Oleix Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 kropkowana zabawa CZ.1niestety wielkość średnia dolnośląska i film marnej jakości ale może nastepny bedzie lepszy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 w roli głównej bolki i mój zawodniczy wobler Mini bleak! po 22 będzie jego 2 część zachęcam do oglądania !!Bolki nie powalają wielkością ale na zawody jak znalazł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jak zwykle bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 kolejny filmik ze skutecznym mini bleak'iem tym razem na filmie w zasadzie 3 szybkie komplety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Dobrze dajesz . Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) Filmiki naprawdę kosa. Tylko pozazdrościć że masz tyle czasu na spędzenie go nad wodą i jeszcze żeby kręcić filmy.Możesz napisać jakiego kija używasz do łapania boleni? Edytowane 11 Maja 2013 przez Krzysiek184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmonzander Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Obejżałem wszystkie twoje filmy są MEGA.Najbardziej urzekła mnie walka z sumem. Pełen szacun. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi