zator Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja nie mam fotek ale przedwczoraj podczas godzinnego wędkowania w widelce na bąbelki z dłuższym sterem złowiłem dwa klenie pod 30 cm:) Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez zator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja nie mam fotek ale przedwczoraj podczas godzinnego wędkowania w widelce na bąbelki z dłuższym sterem złowiłem dwa klenie pod 30 cm:)Cieszy mnie taka informacja ???? Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 A teraz Bolek na Twojego wobka, niestety znowu bez foto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Szkoda chętnie bym zobaczył tego bolasa ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Bolas to za dużo powiedziane, ot taki tam Bolek z 45 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 19 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Dobry i taki ???? Edytowane 19 Września 2018 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Taki prosiaczek połakomił się dziś na Twojego wobka???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 22 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 No ładny ☺ 50cm to już fajny jasiek ☺ nawet bardzo fajny ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Piotrek jaki to typ woblera?Bo mi to na Bąbelka nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 22 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Ukleja ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) W oleju ponoć najlepsze ☺ Jeszcze tylko kilka....kilkanaście a może kilkadziesiąt sztuk i biorę się za oklejanie ☺ Edytowane 2 Października 2018 przez bencur 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 W amelinium już ubrane teraz tylko lekko je ozdobić w pokrywy skrzelowe itp i hops w lakier ☺ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Takie cosik wyszło... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 To w oczekiwaniu na nowe modele opiszę co się u mnie działo po tym jak dostałem nową porcję "Bąbli" Odkryłem ich skuteczność po zmroku... Piękne jaśki 47 i 49 kolejno stały się moimi nowymi "życiówkami". to kolejne trofeum bąbli o kleniu 45...Połowiłem sporo okoni w tym kilka takich ok 30-33. Mój tato złowił szczupaka który niestety nie mieści się w normie jerkbaitowej 67cm co na tak malutkiego wobka jest świetnym wynikiem Polecam bardzo mocno! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 No takie jaśki to ja rozumiem ☺ gratulacje i zazdroszczę bo ja w tym roku do dużych jazi nie miałem szczęścia ☺ A co do nowych wobków to wcale nie są takie nowe bo robię je już dłuższy czas. Uklejek czyli wobków powyżej używam zazwyczaj na wiosnę i jesień kiedy np Klenie żerują na większych rybkach ale nie tylko Klenie się nimi interesują. Na rozkładzie tego wobka są również jazie, okonie, bolenie, sandacze i szczupaki ☺ Jak to się mówi ukleje zezre wszystko ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Uffff w końcu skończone....sporo pracy mnie to kosztowało i jak na moje możliwości to całkiem śmiało mogę powiedzieć że większa partia haha Wykonane z lipy, drut przez całość korpusu, oklejane folią alu, malowane aero i kilkukrotnie lakierowane w HartzLacku. Chyba wszystkie są pływające dł. ok 4,5cm i waga ok 3,5g-4g. Edytowane 9 Października 2018 przez bencur 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 A tu troszkę lepsze fotki z bliska ale mam wrażenie że przy pomniejszaniu znacznie straciły na jakości a i tak rewelacyjne nie były 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Świetnie się prezentują????Jak dla mnie, to już hurtowe ilości ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Uwierz mi że dla mnie też ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Fajnie się prezentują [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Dzięki ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Może by tak spadły z tego listeczka, wprost do mego pudełeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Teoretycznie mają już właścicieli ale kto wie może coś zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Dotarła dziś do mnie przesyłka z wobkiem Piotrka.Muszę powiedzieć, że na żywo prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach. Świetne wykonanie???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Dzięki Leszek za miłe słowa niestety został Ci ostatni wobek z serii ale fajnie że się podoba czekam na przesyłkę od Ciebie bo już dawno miałem chrapkę na twoje woby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi