lenny Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Radość jest duża jeśli inni łowią na nie tak samo jak ja obym się doczekał kolejnych zdjęć z rybami bo inaczej nie będzie mi się chciało strugać To jednego chętnie przygarnę, może trafi się coś godnego fotki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 @bencurNie zbroisz w 2 kotowiczki? U mnie w podobnych woblerkach ta przednia kotwiczka znacznie poprawiała - stabilizowała prace przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 To jednego chętnie przygarnę, może trafi się coś godnego fotkiNiestety już nic nie mam nawet dla siebie haha Przy następnej partii odłoże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 @bencurNie zbroisz w 2 kotowiczki? U mnie w podobnych woblerkach ta przednia kotwiczka znacznie poprawiała - stabilizowała prace przynęty.Fakt 2 kotwiczki poprawiają stabilizację ale musiałyby być dużo mniejsze i dalej pewnie by się plątały. Przy jednej kotwiczce też jest ok. Ja osobiście oczka brzusznego używam do dopałek ołowianych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Nabrało mnie na coś innego...coś większego między innymi pod szczupaki. Niestety niefart...dalsze prace muszę odłożyć na jutro bo rozjeb..... palca konkretnie..... A tu szybkie znieczulenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 No i jak tu nacisnąć "lubię to"! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) No i jak tu nacisnąć "lubię to"! Nie ma tego złego... przynajmniej drinka wypije:) Edytowane 2 Stycznia 2019 przez bencur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Nie ma tego złego... przynajmniej drinka wypije:)Trzeba było wcześniej, ręka była by pewniejsza ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Trzeba było wcześniej, ręka była by pewniejsza Następnym razem zastosuje się do rady 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Tylko chirurdzy jak piją to po to żeby cięcie było dłuższe, równe i pewniejsze A nie wiem czy tego chce haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Trzeba było wcześniej, ręka była by pewniejsza Zgadzam się w zupełności, łapki się wtedy nie trzęsą a i pomysły przychodzą do głowy niesamowite 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 ... a i pomysły przychodzą do głowy niesamowite To już wiem jak powstają te wszystkie Twoje owady :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Kontrola jakości...A ta kontrolerka lipy nie przepuści Każdy wobler musi być bardzo dokładnie sprawdzony i zmierzony Czy ktoś mi powie czemu wstawiając tu zdjęcia same obracają się bokiem ? Nie wiem, programy komputerowe to dla mnie taka nowoczesna magia Edytowane 3 Stycznia 2019 przez woblery z Bielska 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 O i już naprawione Dzięki za obracanie zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 A jednak coś tam robisz mimo palucha:)Słodkie dziecko,wygląda na zafascynowanego ta ekierką Mam nadzieję, że moje skarby w przyszłości będą mnie budzić o 3 nad ranem z okrzykiem : na ryby tato!! Wstawaj!!!! Na ryby jedziemy!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Moja pomocnica budzi mnie o 6 wpada do łóżka, budzi, ciągnie za rękę i mówi tata siop siop (tak nazywa woblery ) ... I muszę wstać i strugać razem z nią woblery haha 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Niewielki secik i niewielkie nowości wśród uklejek i bąbelków. Wersje SDR i płytkie pod względem pracy wyszły jak dla mnie spoczko Na warsztat idzie mega seria (przynajmniej dla mnie) bąbli i uklejek w różnych wersjach wiec na jakiś czas znikam haha. Fotki robione niestety telefonem bo aparat padł starałem się jak mogłem poprawić jakość ale wyszło jak wyszło... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jak dla mnie bomba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jak dla mnie bomba Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 UPS fajne te płytkie uklejki.To ja zamawiam 2 szt jak z ostatniego zdjęcia.Z odbiorem osobistym 1 maja/br.W miejscu jeszcze nie wiadomym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 UPS fajne te płytkie uklejki.To ja zamawiam 2 szt jak z ostatniego zdjęcia.Z odbiorem osobistym 1 maja/br.W miejscu jeszcze nie wiadomym.Wolę Ci je wcześniej dac bo do moja wątpię żebym coś miał haha A jak się tylko zrobi ciepło to pewnie nic już nie zrobię aż do następnej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Elegancko:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Wszystkie ładne,ale te najmniejsze to na klenie musi być konkretna petarda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Wszystko zależy od dnia i rzeki jednym się sprawdzą A innym nie Ja jestem fanem ciut większych przynęt bo nie tylko kleń się uwiesi;) I dzięki za miłe słowa:) Edytowane 17 Stycznia 2019 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Niestety uklejka dziś nie sprowokowała żadnego pstrąga ( żadna przynęta nic nie sprowokowała), ale akcja i wykonanie super:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi