Skocz do zawartości

Woblery P.Sz

bencur

Rekomendowane odpowiedzi

Te które widziałeś Pawle pracowały w sumie całkiem nieźle ale zmieniłem im troszkę prace według twoich wskazówek i wydaje mi się że jest dużo lepiej :) Ty byś się w końcu pochwalił swoimi dziełami bo jest czym....:) Wiesz dobrze że Twoje boleniówki to moja podstawowa broń na rapy :) a o tych ostatnich uklejeczkach nawet nie wspomne bo mi się oczy na nie świecą :) 

Edytowane przez bencur
  • Like 1

A tu już po pierwszej warstwie lakieru i brokacik :) Nie do końca jestem zadowolony z tego zielonego koloru ponieważ miał być dużo jaśniejszy ale cóż....następnym razem może będzie lepiej :) w sumie może kleń się nabierze i pomyśli że to mała zielona żabka :)

post-52497-0-47082900-1485452108_thumb.jpg

post-52497-0-93638000-1485452143_thumb.jpg

Nowa partyjka zmodyfikowanych bąbelków. Delikatnie odchudzone i ciut cięższe. Praca troszeczkę delikatniejsza przez co nie straszny im silniejszy nurt :)

post-52497-0-55598500-1485796532_thumb.jpg

post-52497-0-86826000-1485796544_thumb.jpg

Poniżej mój pierwszy filmik z pracą bąbelków :)  Jakość trochę kiepska ponieważ kręcony telefonem-na żywo moim zdaniem praca ładniejsza :)

• Like 4

A tu grubsze bąbelki z mocniejszą pracą ale niewiele :) inne stery dobierane indywidualnie przystosowane  do mniejszych płytkich rzek. Woblerki pracują płyciej i nie gasną zatrzymane w ledwo płynącej wodzie choć to nie oznacza że nie da się nimi łowić w większej rzece z konkretnym nurtem :)

post-52497-0-20563200-1485797329_thumb.jpg

Edytowane przez bencur
  • Like 3