Gość Jaca_ Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Fajnie zrobione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Takie eksperymenty w 2020r. Dostałem od kolegi Grzegorza cały pakiet do odlewów więc jakże by nie spróbować Żywica plywajaca i jedne z pierwszych odlewów. Po testach wannowych pracują nawet całkiem całkiem. Oczywiście nie oznacza to że rezygnuje z lipy czy balsy bo jednak robota w drewnie podoba mi się najbardziej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 No to będą nowe woblerki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 To tylko ciekawość....raczej zostanę przy drewnie no chyba że okażą się nadzwyczaj łowne.... Jak do tej pory mogę tylko stwierdzić że pracują nawet spoko. Ryby zweryfikują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 W końcu znalazłem chwilę czasu i skończyłem stado bąbelków. Po namowie kolegi i swoich przemyśleniach powróciłem do starej wersji steru DR czyli kwadratowy. Według mnie głębiej nurkuje i jest chyba łowniejszy Płytka wersja bez zmian 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Wyglądają kapitalnie a nawet jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dzięki Pride to budujące hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Tak na próbę pomalowane korpusy z żywicy bez oklejania Alu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Wiślany na płytkiego bąbelka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Sezon ożył to i wątek ożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 W końcu wykończyłem dla kolegi kilka żywicznych wobków na testy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Próby malowania i oszukania boleni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Uklejka malowana na kiełbia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Kolego prosze o info na priw odnosnie wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Chyba czas najwyższy odmrozić wątek....Marynowane Bąbelki w wersji płytkiej 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Piękna marynata W pierwszej chwili myślałem że to w lakierze, ale rozumiem że to test pływalności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Raczej szczelności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Ło Panie jakie cuda robisz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Kiedy otwarcie słoika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Chętnie bym zakupił to i owo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Jak śniegi stopnieją i będzie trochę na plusie to słoik się otworzy bo narazie to nie chce mi się ustawiać wobkow na takim mrozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 ale sikorki sie zleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Pstrągowe klimaty 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi