wobler129 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Cześć, pierwsze wodowanie w roku 2017 i jest 40tak 5g czeburaszka + około 12cm płotka do drop shota od Irasa. Branie na około 8-9m tuż nad samym dnem. Ryba jeszcze niewytarta. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Tu z wczoraj nie mierzony , na oko cos kolo 40 . Sprzet wedka jaxona plecka tez , jeno przyneta cannibal Edytowane 21 Marca 2017 przez kokosz77 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Kijek Impress GTX Bardzo fajny, wymiana przelotek i fajny uniwersał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wobler129 Opublikowano 21 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Cześć, wklejam kolejne ryby z PL, wody PZW, przepraszam za jakość zdjęć ale byłem sam nad wodą i dodatkowo musiałem je przycinać, żeby za dużo nie było na nich widać Postawiłem sobie za cel przekroczenie 50cm w tym roku i było bardzo blisko Myślę, że największy mógł ważyć około 2kg. Wszystkie ryby na tą samą przynętę - guma od Irasa + 5g czeburaszka. Głębokość 9-10m, największy wziął z samego dna, reszta brała około 1-2m nad dnem. Ryby jeszcze nie wytarte, najmniejsza 43cm Edytowane 21 Marca 2017 przez wobler129 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Nie żyję z tego więc następnym razem będę nad wodą dopiero w weekend... A pewnie gryzą w najlepsze ps ciekawe czy się wytrą po takim forsownym holu na kiju do 10g Edytowane 25 Marca 2017 przez bartsiedlce 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Parę sekund w wodzie i odpływaly w otchłań... Lubię patrzeć jak takie milfy ruszają cialkiem ;) ;) Edytowane 21 Marca 2017 przez wobler129 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Cześć, nie wytrzymałem i poszedłem po pracy na godzinkę. Kolejne +40 Przynęta to gumy od Irasa prowadzone blisko dna. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) 1 fotka po prostu "pikna" Edytowane 24 Marca 2017 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Piękny garbus . Z tego magicznego jeziorka co ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 No to się teraz Iras nie ogarnie z produkcją gum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) A co będę ściemniać i tak nie wyrabia są naprawdę spoko i z czystym sumieniem polecam. Edytowane 24 Marca 2017 przez wobler129 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Piękny garbus . Z tego magicznego jeziorka co ostatnio?Inna woda, spod domu. Edytowane 25 Marca 2017 przez wobler129 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Dzisiaj udało mi się pierwszy raz w tym roku wybrać na okonie. Bardzo szybko okazało się , że garbuski gustują w ,,kiszonych robakach" - własna produkcja Woda się otworzyła i fajnie połowiłem. Pogoda nie rozpieszczała ale najważniejsze są pstryki. Na zdjęciu jedynak 30+ Doświadczyłem też kontroli PRS .... już trzeci raz ..... a wędkuję 35 lat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ja dzisiaj wyskoczyłem z rańca. Największy 46cm Walnął w kozę Irasa na około 10m z samego dna. Był też przyłów szczupaka 91cm. 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Kolejny byczek , gratuluję. Przyłów też niczego sobie ;p.ja w tym roku mam 7-8 przyłowów w postaci szczupłego, ale nie takich rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Pierwszy wypad w tym roku za mną. Okonie brały słabo ale kilka rozprostowało plecionkę Rybka pływa dalej. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Pierwszy wypad w tym roku za mną. Okonie brały słabo ale kilka rozprostowało plecionkę Rybka pływa dalej.Chyba miejsce kojarzę...Ostro oblegane ostatnio...Gratuluję i super,że rybka pływa dalej,bo tam to niestety rzadki widok jak Garbusy wracają do wody... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam, biorąc pod uwagę skąd jesteś, to NA PEWNO masz racje. Oprócz okoni zameldowały się 3 szczupaki, 2 x ok 50 cm, i jeden ponad 60 cm.I co ciekawe lin ok 2 kg.Wszystko pływa dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Witam, biorąc pod uwagę skąd jesteś, to NA PEWNO masz racje. Oprócz okoni zameldowały się 3 szczupaki, 2 x ok 50 cm, i jeden ponad 60 cm.I co ciekawe lin ok 2 kg.Wszystko pływa dalej.Gratulacje, fajnie połowiłeś, na co wziął lin ? Edytowane 27 Marca 2017 przez wilczybilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Przesyłam kolejnego pasiaka 45centów. Przynęta i okoliczności podobnie jak wcześniej. Ryby łowię na kij Kuying Teton do 10g + Ryobi Spiritual DX 800 + pletka YGK Egi Metal 0,4pe + 0,20 Fluorocarbon Berkley. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Maciek, jak Ci tet teton się sprawuje przy takich garbach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ma na tyle mocy, żeby nie pozwolić takim okoniom wejść w drzewa itd, bo zwykle uciekają w zawady ???? szczupaka 91 również wyholowal. Lowię aktualnie 5 do 10g obciążenie plus gumy Irka i jest ok. Czułość bardzo dobra, ostatnie 46cm branie z samego dna, gdy przynęta leżała na podłodze. Branie widziałem na plecionce i czułem delikatnie na wędce, a takie brania są bardzo ciężkie do wyczucia (dobrze że nie wiało ) ???? Będę zamawiał jeszcze jednego, słabszego do letniego dłubania na lżejsze i mniejsze przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Czyli mogłem kupić tetona, a kupiłem kuying top castera, pieniądze te same, polasilem się na wygląd, wedka fajna i czuła, ale na pewno nie do 10g, bardziej do 15. Jutro na sprawdze w dropshocie i to myślę będzie pole do popisu dla tej wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Czy ktoś może podać namiary na stronę / temat lub cokolwiek z tymi osławionymi gumami jeszcze bardziej osławionego Irka ?! też bym chciał zaopatrzyć się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi