Robert Crocker Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 jeden z dziś ... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Co do obróbki fotek: jest taki mikro programik DigitalEnhance wielkości 700kB którego używam od niepamiętnych czasów.Kilka suwaków i trzy pola wyboru, żadnych menu a w nich następnych a w nich podmenu itd.Efekty każdy może sprawdzić sam Edytowane 7 Lipca 2017 przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apacz11 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Fiolet rządzi ???? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Kilka dziś udało się wciągnąć na pokład łodzi , razy na dość spore gumy na główce 10 gr. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 .... razy na dość spore gumy na główce 10 gr.Oczywiście brały na dość spore gumy na główce 10 gr ,ale zmęczenie i pora o jakiej pisałem ,miały wpływ na końcowy efekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ox 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 A to moje dwa dzisiejsze. Brania bardzo rzadkie. Praktycznie nie ma podskubywania, tylko jebut i siedzi. Sprzęt MHX s824/2, rarek 1500, płeć ka PP 0,06 i zielony manns. A wymiarki 1. 33 cm (nastroszony)2. 39 cm (ten uczesany). Pozdrawiam Wszystkich. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Może nie potwór, ale za to jaki ładny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thrill Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 To mój pierwszy ładny okoń w tym roku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Na cykade , uderzył w toni pod stadem cierników 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dziś kilka rybek było, największy 46cm. 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik202 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dziś kilka rybek było, największy 46cm. Nie cytujemy zdjęć! Na co siadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Sławek Sobolewski, co to za cast na okonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Na co siadł? Branie z powierzchni na poppera typu walk-the-dog Sławek Sobolewski, co to za cast na okonie? St croix elitka 8lb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Sławek, A co z twoim kanałem na yt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Branie z powierzchni na poppera typu walk-the-dog Okonie żerowały przy powierzchni czy taki strzał w ciemno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Sławek, A co z twoim kanałem na yt? Za mało czasu mam na systematyczne robienie filmów. Okonie żerowały przy powierzchni czy taki strzał w ciemno? Właśnie nie bardzo żerowały, sugerowałem się drobnicą. Obok ławic zawsze jakieś pasiaki się czają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Gratulacje, takie garby z powierzchni to coś pięknego! Byliśmy wczoraj z kumplem na 3godzinki na łódce. Sporo ryb +/- 20cm, pod wieczór pojawiły się większe. Padły garby 45 oraz 43cm. Mniejszy na płoć 9cm od Irasa, większy na raczka motor oil. Ryby z głębokiej wody z samego dna na 10-12m. Brania bardzo mocne i nie do przegapienia Sprzętowo: Kraag XF 7lb od BB Custom Rods + Shimano Vanquish C2500S + YGK Egi Metal 0,4PE + 0,20 flurocarbon 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Taki pasiak z dzisiaj 30cm Sprzętowo : Kij: Konger Streeto UL 2002 200 cm 2-9g Kołowrotek : Spro Red Arc 10200, Guma: od Kolegi @Tomasxt z forum 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Lekko ponad minimum forumowe - 32 cm. na jaskółkę Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Wczoraj rano po nocce i odstawieniu żony do pracy spedzalem sobie czas z Frankiem. Po jakims czasie gdy zapytałem młodego, no dobra co teraz chcesz robić padła odpowiedz - tatusiu a moze pojedziemy na ryby? Jako, że mnie nie trzeba 2 razy powtarzac udalismy sie do warsztatu zeby przygotowac wędkę, zabrałem 2 małe pudełka i udaliśmy sie na pobliski kanał. Po niedługim czasie Franek zacina (zwija) pierwszą w życiu samodzielnie złowioną rybe. Chwile później zameldowało się jeszcze kilka okonków i krótki wypad zakonczył sie wynikiem 8 szt dla Franka (ten pierwszy był największy). 3 ryby spadły w tym jeden spory przy próbie podniesienia w gore ok 5m bo łowiliśmy na podwyższeniu. Pech chciał, że 100m dalej wzdłuż kanału napotkaliśmy plac zabaw i niestety instynkt 3,5 latka wygrał. Rzucił wędkę i pobiegł na plac zabaw, hehe Pozdr M 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Dwa w same południe. Temperatura ok 28 stopni lekki wiatr. Z toni, żerowały na drobnicy. Większy na miarce osiągnął milimetr ponad czterdzieści co bardzo cieszy na mojej wodzie???? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas1380 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 taki wczoraj 48cm z dadaju na drifterka,,,,,,,,,,pozdr 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas1380 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 dzisiaj taki 47cm i kolegi 48,5cm na dadaju,,,pozdro 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasza_Szp Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Na Horneta Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi