bencur Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Piotrze dorzuc Grześkowi 1szt.z ostatniej fotki.Bo chyba jeszcze tamtych nie wziął I jeszcze 1 szt z fotki wyżej.Spokojnie tamte już zabrał A co do tych wyżej to jeszcze nie ustawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Super kolory Takie naturalne odcienie coraz bardziej mi się podobają Dzięki powoli ręka się wyrabia sam dobrze o tym wiesz bo piękne wobki robisz A kolorki naturalne bo takie właśnie lubię choć brakuje mi w niektórych pomarańczowego akcentu np na brodzie. Edytowane 29 Listopada 2018 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Piękne te Twoje klasyki Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Piękne te Twoje klasyki Piotrze Dzięki hehe Jak Ty piszesz że moje piękne to co ja mam o Twoich napisać haha DZIEŁA SZTUKI to chyba za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 No ślicznie, ja otrzymałem ostatnio dwa wobki że ostatniego sortu i muszę powiedzieć, że do jakości wykonania w żaden sposób nie można się przyczepić Bardzo zgrabne przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 To wrzuć do woreczka z wyboru przed ustawieniem.Mogą być z balsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) "Po długim czasie nareszcie prawie finał piszę prawie bo jeszcze pozostało ustawienie wobków nad rzeką a to przy tej temperaturze nie jest przyjemne Rękawiczek założyć się nie da a ciągła zmiana przynęty i mokre ręce do tego lekki wiatr i minusowa temperatura to baaaardzo nieprzyjemne połączenie " Spróbuj ustawiać w wannie.To kolejny mit, że w wannie się nie da. Da się i to jak...Przynajmniej takie typowe woblery.Pierwsze przeciągnięcie powolne - widzisz, czy trzeba oczko przegiąć - podginasz( jak trzeba)... kolejne przeciągnięcia coraz szybsze. Jak przy takim bardzo szybkim przeciągnięciu z wanny nie wyskoczy wobek, to nic lepszego nad wodą nie uzyskasz.Kolejna zaleta, że masz to pod przysłowiowym "nosem" - nie gdzieś daleko w nurcie, gdzie bywa, że mało co widać... Potrzebna jakaś podlodówka i kawałek żyłki z wsuwką(agrafką) A skoro jeszcze wobki nie ustawione, to potraktuj to ustawianie w wannie jak swoisty eksperyment. Nad rzeką sprawdzisz czy się powiódł.... Edytowane 30 Listopada 2018 przez eRKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Właśnie tak zawsze robię Lecz wanna to dla mnie ustawienie wstępne , ale bardzo ważne szczególnie przy nowych modelach ponieważ wszystko widać jak na dłoni. W wannie można dokładnie przyjrzeć się pracy woblera i w razie potrzeby dobrać odpowiedni ster, bawić się z obciążeniem i pokombinować z oczkiem przednim aż będziemy zadowoleni z pracy wobka. Jeśli praca mi w końcu odpowiada ustawiam wobki w wannie a nad rzeką je tylko dostrajam dosłownie paznokciem Z Modelami już opracowanymi robię tak samo a nawet powiem wiecej że zanim wkleję ster to każdy zalicza próbę wannową ponieważ każdy wobler robiony ręcznie jest inny z powodu wielu czynników Tak czy siak moim zdaniem zarówno wanna jak i rzeka są bardzo potrzebne ponieważ to co widać w wannie nie da się dostrzec w rzece i odwrotnie. Ostatecznie rzeką, nurt a zwłaszcza ryby weryfikują wszystko Dziękuję za zainteresowanie Panie Romanie bo dzięki takim ludziom można się cały czas uczyć i wyciągać wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Piotrek, u mnie wygląda to tak samo. A myślałem, że tylko ja sprawdzam jeszcze w wannie przed wklejeniem steru czy wszystko ok. Bo jak piszesz, każdy jest nieco inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Artystyczne malowanie mojej 2 letniej pomocnicy Uwielbia robić wobki z tatą 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Mogą to być całkiem łowne wzorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 No ja bym już tam nic nie poprawiał, mogą być łowne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Może faktycznie zostawię je w takich barwach haha albo dokupię jeszcze inne kolory pisaków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ech serduszko rośnie jak się patrzy na takie rzeczy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 I już masz ozdoby choinkowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 A u mnie zaczyna robić się wiosennie hehe 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Te czarne z pomarańczą. Super wyglądają. Edytowane 27 Grudnia 2018 przez zator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dzięki zobaczymy co klenie powiedzą na ten kolor choć raczej barwa sprawdzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Prosto i estetycznie czyli nic więcej nie trzeba chyba wiem skąd pomysł na nowy kolor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Te czarne z pomarańczą. Super wyglądają.To samo chciałem napisać!!Pozostałe kolory też bardzo w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Bardzo ładnie Ci wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dzięki zobaczymy co klenie powiedzą na ten kolor choć raczej barwa sprawdzona Piotrek, klenie nie będą nic mówić ????Będą szarpać jak Reksio boczek ???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Prosto i estetycznie czyli nic więcej nie trzeba chyba wiem skąd pomysł na nowy kolor Chyba każdy te barwy zna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Super jak zawsze????Tu jest chyba większość najłowniejszych kolorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Super jak zawszeTu jest chyba większość najłowniejszych kolorów. Kolorów może i tak ale czy woblerów ? Radość jest duża jeśli inni łowią na nie tak samo jak ja obym się doczekał kolejnych zdjęć z rybami bo inaczej nie będzie mi się chciało strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi