bencur Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Do tego chyba trzeba dojrzeć albo osiągnąć pewien jakiś tam minimalny poziom w którym zaczyna coś wychodzić i każdy kolejny wobek nie jest już przypadkiem i zdziwieniem a raczej zaplanowanym działaniem. Ja już się wciągnąłem na dobre i pewien jestem że zawsze coś będę majstrował raz mniej raz więcej. Raczej nikt nie ma lekkiego startu i początki zawsze są bolesne ale z czasem jest to wielka satysfakcja wręcz powiedziałbym że choroba albo jakieś uzależnienie Najważniejsze jest że moje wobki mi się sprawdzają i łowią i wcale nie ustępując skutecznością seryjnym wobkom a niejednokrotnie w ubiegłym sezonie były dla mnie bezkonkurencyjne ale może dlatego że znam je od podszewki i wiem jak nimi łowić 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Rozpędziłeś się ze swoim wątkiem. I bardzo dobrze! Tak trzymaj! Aby pokazać Ci, że doceniamy Twoje starania, od dziś zyskujesz nowy status. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ooooo kurde dziękuję bardzo ☺ Tak naprawdę nie czuje się jak twórca tylko coś tam "dłubę" od czasu do czasu jeszcze mi duuuużo brakuje do forumowych kolegów ale w sumie miło jeśli ktoś choć troszkę docenia moje woblery Miłe zaskoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Gratulacje i dodam, że woblery robisz miodzio i przede wszystkim są naprawde łowne i tak 3maj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Dzięki i wzajemnie Pawle W końcu uczyłem się od Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Gratulacje [emoji123][emoji106] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamann Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Cześć,woblerki pierwsza klasa! Zacząłem robic tydzień temu podobne do Twoich bombelków;) jakies rady? Chcialem tez zrobic DR zeby schodzily trochę głębiej - wczesniej robiłem powierzchniowe. Pozdrawiam kolegę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jak robisz podobne tzn że się podobają i fajnie rady hmmm.... nic trudnego typowe kleniowe ,,bąbelki" kombinuj a jak coś wymyślisz fajniejszego to ja nauczę się od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Starałem się nagrać nowe filmy ale niestety słońce zaszło Muszę wybrać inny odcinek rzeki z jasnym dnem ☺może z czasem się nauczę ????https://m.youtube.com/watch?v=OLQaC5iAoP0https://m.youtube.com/watch?v=5h6Q3V5-6TQhttps://m.youtube.com/watch?v=r-qikr3Y_QUhttps://m.youtube.com/watch?v=bIMqd4aEhSshttps://m.youtube.com/watch?v=V5q_ZHAWJdwhttps://m.youtube.com/watch?v=lKoLN0SpKA8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Zabawy z pstrągowymi ciąg dalszy Tym razem mniejsze wersje poprzednich wobków. Mniejsze krąpiki 53mm i z kotwicami 3,5g pływające. Praca bardzo drobna z dużym migotaniem I takie ołóweczki 58mm i 4g z kotwicami-pływające. Praca również bardzo drobna ze sporym migotaniem. A tu wszystkie razem dla porównania: Czas brać się za kleniowo-jaziowy arsenał bo troszkę go zaniedbałem ale między czasie wykończę jeszcze kilka korpusów pstrągowych 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Bardzo fajne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Bardzo fajne :-)Dzięki o inspiracje nie pytaj bo zapewne wiesz na kim się trochę wzorowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 A kolory są dużo bardziej stonowane na żywo ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Dobrze wychwyciłeś miejsce nacięcia na ster ,kąt nacięcia i umiejscowienie przedniego oczka :-) no i ten niewielki odstęp między sterem a przednim oczkiem ,bardzo pożyteczne :-). Edytowane 16 Marca 2018 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Zwracasz uwagę na szczegóły hehe ale tego akurat nie kopiowałem tylko tak pracowały wobki najlepiej podczas testów i tak zostało ☺ w sumie to nawet nie przypuszczałem że to takie ważne ☺ Przyznać jednak muszę że dużo podpatrywalem i to może tak podświadomie wyszło ☺ oj można się wiele od Ciebie nauczyć i jednak szczegóły maja duże znaczenie.... Edytowane 16 Marca 2018 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Może nawet nie wiesz jak ważną rzecz napisałeś ,więc zacytuję "tylko tak pracowały wobki najlepiej podczas testów i tak zostało ☺ w sumie to nawet nie przypuszczałem że to takie ważne" :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Mała partyjka poczciwych bąbelków w płytkiej wersji 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Trzej muszkieterowie chyba już ostatnie pstrągowe w tym roku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam Muszkieterowie wyglądają rewelacyjnie. Piękna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dzięki ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Taki czyste i subtelne malowanie wygląda na nich naprawdę dobrze Super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Mały wylęg bąbelków 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Taki czyste i subtelne malowanie wygląda na nich naprawdę dobrze Super robota. Bardzo się ciesze że tak to odebrałeś bo właśnie takie miałem założenie malując je 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Bąble działają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi