russian80 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ostatnio wyjalem z zaczepu wobler,patrze a tu podpisany "p.Sz" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Bardzo ładne woblerki , a jak szukasz kleju do sterów to wypróbuj ten ,technicqll do miękkiego pcv.Przezroczysty? Schnie trochę dłużej? Stery nie wypadają przy kontakcie z kamieniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ostatnio wyjalem z zaczepu wobler,patrze a tu podpisany "p.Sz" Hehe A jaka rzeka i jaki rejon Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Darłowo Wieprza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) . Edytowane 6 Listopada 2019 przez russian80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 To skrót- Panie Szanuj???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Prawie wszystkie uklejki gotowe... Jeszcze kilka sterów wkleić i można gonić nad rzekę ustawiać 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Piękne stado Piotrek ???? Edytowane 9 Listopada 2019 przez Paweł R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Piękne stado Piotrek Dzięki:) już biorę się za następne:) inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Dziś będzie premierowo a mianowicie nowy wobek W sumie to nie nowy bo testowany przez cały sezon ale można powiedzieć że trzymany w tajemnicy przed światem hehe. Nazwa robocza ,,IGIEŁKA" , dł. 57mm, jeszcze nie ważony ale myślę że ok 3,5g może więcej. Pomysł powstał podczas obserwacji przyrody. Siedząc sobie na opasce lubię obserwować małe rybki, ich zachowanie, jak pływają i jak zachowują się walcząc z nurtem i jak uciekają. Igiełka pracuję bardzo drobno, migotliwie i błyszcząco, nazwałbym to drgawica albo drgająca galaretka haha. Prowadzona przy opasce między zalanymi kamieniami ma imitować malutką rybkę która lawiruje między nimi, różnymi prądami i zawirowaniami. Płynie sobie delikatnie jak iskierka a gdy napotka jakieś zawirowanie delikatnie zamyszkuje to tu to tam Na moich rzekach sprawdziły się bardzo dobrze zwłaszcza latem gdzie wszystkie drapieżniki żerują na sieczce ale też jesień była łaskawa i klenie chętnie je zjadały Dwie wersje płytka i głęboka ale mam zamiar zrobić jeszcze DR lub SDR. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 No ładne, ładne????Szczególnie ta srebrna mi się podoba. Pływające czy tonące? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Dzięki:) pływające:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Super Piotrek ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Miodzio robota ????Potencjał tego woblera jest wielki.Co pokazały testy. Mógłbym powiedzieć że biere wszystkie i proszę o więcej haha ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Miodzio robota Potencjał tego woblera jest wielki.Co pokazały testy. Mógłbym powiedzieć że biere wszystkie i proszę o więcej haha Spoko loko nam nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 No proszę co za robota:) wyglądają bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Będzie coś na handelek? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Będzie coś na handelek? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaMoże coś będzie jak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 A tak śmigają igiełki. Wybrałem egzemplarze z ciut mocniejszą pracą żeby co kolwiek było widać. Płytka wersja: Wersja głęboka: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Jakość Youtube załamuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Jakość Youtube załamuje....Nie jest tak źle????Widać, że ładnie migają. Muszą łowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Wyglądają super. Spróbuj wrzucić filmik na vimeo oni nie psują tak jakości. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Wyglądają super. Spróbuj wrzucić filmik na vimeo oni nie psują tak jakości. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaDzięki będę próbował Edytowane 7 Grudnia 2019 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Dzisiaj dotarły do mnie twoje woblerki od forumowicza ,który ich nieuzywał.Patrzac w twoim watku wygladały bardzo fajnie ale na zywo widac,ze sa to dopieszczone wobki w kazdym detalu na dodatek strugane z drewna.Przypominaja mi woblery Janusza Widła z kształtu i mysle ze woblery beda super pod klenie.Wobki wygladaja na dosyc lotne a maja około 50mm.I widac ze stelaz po obróbce niejest poprzestawiany na oczku do mocowania linki co swiadczy o dokładnie przemyslanej,i profesjonalnie wykonanej pracy.Poprostu bardzo dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Dzięki za miłe słowa bo to motywuje do dalszej pracy staram się jak mogę i z każdą partia próbuje aby były ładniejsze i bardziej dopracowane. Oby u Ciebie polowiły:) u mnie na kleniach najlepiej sprawdza się złoty kolor i ogólnie wolne prowadzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi