę i prawie wszystkie zrobiłem na okonki Po pierwsze bo mi się okonki podobają a po drugie okazał się to łowny letni kolorek Nie wiem czy widać ale są w różnych odcieniach trochę złotych i trochę zielonych żeby nie było jednakowo w końcu okonie też mają różne ubarwienia 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Tradycujnie prezentują się super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Pikne proszę Pana :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Dzięki aż to słyszeć od was 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Miało być dzięki miło słyszeć to od was 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Fajne, w takim dobrym "starym" klimacie no i bardzo starannie wykonane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 No niestety nic innego nie potrafię A bardzo chciałbym zrobić jakieś ciapańce pędzlem, palcami lub gąbką ☺może kiedyś się przełamie i spróbuje swoich sił ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 bardzo ładne bączki , staranne i czyste wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Niedzielny poranny wypad na rybki przerzuciłem 2 nie małe pudełka przynęt a boleń dalej miał mnie w d..... yyyy 4 literach Wiedziałem że gdzieś jest mój kilerek aż w końcu go odnalazłem wykonałem może z 2 rzuty i na wolniej prowadzonego wobka przywalił może nie za duży ale gruby i maaaasakrycznie silny na swojaka smakuje najlepiej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi