robertd Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 witam i mnie strzelilo ,jakies 5 miesiecy temu do dzis trzyma i leku brak tak wiec trzeba z tym zyc cos tam klice brzydkie ,omotki niestarannie polakierowane ale wedki dzialaja i sprawiaja wiele radosci z lowienia a o to chyba w tym wszystkim chodzi matagi super mebaru sgt 240 cm zrobiony pod klenio jazie ,i okonixy z brzegu zbrojony w torzajki i tws osadzony na rurce aluminiowej oraz st croix avid 69mlxf uniwersal mial byc i jest lowi pstragi,okonie,sandacze szczupaki ,bolenie omotki lakieruje wykalaczka i w tej materi musze napewno nabrac wprawy poniewaz wizualnie nie jestem zadowolony z efektu mi to nie przeszkadza rybom tez ale zawsze mozna zrobic to lepiej i ladniej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Czemu nakrętki uchwytu kołowrotka pierwszego kija nie wyścieliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 czym mialem wyscielic ? to moje poczatki wszystkie rady mile widzianenastepnie bede krecil xul matagi super sensor do 2,5 gr tez na tws wiec jesli trzeba cos jeszcze do tego wsadzic to prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 czym mialem wyscielic ? to moje poczatki wszystkie rady mile widzianenastepnie bede krecil xul matagi super sensor do 2,5 gr tez na tws wiec jesli trzeba cos jeszcze do tego wsadzic to prosze o info Zabudowac ta nakretke korkiem, pianka, czy nawet zaomotkowac i polakierowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 moze i tak trzeba bedzie zrobic przy nastepnym ale mnie to nie przeszkadza w niczym ale rada cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Nawet trzeba, ta nakretka wlasnie byla projektowana pod zabudowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 ok dzieki za info czyli wytoczyc w korku otwor pod nakretke tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Masz przyklady zabudowanej nakretki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 aha wiem o co chodzi trzeba bedzie sprubowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Albo tak Edytowane 26 Stycznia 2017 przez kogut 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 piękne kije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opcji jest duzo, mozesz dac sie poniesc swojej wyobrazni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 tak tez uczynie przy nastepnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Najwazniejsze,ze swoje , daje satysfakcje zdudowania i uzywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 witam Nie zapomnijcie że tez klienci pracowni tez maja swoje wyobrażenie swojego kija i czasami ciężko dogodzić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam w przytułku dla obłąkanych :D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak na kolanie mi się podoba chociaż korki do mnie nie przemawiają ale ten jeden przypomina mi Blok czekoladowy z PRL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) TVS TK można na różne sposoby zabudowywać. U mnie jeden z kijów wygląda tak Co najlepsze że nawet teraz możesz sobie coś podobnego strzelić, mimo że patyk już złożony. Edytowane 1 Lutego 2017 przez Tomas81 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 wszystko mozna tylko z wolna i z ostrozna tak w sumie to wiecej ryb przez to nie zlowie ale umiejetnosci warto poszerzac ,mozna tez na cnc takie wstawki robic specjalnie pod uchwyt z wycietym sandaczem czy jakas inna ryba podejrzewam ze mozliwosci ogranicza lub nieogranicza wyobraznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Zwłaszcza jak ma się w drugim pokoju taką obrabiarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Doczekałeś się zmiany statusu. Witaj w gronie "TWÓRCÓW" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi