Oleix Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 zapraszam do ogladania kilka nowych filmików doszło dwa filmy z kleniami w roli głównej jeden na tym gdzie na testach mam woblerek glapke piekne branie ładny odjazd na hamulcu i piekny złoty kleń ląduje na brzegu http://www.youtube.com/user/FirmaTeamOleix?feature=mhee#p/u/ 6/r0sdwk0swzg a drugi po krótkiej bieganinie po opasce zmienianiu przynęt wkoncu mega branie na smuzaka gejzer wody który wynagradza wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Fajne filmiki Michał Klenie także Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Świetne filmy, a klenie przepiękne, ja jestem na etapie zbierania przynęt, ale sobotę złapałem pierwszego w życiu klenia uderzenie potężne a kleni taki z 35 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 zachecam do ogladniecia nowego filmiku z brzanka w akcji i nowym modelem woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam.Filmy fajne ale trzeba trochę uważać na przecinki.Ogólnie wielkie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 kolejny filmik z bolkiem i woblerem fire bleak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Super branie,szybki konkretny hol i rybka przy wypuszczaniu wystrzeliła Ci z rąk,tak jak powinno być,brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Konkretny film z konkretną przynętą,braniem i oczywiście rybą.Pzdr i wielkie uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 kolejny bolek tym razem tylko bateria w aparacie nie wytrzymala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Noo to teraz pewnie się posypią posty że boleń poszedł do wora i że ktoś specjalnie aparat wyłączył pozorując padnięcie baterii... żart Jak zwykle spoczko,coś chyba ten boleń się okręcił w żyłkę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 płetwy brzuszne jakos mu sie obwiazały zyłka podczas brania i tak został wyholowany do góry płetwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 fajne filmiki i rybki pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macumania Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Można gdzieś kupić woblery Oleix ?Chętnie bym je przetestował na Warcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Napisz emajla do niego na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zapraszam do ogladania na filmie odrzański klenik było jeszcze kilka ładnych kleni na filmach ale niestety spinaja sie albo rozginaja kotwice,ogolnie podczas ostatnich kręceń ryb ktore spinaja sie czy rozginaja kotwice jest na pęczki niestety szkoda ze na filmie chociaż jedna nie chce zaprezentować sie w całej okazalości są tez dwa inne filmy ale z małym jaziem i klenikiem wiec nie wiem czy wstawiać bo moze to komuś przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 zapraszam do oglądnięcia nowego filmiku niestety podejrzewam ze zaraz ktos bedzie sie rzucał z zębami ale nie było to zależne odemnie jednemu bolusiowi poszła farba bo łyknął tak ze kotwiczka dostała sie miedzy łuki skrzelowe ale dzięki chwili delikatnego grzebania popłynął bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Na filmie kilka przegranych z tego roku na filmie w niektórych momentach adrenalina tak wali do głowy ze nie mam pochamowania w tym co mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Już myślałem że przestałeś łazić po krzakach filmów nie widać Dawaj jeszcze bo ja mam niedosyt w tym roku także chociaż popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 zapraszam do obejrzenia czegoś nocno-kleniowego Chyba jest to pierwszy film tego typu w necie Szkoda ze nie mam lepszego noktowizora w kamerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 zapraszam na dobranocke za poł godziny Piękne branie tego Pana Janka na filmie i kilka brań,podszczypnięć jego kolegów załagodzi ból bąbli po komarach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Graty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Żeby Ci się Dawid nie nudziło skromne 20 minut na rybach wystarcza zeby naładować baterie do dalszej nudnej dziennej egzystencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 To już jest wogóle przegięcię pały na całej lini:D:D:D noc jest od spania !! Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 To już jest wogóle przegięcię pały na całej lini:D:D:D noc jest od spania !! Graty Zgadzam się. A tak w ogóle gratuluje.Super ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ale klenisko,moje gratulacje.naprawdę konkretna rybka.Trzeba poświęcic jakąś noc na łowienie,może się trafi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi