Iwan krk Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Postaram się być oczywiście.Rozesłałem wieści to może kogoś przywiozę do pomocy.Kociołek dobry przygotujcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Jak zawsze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zamawiam kaszankę w imieniu młodego, pod tym warunkiem przyjedzie ze mną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Sorry Panowie ale nie będzie mnie jednak.Robota....Kombinowałem ale nic z tego.Siła wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Szkoda. Bez Ciebie to nie to samo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Szkoda. Bez Ciebie to nie to samo...Miód na moje serce Działajcie ostro i czekam na fotorelację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Wielkie podziękowania wszystkim uczestnikom wczorajszego sprzątania brzegów i koryta rzeki Mierzawa.To już kolejna większa akcja i jak wszyscy zauważyli tym razem śmieci było nieco mniej co nie znaczy,że nie napracowaliśmy się a w nagrodę ognisko i takie tam przyjemności.Jak zwykle było nas za mało.Niczego nie będę nikomu wypominał ale najbardziej dziwi nas postawa miejscowych wędkarzy.Jak ktoś ma jakieś fotki to proszę wstawić.Jeszcze raz dziękuję i już teraz zapraszam na spotkanie,tym razem tylko rekreacja tzn.wędkowanie i ognisko.Termin to 09-06-2019. Pozdrawiam Jacek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Mam tylko takie Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Na zdjęciu jest 14-stu,był jeszcze Łukasz z synem czyli w sumie 16 osób.A to dorobek 4,w sumie było kilka takich kupek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Panowie na którym odcinku szukać śmieci ???pytam poważnie.Gdzie jest/zostało najwięcej? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) Jak czujesz jakąś dziwną potrzebę to możesz zerknąć od Boleścic w górę,zabrakło ludzi by tam podjechać. Edytowane 2 Maja 2019 przez Skalniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Jak czujesz jakąś dziwną potrzebę to możesz zerknąć od Boleścic w górę,zabrakło ludzi by tam podjechać. Czuję i przy najbliższej okazji zerknę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jak już wcześniej pisałem w czerwcu planowane jest spotkanie rekreacyjne oczywiście nad mierzawą.Łowienie i ognisko a przy ognisku to wiadomo jakieś tematy się poruszy.Co do terminu spotkania padło ostatecznie na niedzielę 16-06-2019.Bardzo proszę w miarę możliwości potwierdzać swoją obecność, ma to związek z koniecznością wcześniejszego przygotowania jakiegoś posiłku. Pozdrawiam i zapraszam Jacek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Nadal cisza w temacie spotkania,to może znowu ja.Na zawodach Kleń Nidy,było kilku chłopaków z naszej grupy,udało się parę słów zamienić i padła propozycja zmiany terminu naszego spotkania na dzień 01-09-2019 co wy na to? Osobiście jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Mi pasuje. Powinienem być.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Mała prośba... zamień "powinienem" na muszę[emoji6][emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 W tym roku nie mam zbyt dużo czasu.Dlatego generalnie mi pasuje przełożenie tego spotkania, aczkolwiek jeżeli są jakieś ważne tematy do przegadania to nie warto tego odkładać.Chyba, że wszystko na bieżąco omawialiście na ostatnich zawodach, albo podczas sprzątania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Mała prośba... zamień "powinienem" na muszę[emoji6][emoji6]Kolego mój sympatyczny z przyjemnością bym tak napisał, ale twardo stąpam po tym łez padole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Dasz radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Rozumiem,że rozmawiamy teraz o niedzieli 01-09-2019,no i nareszcie komuś pasuje.Tak trzymać,rozmawiać będzie o czym bo to już będzie blisko do zarybień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Rozumiem,że rozmawiamy teraz o niedzieli 01-09-2019,no i nareszcie komuś pasuje.Tak trzymać,rozmawiać będzie o czym bo to już będzie blisko do zarybień.No to jest jeden z ważniejszych tematów. Drugi mi jeszcze chodzi po głowie o którym mi Jacek wspominałeś bodajże na zebraniu, ale to na PW dopytam o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Tak 01.09.2019r Mam wolne i żadnych planów Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Chyba pora by przypomnieć o spotkaniu.A więc zapraszamy na spotkanie kończące sezon pstrągowy w dniu 01-09-2019.Zbiórka przy ognisku w stałym miejscu spotkań nad mierzawą około godz 12.00 wcześniej można jeszcze połazić jak nie za pstrągiem to z muchówką za lipieniem. Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Skalniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Uprzedziłeś mnie [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi