bencur Opublikowano 13 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Super Jasiu Ja dziś na płytką uklejke trafiłem Klenia a dużo większy niestety spadł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Ja w tyg jak czas pozwoli to wyskoczę z uklejkami nad Wisłę. Zobaczymy co ten Wrzesnień przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Pojmane na uklejkę .Na tego woblera zawsze można liczyć .Każda wyprawa podczas której na agrafce dynda uklejka ,kończy się holem rybki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Cieszę się że uklejki się sprawdzają bo to największa satysfakcja dla mnie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 To prawda, te uklejki coś w sobie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 10 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Powoli profesjonalny warsztat buduje się i marzenia o ciepłym zimowym zakątku spełniają się więc uklejek i nie tylko uklejek będzie pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Buduj szybko ten warsztat i wdrażanie nowych woblerów czas zacząć. Nowy model o nazwie "igiełka" spisuje się na 5 z dobrym plusem ???? co widać na poniższym foto ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Gratulacje zacny klenik :)dzięki za foto. powoli kończę swój wymarzony kącik zabaw haha i nadrobie zaległości:) Jeszcze kilka poprawek, trochę porządków żeby się miło pracowało i wobki będą się klonowały:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Super, kibicuje i trzymam kciuki, żeby grało i chulało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Jak tylko będzie czas i chęci to powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Co ja bym dał za taki kącik do pracy W dwupokojowym mieszkaniu w bloku, to mogę sobie tylko pomarzyć.Pozostaje skrawek stołu w kuchni i dalsze testowanie cierpliwości żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Znam to haha. Do tej pory też robiłem wszystko w mieszkaniu w bloku w kuchni A malowalem w piwnicy 1m2 haha. Żona miała już dość więc w końcu postanowiłem sobie zrobić warsztat w starym domu po dziadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Ja nawet domu do dziadkach nie mam Malowanie i lakierowanie u mnie też w piwnicy. Jak by była większa, można tam by zrobić jakiś kącik. Jednak przy 4m2 jest ciężko. Graty też trzeba gdzieś trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Ja w piwnicy miałem maleńkie biurko, regał i ledwo krzesło się zmieściło:) piwnica tak mała że rower się nie mieści:) Do tego zawsze coś tam smierdziało po malowaniu. Oczywiście na własne potrzeby wystarczało ale przy ciut większych partiach sąsiedzi wywaliliby mnie z bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Dokładnie. Po lakierowaniu przez 1-2 godziny utrzymuje się w piwnicy dość silny "zapach".Ja dlatego często lakierowałem późnym wieczorem, kiedy już raczej nikt tam nie chodził Do rana zwietrzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Hehe, kącik anonimowych strugaczy Miło mieć osobny kącik do pracowania, ale to luksus króy nie każdy ma.Jeszcze dodałbym lmapkę na blat. Przydaje się przy dłubaniu szczegołow wieczorami . A tak to pozazrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Wszystko będzie:D jeszcze nie skończyłem Zamiast lampki myślałem o lampie halogenowej led 50W albo mocniejszej skierowanej punktowo w miejsce pracy. Być może zamontuje coś w stylu okapu kuchennego i wentylację (wyciag) mechaniczny bo podczas malowania jednak śmierdzi. Oczywiście maskę stosuje:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 25 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Takie przepiękne okonki dziś brały na uklejke w tym kolorze W 20 min kilkanaście takich pasiaczków 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 26 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) Gdzie drwa rąbią tam.... bla bla bla od rana robota! nie ma co się opier... Edytowane 26 Października 2019 przez bencur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Miło popatrzeć na efekty, jakże starannej pracy. Przez ostatni rok, chodzi mi po głowie, polowanie na brzany, znalazłem ich najbliższe, mojej lokalizacji, stanowisko. Piotrek, łowiłeś brzany na uklejki SDR? Kierując się tylko przeczuciem, wydają się być właściwą przynętą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 26 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Ja osobiście nie mam jakoś szczęścia do brzan ale też specjalnie za nimi nie chodzę natomiast mój kolega Grzegorz z dużym powodzeniem łowił brzany na standardową głęboką uklejkę i chyba na sdr też Jak skończę wobki to podeślę Ci coś na testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) Mam ja rachunki do wyrównania z kilkoma lokomotywami, które zostawiły mnie z kocią mordą. Łowiąc sobie raz klenie w Wiślanej rynnie,zapieła mi się taka wąsata pani na głęboką ukleje Piotrka. Niestety nie miałem najmniejszych szans na zatrzymanie jej. Wróciłem następnego dnia z mocniejszym sprzętem i uklejami sdr jak i standardami. Udało mi się złowić kilka złotych rybek. Tak że jak najbardziej ukleje nadają się do łowienia brzan. Edytowane 26 Października 2019 przez gregor269 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Takem myślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Niestety w połowie brakło sterów ale może to i dobrze bo już traciłem cierpliwość haha Za to między czasie leci seria igiełek:) Czy ktoś może polecić dobry klej do sterów ? Zależy mi żeby był przezroczysty albo prawie przezroczysty i żeby nie wiązał za szybko jak np distal rapid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Bardzo ładne woblerki , a jak szukasz kleju do sterów to wypróbuj ten ,technicqll do miękkiego pcv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi