szczupak1 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Panowie Kochani, jakie miejsce polecicie na pobyt wakacyjny nad morzem najlepiej w Mielnie w cenie do 100zł za dobę od osoby. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 najlepiej w MielnieHmmm, jak w Mielnie to... najgorzejZdecydowanie poszukaj czegoś w okolicy (np.20-30km), ale nie w samym Mielnie!no chyba, że masz ciśnienie i/lub preferujesz pol-dzicz podlaną sosem upsssa, upsa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Hahahah no moja żona preferuje dzicz hehehe. Ja to już mniej, masz jakis namiar gdzieś fajne miejsce fajne. A jak tam jezioro Jamno pływałeś tam. Może jest tu jakiś kolega co tam ma łódź ? Znalazłem coś takiego. http://www.booking.com/hotel/pl/villa-stella-spa.pl.html#map_closed Edytowane 25 Stycznia 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Wakacji w mielnie się nie zapomina Polecieliśmy ekipą kilka lat wstecz na spontana i znaleźliśmy wille za 65zł os. z luksusami. Duży balkon lodówka na piwka pod tv, kuchnia wifi itp. jak sobie przypomnę nazwę to Ci podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 OK fajnie. A co myślicie o Pobierowie ? Cisza ponoć i spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Panowie Kochani, jakie miejsce polecicie na pobyt wakacyjny nad morzem najlepiej w Mielnie w cenie do 100zł za dobę od osoby.a co na kebaba się wybierasz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 25 euro nad Bałtykiem. Grubo. W takiej cenie polecam Sycylię (Trapani), coś mi się wydaje, że będzie ciut bardziej urokliwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jeśli zamierzasz odpoczac z rodzina odpuść mielno. Mieszkałem tam kilka lat. Obczaj Łazy albo miejscowość Bobolin, wedkarsko masz blisko jeż.Bukowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Wakacji w mielnie się nie zapomina Ja bym napisał, że się nie pamięta... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Co prawda nie wiem, co to ma podkreślić, ale widuję czasami samochody z nalepką z tyłu: kocham Mielno. Ja napisałbym prędzej:kocham Świbno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ja bym napisał, że się nie pamięta... Pamiętam, że raz w ciągu dnia byłem na plaży i że wydałem majątek na grajka zamawiając utwory Więcej nie pamiętam lub nie nadaje się do publikacji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Myślę, że warto w tym miejscu przypomnieć:Mielno niszczy każdego! Edytowane 25 Stycznia 2017 przez chub norris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jak bys chcial inne miejsce mam super kwaterke za 60 zl/os we Władku Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak pobyt ma mieć sens wędkarsko to wybierz się na zachodnią stronę Kołobrzegu, Dźwirzyno lub Grzybowo. W połowie drogi miedzy ujściem Regi i Parsęty, a przyzwoite kwatery znajdziesz za 40 zł i ujście Parsęty, czyli Kołobrzeg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak bys chcial inne miejsce mam super kwaterke za 60 zl/os we Władku PozdrawiamWe Władku to jest jeden lokal co nie ma konkurencji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 25 euro nad Bałtykiem. Grubo. W takiej cenie polecam Sycylię (Trapani), coś mi się wydaje, że będzie ciut bardziej urokliwie Nie znam Sycyli faktycznie tam tak tanio jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak pobyt ma mieć sens wędkarsko to wybierz się na zachodnią stronę Kołobrzegu, Dźwirzyno lub Grzybowo. W połowie drogi miedzy ujściem Regi i Parsęty, a przyzwoite kwatery znajdziesz za 40 zł grzybowo_zlotu_1.jpg grzybowo_zlotu_2.jpg i ujście Parsęty, czyli Kołobrzeg kolobrzeg_zlotu_1.jpgA zabierzesz mnie na ryby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Nie znam Sycyli faktycznie tam tak tanio jest ? Dla mnie to nie tanio, ale do przejścia.Loty można trafić po 400 zł w obie strony. Ja miałem zajebisty - w pierwszą stronę bezpośredni, do domu z przesiadką w Pizie, 10 godzin na zwiedzenie miasta, w sam raz. Na miejscu noclegi od 20 euro za noc. Jedzenie w barze z Kuskusem (mix z lokalną rybą i warzywami) około 7-10 euro na głowę. Kultowa pizza w Trapani (w dawnym burdelu) - około 10-15 euro. Najedzą się 4 osoby. UWAGA, teraz najlepsze. Litr wina na deptaku - 2,5 euro. Poleć, kup Foccacie, 2 litry wina, przepłyń szybkim promem np na Levanzo i... zapomnij o Mielnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 A zabierzesz mnie na ryby ?Myślę, ze dałoby się coś zrobić w tej kwestii ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 DO Włoch polecę na weekend z Krakowa. A na wakacje Polska riviera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lingmulf Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 A ja te wakacje planuję spedzić nad Gopłem, wieczorami zajadając mięsa z grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 A ja te wakacje planuję spedzić nad Gopłem, wieczorami zajadając mięsa z grilla Zawijam kiece i lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Panowie jeżeli komuś zależy na spokoju to znam godne polecenia miejsce w dobrej cenie. Niestety wedkarsko gorzej. Natomiast nawet w lecie mialem kominek przygotowany do odpalenia ???? i drugi minus jest taki, że tegoroczne terminy juz zajęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nie wiem czemu samo Mielno za płotem masz Unieście i tam jest , przynajmniej było,spokojniej a do Mielna piechotką niedaleko.Do wody blisko i na rybki można było chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Może odgrzeję trochę kotleta ale ja polecam Mielno ''Rezydencja'' ul. Jaracza 3. Byłem dwa razy pod rząd. Fajne jest to że nie przewija się tam aż tyle dziczy co blisko plaży więc spokojnie i cicho. Pokoje czyste i pachnące. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi