bencur Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Czyli jednak. Przeszło mi przez myśl że to alu, ale zazwyczaj wszyscy przetłaczają alu, a tu nie widziałem. Bardzo ładny efekt, gratuluję.Dzięki fajnie że się podoba Łuska jest tłoczona ale po nałożeniu w dość grubej ilości opalizacji troszkę efekt łuski zanika ale za to pięknie się mieni na perłowo fioletowo czego na zdjęciach za dobrze nie widać. Daje to efekt podobny do holo Edytowane 15 Maja 2019 przez bencur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Bier te wobki od tego Bolenia bo wszystkie zjeść może i na co będziemy łowić haha. Muszę przyznać że doszedłeś do perfekcji jak chodzi o wykonanie i malowanie????Jest też jedna najważniejsza rzecz w Twoich woblerach, a mianowicie to że łowią ryby ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Perfekcja to jeszcze nie jest ale dzięki Grzegorz za uznanie oczywiście jak zwykle coś Ci się dostanie z tego stada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) No jestem pod wrażeniem , piękne wobki???? Edytowane 16 Maja 2019 przez Paweł R. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 A zarzekałem się że do zimy się ich nie tykam....???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Kilka boleniówek z własnego pudełka czyli ogólnie bez szaleństw 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Panie, a bierą na to ryby? Edytowane 21 Maja 2019 przez zator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Panie u mnie to wody teraz tyle że prędzej będę worki z piaskiem układał niż chodził na ryby A tak poważnie to cosik bierze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Te 3 sztuki razem chyba najbardziej klasyczne ale najbardziej skuteczne wobki Jak zwykle świetna robota Piotrek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Małe braki w pudełkach kolegów będą uzupełnione 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Okonki śliczne. Dziś miałem sandacza na Twoją ukleje ale spadł pod samymi nogami, niewielki ot jakieś 45 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 No to fajnie że coś brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ale bąbelki no Piotrek pogratulować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ale bąbelki no Piotrek pogratulować Dzięki:) Twoje wobki są na wypasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Na tego woblerka na każdej wyprawie coś się czepia:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Bez szablonów i schematów czyli wyskrobałem sobie coś.... sam nie wiem czy bardziej pod szczupaka czy może sandacz się skusi ? Niektóre pracują mocniej a niektóre bardzo delikatnie. Nie mierzone, nie ważone wiem tylko że pływają w zasadzie każdy inny bo taki był też zamiar pobawić się trochę drewnem i w sumie powyciągać pewne wnioski 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Krótki 2h wypad nad rzekę. Dziś zdecydowanie rządziła płytka uklejeczka która dała chyba z 15 kleników blisko 40cm i bolaska:) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 I jeszcze taki kolega też na uklejke 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Te głęboką uklejke bym przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Te głęboką uklejke bym przytuliłZostawię Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Dwunastki wykończone w samą porę na wyjazd na wakacje Zrobione pod wodę stojącą czyli jeziora więc przy wolnym prowadzeniu mają zamiatać Tonące waga ok 16g bez kotwic. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Zaczynam zabawę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Super???? Edytowane 3 Września 2019 przez Paweł R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Taki Jasio Na woblerka w kształcie uklejki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi