lenny Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 To potestujesz.Sam jestem ciekaw opinii, bo tak naprawdę, to tylko ja ich używam Czasami szwagier, ale jego taka drobnica nie interesuje, jemu robię większe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Kolejna niewielka seria woblerów nazywanych ,,uklejkami" w podobnych kolorach jak poprzednio lecz tym razem wykonane z balsy. Dodałem malowane płetwy gdyby ktoś nie zauważył Reszta w zasadzie się nie zmieniła bo wagowo podobnie ok 4g pływające, jedynie więcej ołowiu musiałem napakować do środka ale praca w sumie jak na moje oko bardzo podobna. Dziś może uda się ustawić wszystkie wobki jeśli tylko pogoda na to pozwoli 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Tusz to hurtowe ilości już [emoji6] Graty bardzo ładne [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ładniusie okonki rewelka ,pracy dużo ale efekt końcowy pikny hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Tusz to hurtowe ilości już [emoji6] Graty bardzo ładne [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Dzięki tak się rozpedziłem ☺. Ps. Twoje ładniejsze Edytowane 24 Października 2018 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ładniusie okonki rewelka ,pracy dużo ale efekt końcowy pikny heheDzięki. Roboty przy nich od groma ale lubię je robić ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Szybki i krótki wypadzik z kolegą na rybki i między innymi takie gargamelki brały ☺ oczywiście woby swoje ☺ ps. Oks zlowiony kilka dni temu dziś brały tylko kleniki Edytowane 26 Października 2018 przez bencur 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Dziś pogoda była wyśmienita więc innej opcji nie było-ryby ???? Zameldował się taki oto bolo i mnóstwo małych kleników I uwaga na deser z cyklu tego jeszcze nie grali czyli kleń yyy Klenie na uklejke ps. To wyczyn kolegi ☺ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Praca uklejki balsowej. Nie wiem czemu ale na żywo wygląda to inaczej haha do tego jakość obrazu znacznie się pogorszył przez Youtube ale coś tam widać 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Piotrek kto to dubleta ustrzelił?Paweł albo Grześ.???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Nie to nie oni inny kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Piękna praca uklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Piękna praca uklejkiDziękuję miło słyszeć ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Filmik z pracą uklejki to moim zdaniem najlepszy(tutaj na forum) tego typu filmik nagrywany w warunkach naturalnych.Widać konkretny model przynęty i jej pracę.Nie tak jak w innych, że coś tam się majta, ale co to już ciężko stwierdzić. A ... i mamy chyba jeszcze tutaj tzw efekt stroboskopu(czy jak to tam się uczenie nazywa) - Tak jak na westernach gdy koła się kręcą do tyłu hahahaTutaj wygląda to tak(we fragmentach filmu), jak gdyby był to wobler dwuczęściowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Filmik z pracą uklejki to moim zdaniem najlepszy(tutaj na forum) tego typu filmik nagrywany w warunkach naturalnych.Widać konkretny model przynęty i jej pracę.Nie tak jak w innych, że coś tam się majta, ale co to już ciężko stwierdzić. A ... i mamy chyba jeszcze tutaj tzw efekt stroboskopu(czy jak to tam się uczenie nazywa) - Tak jak na westernach gdy koła się kręcą do tyłu hahahaTutaj wygląda to tak(we fragmentach filmu), jak gdyby był to wobler dwuczęściowy.Nagrywałem filmik z bardzo bliska stojąc po pas we wodzie w dość silnym nurcie trzymając wobka ręką za żyłkę ☺ Masz rację jakiś efekt stroboskopu czy jak to nazwałeś wyszedł bo w realu tego nie ma ale generalnie przynęta pracuje bardzo podobnie. No chyba że ludzkie oko nie jest w stanie uchwycić tego co aparat haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Ja tam jeszcze widzębłysk w oku uklejki i twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Haha no bez przesady ale jak masz takie "oko" to tylko pogratulować ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Panowie kto mnie poratuje i da namiar na kogoś kto ma w dobrej cenie kotwiczki vmc rozm 10 najlepiej z krótkim trzonkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7542629305 Zobacz te, kiedyś kupowałem. A jak cena, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 W tej cenie jest ich od groma ale przy większej ilości mało opłacalne ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 To ja widać mało zorientowany jestem????Ta jak byś coś znalazł do daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Ok hehe dam namiar jakby coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Po długim czasie nareszcie prawie finał piszę prawie bo jeszcze pozostało ustawienie wobków nad rzeką a to przy tej temperaturze nie jest przyjemne Rękawiczek założyć się nie da a ciągła zmiana przynęty i mokre ręce do tego lekki wiatr i minusowa temperatura to baaaardzo nieprzyjemne połączenie Tradycyjnie w większości lipa choć kilka balsowych też się znalazło Po obserwacjach i testach nad wodą w zasadzie czy to balsowe czy lipne łowią praktycznie tak samo-mimo niewielkiej ale jednak zauważalnej dla wprawnego oka różnicy w pracy. Balsowe uklejki pracują jakby troszkę łagodniej-drobniej lecz z większą amplitudą wychyleń a lipowe minimalnie szerzej i jakbym to nazwał bardziej leniwie Stwierdzam że obydwa materiały zdają egzamin. Każdy z nich ma wady i zalety ale z pracy zarówno lipnych jak i balsowych jestem zadowolony Nie będę się rozpisywał o szczegółach o których już pisałem czyli waga itp. natomiast napiszę co zmieniłem-dodałem. Przede wszystkim nowe farby-dzięki Rudi (to nie reklama są naprawdę świetne ), nowa łuska i jak pewnie łatwo zauważyć rzeźbione pokrywy skrzelowe , opalizacja której na fotkach kompletnie nie widać . Cała gromada i jak dla mnie to naprawdę duże serie bo roboty przy tym od groma a czasu nie ma tyle ile by się chciało Okonki transparentne Okonki bardziej naturalne Odcienie zieleni na bokach i delikatna opalizacja fioletowa która mieni się jak perła w stronę brzuszka Czarny grzbiecik i równie ciemne boczki rozjaśnione złotą opalizacją na efekt łuski A tu takie fajne błyskotki czyli czarny grzbiet i boki fioletowa opalizacja-całość mieni się niczym korale babci haha I moje ulubione czyli standardowe złotko 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Piotrze dorzuc Grześkowi 1szt.z ostatniej fotki.Bo chyba jeszcze tamtych nie wziął ????I jeszcze 1 szt z fotki wyżej. Edytowane 29 Listopada 2018 przez TOMIS1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Super kolory Takie naturalne odcienie coraz bardziej mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi