Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sol321 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udało się dostać dzień urlopu to kierunek mógł być tylko jeden Pogoda rewelacyjna, z rana - 13 stopni, ale wiatru 0 i piękne słońce cały dzień ! 3 dziura i Jeeeeest! Mój pierwszy gagatek 40+ sezonu 2017 87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Napisz coś więcej proszę.Głębokość , przynęta, sposób prezentacji... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Przynętę widać na pierwszym zdjęciu, złota 5 cm błystka prowadzona bardzo spokojnie, żyłka 0,12, kijek avid szklak z kołowrotkiem iron wolf (na zdjęciu widać sprzęt znajomego u którego wypuszczałem okonia bo do mojej dziury wywierconej świdrem 11cm miał się biedę zmieścić Głębokość około 8m. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradicONE Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Pierwszy w 2017 roku i mam nadzieję, że nie ostatni. Niestety nie zmierzony, ale coś koło 35 się mogło zakręcić. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Złowiony klasycznie z opadu. Mimo długiego życia lodu nie widział i już pewnie nie zobaczy bo to Irlandczyk:D. 37 cm. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnrzejT Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Moje rybki ze stycznia,w tym roku bylo ciezko,pogoda nie dopisywala ,mimo wszystko na 3 wypady padly 4 okonie 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 W tym roku trochę przymroziło, Andrzej ja zach-pom i od lat są dosyć łagodne zimy u mnie, a jeziora ścięte dookoła. W PL łowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnrzejT Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Niestety nie w PL-u ,w UK wody zamarzaja raz na 100 lat na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Dzisiaj dla nowicjusza podlodowego (czyt. mnie), uśmiechnęło się podlodowe szczęście. ; ) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Witajcie poławiacze Perchy ;-) Tydzień temu wyskoczyłem na chwilkę podłubać ospale pasiaki i jednego udało się skusić na mikro twisterka w kolorze czerwonym. Pierwszy w tym roku i oby nie było mniejszych, ten równo 42 cm. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam, to mój krajowy z PZW Ryba złowiona na mormyszkę z ochotką, głębokość około 10-11m, branie tuż przy samym dnie. 43cm 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 I znowu było przeciskanie się przez dziurkę ! Kabanek zassał żuka na 7 metrach. Żyłeczka 0,8 - frajda z holu na mięciutkiej wędeczce zarąbista Oprócz niego były jeszcze 37, 35, 32 i sporo mniejszych. 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 A tu taki 50 cm z paszportem 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Dzisiej jak przyjechałem nad rzekę to myślałem ze nic nie złowię bo woda w kolorze kawy z mlekiem płynęła . Ale myślę sobie trzeba próbować ,pochodzę z godzinę i porzucam . Po pół godziny na wodzie coś się zaczyna dziać drobnica pod brzeg ucieka jakieś niewielkie zawirowania wody . Rzut pod brzeg i zaczynam ściągać a tu bum i coś siedzi i nawet fajnie walczy podciągam do siebie a tu proszę piękny oliwkowy okoń mój pierwszy w tym roku . Miał 32cm taki sobie ale tak piękny że postanowiłem go tu pokazać.Złowiony w Polsce. Edytowane 19 Lutego 2017 przez norbert-10 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ładnie zagryzł na co się skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ładnie zagryzł na co się skusił?Na swojaka . Hannibal mały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucak Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Szturm jednego rocznika. Mają swoją porę i piorą jak głupie , potem cisza. Przy trzcinach gdzie drobnica jest, na 1-2m wodzie i spadach. Głębiej cisza jak makiem zasiał... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Dziś udało się połowić jak nigdy, około 10 okoni w przedziale od 35-40 cm. Wszystkim foty nie strzelałem. Gdyby znalazł się jakiś sherlock,co ostatnio modne to foty ze mną w tle robił kumpel jego komórką, dlatego zdjęcia się różnią. Przynęty: keitech live impact, robale ala larva od Cyprysa oraz fox rage micro tiddler fast.Pozdrawiam Edytowane 4 Marca 2017 przez bartosz311287 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Mi takie okonki ostatnio na Motławie brały ; ) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Piękne rybki, też ostatnio byłem 2 razy za okoniem. Z okoniami było słabo ale trafiły się 3 szczupaczki na najmniejszego relaxa, 2 z nich 50+. Oczywiście w dobrej kondycji trafiły z powrotem do wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dziś 2x30+ złowione na ORKA LURES Twisting Worms i Wiggly Worms. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ezehiel, jak prowadzisz te robale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Prowadzenie jest różne. Powolny opad. Podbicia z korby lub szuranie po dnie. W rzece rzut pod nurt i sprowadzam na siebie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 U mnie w grę wchodzi tylko jeziorko, więc pozostaje kombinować ;pProwadź jak napisałem. Raz 3g raz 5gNa stojącej wodzie też się sprawdza.w jeziorze brak nurtu dlatego rozdzieliłem opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) W minioną sobotę wybrałem się i ja w poszukiwaniu przedwiosennych okoni na znanych mi miejscówkach. Efektem tego były trzy okonki z czego jeden zaliczył spinkę pod nogami ale pozostałe dwa szczęśliwie wylądowały Mniejszy miał 38 cm Większy to 40,5cm i tak gruby że chyba chciał udawać karpia Tym samym otwarcie sezonu uznaję za udane Edytowane 8 Marca 2017 przez czis 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi