Skocz do zawartości

Wakacyjny pobyt w Mielnie i okolicy - namiary,informacje

szczupak1

Rekomendowane odpowiedzi

Hahahah no moja żona preferuje dzicz hehehe. Ja to już mniej, masz jakis namiar gdzieś fajne miejsce fajne. A jak tam jezioro Jamno pływałeś tam. Może jest tu jakiś kolega co tam ma łódź ?

Znalazłem coś takiego.

http://www.booking.com/hotel/pl/villa-stella-spa.pl.html#map_closed

Edytowane przez szczupak1

Jak pobyt ma mieć sens wędkarsko to wybierz się na zachodnią stronę Kołobrzegu, Dźwirzyno lub Grzybowo. W połowie drogi miedzy ujściem Regi i Parsęty, a przyzwoite kwatery znajdziesz za 40 zł

post-46382-0-74746700-1485389244_thumb.jpg

post-46382-0-30663000-1485389259_thumb.jpg

i ujście Parsęty, czyli Kołobrzeg

post-46382-0-03884600-1485389287_thumb.jpg

• Like 2

Jak pobyt ma mieć sens wędkarsko to wybierz się na zachodnią stronę Kołobrzegu, Dźwirzyno lub Grzybowo. W połowie drogi miedzy ujściem Regi i Parsęty, a przyzwoite kwatery znajdziesz za 40 zł

attachicon.gifgrzybowo_zlotu_1.jpg

attachicon.gifgrzybowo_zlotu_2.jpg

i ujście Parsęty, czyli Kołobrzeg

attachicon.gifkolobrzeg_zlotu_1.jpg

A zabierzesz mnie na ryby ?

Nie znam Sycyli faktycznie tam tak tanio jest ?

Dla mnie to nie tanio, ale do przejścia.

Loty można trafić po 400 zł w obie strony. Ja miałem zajebisty - w pierwszą stronę bezpośredni, do domu z przesiadką w Pizie, 10 godzin na zwiedzenie miasta, w sam raz.

Na miejscu noclegi od 20 euro za noc. Jedzenie w barze z Kuskusem (mix z lokalną rybą i warzywami) około 7-10 euro na głowę. Kultowa pizza w Trapani (w dawnym burdelu) - około 10-15 euro. Najedzą się 4 osoby.

UWAGA, teraz najlepsze. Litr wina na deptaku - 2,5 euro.

Poleć, kup Foccacie, 2 litry wina, przepłyń szybkim promem np na Levanzo i... zapomnij o Mielnie :)

• Like 1

• 2 miesiące temu...

Panowie jeżeli komuś zależy na spokoju to znam godne polecenia miejsce w dobrej cenie. Niestety wedkarsko gorzej. Natomiast nawet w lecie mialem kominek przygotowany do odpalenia ???? i drugi minus jest taki, że tegoroczne terminy juz zajęte.

• 3 tygodnie później...