Gadget Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Mieszczuch 40+. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dziś najmniejszy Dziś największy I dzisiejszy fotomodel 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Taki wczorajszy średniaczek. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Dzisiejszy garbusek na cyprysowego jazgarka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Dzisiejszy pasiak pozostałe nie kwalifikowały się do foto 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Średniaczek na kajtka. Okazów nie było ale brań i ryb sporo. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Mi również udało się dziś coś wydłubać w mojej kałuży. Nad wodą niecałe 2h, pogoda niestety nie rozpieszczała. Na foto największy zawodnik z dzisiaj, trafiło się też parę mniejszych . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Garbus z soboty, 38cm, pojmany w "trollingu okoniowym" na 8cm rapalkę husky jerk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DelTor0 Opublikowano 24 Listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Taki juz logiczniejszy okonek z Tamizy Sprzetowo: Vegter Boron 15lb, Daiwa Caldia 2500 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 W końcu weekend Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Dziś od 13 do 16. 6 okoni. 25.28.29 i 3 trzydziestaki. Brania z długiego opadu na jaskółki. Fajnie było czuć puknięcia na.plecionce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheli Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Okonek narwiański z rozlanej wody. Ryby ciężkie do zlokalizowania. 36 cm plus jeszcze kilka 24 cm, 31 cm i 34 cm. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Najlepsze z tego weekandu, bardzo ciężko je aktualnie u mnie znaleźć..Spisał się bardzo lekki opad z dość sporymi przerwami na dnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Jeden z 4 dziś złowionych. Brania z bardzo dlugiego opadu. Po podbiciu przerwy w prowadzeniu nawet po 10s dawały efekt. Przynęta jak na foto inne kolory bez reakcji. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 I mnie coś tam się ostatnio trafiło , niestety jedna sztuka, ale w tym dniu akurat mocno cieszyła. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba67810 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Pogromca dropa. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Wkońcu i mnie się trafiło forumowe minimum...było wietrznie ,zimno...Lekko ponad 30cm grubasek ale naprawdę cieszy na tym bezrybiu ....????.Oprócz tego kilka kleni 30+... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Mam pytanie jak wklejasz te foty bo ja nie wiem jak je wkleic aby byly w takim formacie jak twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Mam pytanie jak wklejasz te foty bo ja nie wiem jak je wkleic aby byly w takim formacie jak twoje. Np:http://jerkbait.pl/topic/100919-photobucket/?p=2261478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Mam pytanie jak wklejasz te foty bo ja nie wiem jak je wkleic aby byly w takim formacie jak twoje.Wklejam z galerii w telefonie...nic przy nich nie kombinuje. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Witajcie, spełniło się moje marzenie, mam okonie 40+. z każdego miesiąca tego roku ???? dziś szybkie 1,5h i z wertykala 46cm! Ryba nie chciała dojść do dna przy wypuszczaniu, dodzepilem do niego mały haczyk, dwa odczepiacze i dopiero doszedł do dna. Szarpnalem lekko i se odczepil, po echosondzie wnioskuję że tam został ???? Branie na około 11m 0,5-1m nad dnem. Opłacało się stać w śniegu i deszczu i próbować ???? Edytowane 1 Grudnia 2017 przez wobler129 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Musze zrobić sobie taki obciążnik z 400g że szczypcami/klamerką. Widziałem Spigot wrzucił kiedyś film z takim ustrojstwem i działało. Gdybym tego wcześniej nie widział to musiał bym ubić tego okonia i wziąć go do domu Dodam jeszcze że zaliczyłem obcinke szczupaka pod metr Miałem go juz praktycznie w podbieraku, jednak 7lb to za mało żeby rządzić taką rybą Edit 1 W porównaniu do łodzi 4m alu - 3m ponton kolibri pozwala dużo dokładniej łowić wertykalnie, świetnie się napływa na ryby.Edit 2 no i zapomniałem dodać że łowienie we dwóch z 3m pontonu nie będzie komfortowe, łowiłem dziś samemu i było idealnie! We dwóch pewnie się da, ale to nie to... Edytowane 8 Grudnia 2017 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Wobler129 jakiej sondy do verticala uzywasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Z jednym odczepiaczem około 100g pływał jak bojka, dopiero jak doczepilem drugi cięższy odczepiacz to pomału okoń zszedł do dna ???? Na pewno lepiej podczepić rybę klamrą, Spigot miał takie fajne metalowe. Pewnie po moim haczyku jakiś ślad został... Mimo wszystko lepsze to niż patelnia ???? Mam garmina 7, wystarczający, aczkolwiek już mnie kusi większy... ???? Edytowane 1 Grudnia 2017 przez wobler129 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Takie okonie jak Maćka przywołują wspomnienia...Jako mały chłopak chodziłem że spinem po nadwiślańskich opaskach...i trafiłem na taki dzień kiedy z jednego miejsca wyjechały 3 okonie w przedziale 42-45.Bylo ich wiecej ,ale tylko odprowadzaly wabika.Branie następowało przy samych nogach podczas podnoszenia przynęty pod powierzchnie okolo metra od brzegu...te emocje kiedy serce przestaje na chwilę bić gdy widziałem ,jak gdyby w zwolnionym tempie zassanie przynęty...ahhh piękne to czasy były [emoji4].Dziś tylko żałuję że aparatu nie nosiłem.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi