Tomas81 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Żeby nie było że nic nie robię Stare poczciwe bąble w wersji DR, SDR i na płytko Też się podpytam czy coś z tego "zestawiku" zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Niestety nic ale może za jakiś czas jeszcze będą jak ja będę miał czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Piotrze, serdeczne podziękowania za przesłane "bąbelki". Naprawdę fajne woblerki, klenio-jazie będą miały co łykać a nasi "pisarze" już powinny ostrzyć pióra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Nie ma za co jak skończę troszkę większe to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Wobki doszły już wodowanie za nimi super robota jak zwykle niedługo mam nadejdzie że zobaczymy je w innym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Wobki doszły już wodowanie za nimi super robota jak zwykle niedługo mam nadejdzie że zobaczymy je w innym wątku Fajnie że i tym razem się podobają i mam nadzieję że połowisz na nie tak samo jak na poprzednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Piotrek ja również dziękuję ????Wobki dotarły na drugi dzień po zamówieniu więc ekspresowo ???? ????????Piękna robota ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Piotrek ja również dziękuję Wobki dotarły na drugi dzień po zamówieniu więc ekspresowo Piękna robota Mateusz bo mieszkasz w miarę blisko hehe Fajnie ze Ci sie podobaja. Jak coś połowisz będę się cieszył jeszcze bardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Niewielki ale spodobał mi się bo wojownik że ho ho ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Szybki wypad na godzinę. Na złotą uklejeczke 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Piekne wobki robisz Piotruś . Miło się ogląda Twoje dzieła Edytowane 28 Marca 2019 przez kooper82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Piekne wobki robisz Piotruś . Miło się ogląda Twoje dzieła Dzięki Twoje ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Wczorajsze rybki na Piotrkowe bąbelki, moje nowe PB okonia i kleń z piątką z przodu. Jeszcze raz dzięki Piotrek za wobki???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Dzięki ? To ja dziękuję Tobie za takie ryby i takie fotki:) ! Nawet nie wiesz jak się jaram gdy ktoś łowi na moje wobki takie zacne ryby ! Gratulacje i obyś dalej łowił a wobki Ci dostarcze hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Dzisiejszy kleń na bąbelka, z brudnej wysokiej wody i jak widać w takiej wodzie też dają radę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Hehe znowu dzięki Pawle za foty Ty to nawet na zardzewiałego pręta złowisz ryby haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Wypadzik z Pawłem na małą kameralną rzeczkę i bąbelki połowiły. Boluś równe 60cm i klenik 43cm. Boleniem jestem bardzo zaskoczony bo na tej małej kilku metrowej rzece nigdy bolenia nie złowiłem. Było jeszcze kilka ciut mniejszych kleni, sporo spadów i niezaciętych dość fajnych rybek. Tak czy siak mimo kiepskiej pogody i braku czasu wypad uznaje za udany 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Takich trzech jak Was Dwóch.Nie znajdziesz ani jednego.Brawo Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 To fakt ja lubię z Pawłem wędkować bo oprócz myślę dobrego porozumienia i zgrania nad wodą mogę się jeszcze wiele nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) I wzajemnie Piotrek????Yyy trochę pourywałem bąbelków dziś Piotrek ???? Edytowane 4 Maja 2019 przez Paweł R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Zrobi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Żeby nie było że Piotrek jest leń i nic kompletnie nie robi uklejeczki w wersji płytkiej, klasycznej głębokiej i SDR oraz wypociny pstrągowe :)Powstało jeszcze sporo boleniowek ale muszę je wyciągnąć z pudełka do zdjęcia:) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Bardzo ładne. Można wiedzieć co to za srebrna farbka na bokach? : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Dzięki. Zależy o które wobki chodzi ale jeśli o srebrne uklejki z czarnym grzbietem to folia Alu pomalowana opalizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Czyli jednak. Przeszło mi przez myśl że to alu, ale zazwyczaj wszyscy przetłaczają alu, a tu nie widziałem. Bardzo ładny efekt, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi