Skocz do zawartości

Woblery P.Sz

bencur

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Gratulacje zacny klenik :)dzięki za foto. powoli kończę swój wymarzony kącik zabaw haha i nadrobie zaległości:) Jeszcze kilka poprawek, trochę porządków żeby się miło pracowało i wobki będą się klonowały:)

post-52497-0-14899300-1571201441_thumb.jpg

• Like 5

Ja w piwnicy miałem maleńkie biurko, regał i ledwo krzesło się zmieściło:) piwnica tak mała że rower się nie mieści:) Do tego zawsze coś tam smierdziało po malowaniu. Oczywiście na własne potrzeby wystarczało ale przy ciut większych partiach sąsiedzi wywaliliby mnie z bloku :)

Wszystko będzie:D jeszcze nie skończyłem :) Zamiast lampki myślałem o lampie halogenowej led 50W albo mocniejszej skierowanej punktowo w miejsce pracy. Być może zamontuje coś w stylu okapu kuchennego i wentylację (wyciag) mechaniczny bo podczas malowania jednak śmierdzi. Oczywiście maskę stosuje:)

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Miło popatrzeć na efekty, jakże starannej pracy. Przez ostatni rok, chodzi mi po głowie, polowanie na brzany, znalazłem ich najbliższe, mojej lokalizacji, stanowisko. Piotrek, łowiłeś brzany na uklejki SDR? Kierując się tylko przeczuciem, wydają się być właściwą przynętą.

• Like 1

Ja osobiście nie mam jakoś szczęścia do brzan ale też specjalnie za nimi nie chodzę natomiast mój kolega Grzegorz z dużym powodzeniem łowił brzany na standardową głęboką uklejkę i chyba na sdr też:) Jak skończę wobki to podeślę Ci coś na testy :)

• Like 1

Mam ja rachunki do wyrównania z kilkoma lokomotywami, które zostawiły mnie z kocią mordą. Łowiąc sobie raz klenie w Wiślanej rynnie,zapieła mi się taka wąsata pani na głęboką ukleje Piotrka. Niestety nie miałem najmniejszych szans na zatrzymanie jej. Wróciłem następnego dnia z mocniejszym sprzętem i uklejami sdr jak i standardami. Udało mi się złowić kilka złotych rybek. Tak że jak najbardziej ukleje nadają się do łowienia brzan.

Edytowane przez gregor269
  • Like 3

• 2 tygodnie później...

Niestety w połowie brakło sterów ale może to i dobrze bo już traciłem cierpliwość haha Za to między czasie leci seria igiełek:) Czy ktoś może polecić dobry klej do sterów ? Zależy mi żeby był przezroczysty albo prawie przezroczysty i żeby nie wiązał za szybko jak np distal rapid

post-52497-0-60267700-1573035151_thumb.jpg

• Like 1