Gufi Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Jestem Nowy Na Tej Stronie Więc Chciałem Się Przywitac Witajcie.Od około 6 miesięcy zacząłem swoją przygodę ze spinningiem łowiłem na początku szczupaki, potem okonie i teraz chciałęm spróbowac trochę castingu ale nie wiem czy zestaw który chce kupic będzie dobry.wędka: Konger impact cast pro jerk 198-20-60multiplikator: Konger virago Magnetic multi cast 6200LHI chciałęm się was zapytac jeszcze jaką plecionke dobrac to tej wędki? Łowie głównie na odrze i jeziorach (szczupaki, sandacze)Bardzo dziękuje z góry za odpowiedzi.Pozdrawiam i połamania kija. ! Edytowane 26 Stycznia 2017 przez Gufi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Kij jak kij pewnie da radę ,ale multik to pełna egzotyka. Forumowa szukajka tego nie ogarneła. Zapraszam do lektury działu baitcasting, zimowe wieczory są długie. Też Cię witamy .Leci z nami mod ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 @Gufi, proszę najpierw poczytaj regulamin, odwiedź TEN temat żeby się przywitać zgodnie z przyjętym na tym Forum zwyczajem. Żeby jednak nie wrzucać Twojego tematu od razu do poczekalni, ponieważ sprzęt o który pytasz nie jest poruszany na łamach działu baitcastingowego zbyt często... zmienię Ci treść tematu jeżeli pozwolisz. Przede wszystkim wczytaj się w to, co już jest napisane na Forum, wiedzy jest mnóstwo - poświęć na to trochę czasu, a z pewnością znajdziesz wiele odpowiedzi na pytania, które sobie zadawałeś/zadajesz/masz zamiar zadać. I do wątku wracając - ktoś z Kolegów miał ten kij/multik w ręce, może się wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi